bugün
- filistin30
- silvermist'e iki şey söyle16
- traveler konuşursa sözlükte yer yerinden oynar8
- sözlük kızlarının kombinleri14
- antipanik'e bir şey söyle18
- tarhana çorbası5
- azerbaycan8
- piyasada bol miktarda herif ve karı olması4
- barış sürecinde siyasallaşma aponun da hakkıdır4
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak7
- keşke yunan galip gelseydi diyen orospu evladı4
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel5
- israil'in yunanistan'ın 2036 planını ifşalaması4
- alttaki yazara bir şey söyle24
- akp'ye geçersem anam evlatlıktan reddeder3
- ehliyet sınavının kurallarını kim koyuyor ya2
- muşlettin amca5
- florentia village istanbul2
- abazan yazarlar4
- cenazede gülmek8
- abd'nin en iyi üniversiteleri2
- bosna hersek2
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması4
- antipatik'e iki şey söyle3
- egay sucukcu'ya bir şey söyle3
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- su bardağında çay içmek10
- ürdün9
- whatsapp grubundan atılmak2
- tuvalette ilham gelmesi5
- altın fiyatları2
- bulgaristan2
- bir hikayenin sonuna nokta koyamamak3
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili8
- şükretmeyen insan7
- almanya3
- sahaflık tecrübem5
- yunanistan2
- fransa6
- arnavutluk2
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- trump'ın rus dizeli anlaşması3
- kosova3
- kars 36 spor antalyaspor maçı2
- hafta sonu ayakları uzatıp evde oturmak3
- insanın düşüncelerinden utanması6
- sırbistan3
- muhterem kardeşim kadir mısıroğlu beyefendi3
- hassas bilek sendromu4
her izleyişimde psikopata bağladığım film. 2. ve 3.seferlerde not alarak izledim. hepsinde ayrı sonuca varıyorsunuz. izlenmesi gereken filmlerden.
(bkz.yapan yapıyo)
(bkz.yapan yapıyo)
mullholland drive ,sixth sense ,fight club , machinist,secret window ,number 23 tadında bir filmdir.
harika bir ters kurguya sahip olup dikkatli izlenmesi gerekir ayrıca arada nefes almayıda unutmazsak sorunsuz izlenilecek harika film.
ters bir filmdir. yani filmin sonu en baştadır aslında ama geriye doğru gidip olayın nedenlerini izliyoruz. enteresan bir o kadar da harika bir filmdir. en az iki kez izlenmelidir ki ara olayları anlayabilesiniz.
(bkz: baş yapıt)
seyircinin hafızasını ölçen ,muhteşem senaryosu olan izlenilmesi gereken bir film.
http://www.barafranca.com 'da bir aile adı.
"ı can't remember to forget you" repliği ile beni benden almış filmdir.
filmin en can alıcı repliği Leonard'ın karısının eşyalarını yakarken " i've probably burned truck loads of your stuff before. can't remember to forget you." dediği kısım.
an itibariyle koparmıştır, bana kimse söylemedi ki bu saatte izleme şu filmi diye, uyutmaz artık.
film bitince kafadaki soru işaretlerini engellemek için sondan başa doğru, bölüm bölüm izlenmesi gereken film.*
son derece karmaşık olmasının üstüne bir de tersine akan bir kurguya sahip olan,aşmış bir film.baştan ve sondan olmak kaydıyla iki kere izlenmesi tavsiye edilir,çok farklı bir tat veriyor benden söylemesi.
(bkz: bu ne mınaki)
alışıla gelmiş filmlerden çok daha farklı bir film. ilk bittiği anda, "ee ne oldu lan?" dese de insan üstünde biraz düşününce olayın karmaşıklığı ve karmaşık olmayışı karmaşaya sürükleyip karmaşayı bitiren etken oluyor.
alışıla gelmiş filmlerden çok daha farklı bir film. ilk bittiği anda, "ee ne oldu lan?" dese de insan üstünde biraz düşününce olayın karmaşıklığı ve karmaşık olmayışı karmaşaya sürükleyip karmaşayı bitiren etken oluyor.
kurgu harikası, filmin başına kadar heyecanla izlenesi, en az 2 kez izlenesi filmdir.
"henüz izlemeyenler spoiler ı okumadan geçmesi tavsiye edilir."
--spoiler--
natalie yi ilk gördüğüm andan itibaren şüphelenmiştim. hatta asıl karısının o olduğunu düşünmüştüm birde sürekli telefonda bahsettiği hastalıklı adamın kendisi olduğunu anlamam filmin %3lük keyfini götürdü. Gaza geldim bir daha izliyeceğim!
--spoiler--
"henüz izlemeyenler spoiler ı okumadan geçmesi tavsiye edilir."
--spoiler--
natalie yi ilk gördüğüm andan itibaren şüphelenmiştim. hatta asıl karısının o olduğunu düşünmüştüm birde sürekli telefonda bahsettiği hastalıklı adamın kendisi olduğunu anlamam filmin %3lük keyfini götürdü. Gaza geldim bir daha izliyeceğim!
--spoiler--
oyunculuk performanslarının tavan yaptığı müthiş kurgulu film.
inanılmaz bir senaryoya sahip olan ve kanımca 2001 yılında oscar kazanmış olması gereken bir başyapıt. tek izleyiş kesinlikle yeterli olmuyor. ama ikinci izleyişte hafıza her ilerlediğinde* "hassiktir" demenize sebibiyet veriyor.
sevgili ile izlenmemesi gereken filmlerden biridir. sevgili dikkat dağıtacağından, karmaşık olan film iyice karmaşıklaşacaktır.
harika bir kurguya sahip, akıl dolu bir film.
tekrar tekrar izledikçe yeni şeyler görürsünüz, tersten izleyeyim bile dersiniz kendi kendinize.
tekrar tekrar izledikçe yeni şeyler görürsünüz, tersten izleyeyim bile dersiniz kendi kendinize.
sinemaya uyarlanmış zeka testi havası veren muhteşem bir film.
-ilk izleyişte anlayan: sen bu işi biliyosun.
-ikinci izleyişte anlayan: fena değilsin (bkz: amores perros) (bkz: 21 grams)
-üçüncü ve daha fazla izleyişte anlayan: (bkz: receb ivedik)
-ilk izleyişte anlayan: sen bu işi biliyosun.
-ikinci izleyişte anlayan: fena değilsin (bkz: amores perros) (bkz: 21 grams)
-üçüncü ve daha fazla izleyişte anlayan: (bkz: receb ivedik)
dikkatli bir şekilde izleyerek ilk seferinde gayet net bir şekilde anlaşılabilen bir filmdir. en azından benim için. millet bu kadar meğer ben yanlış anlamışım hallerine girince bir de gidip kontrol ettim, doğru anlamışım.
yine de zor film cidden. başım döndü biraz. ama güzeldi. ortalarında bir ara hiç bir şey anlamamıştım, kesin 2. kez izlerim diyordum da... şimdi bir daha izlemem diyorum.
yine de zor film cidden. başım döndü biraz. ama güzeldi. ortalarında bir ara hiç bir şey anlamamıştım, kesin 2. kez izlerim diyordum da... şimdi bir daha izlemem diyorum.
pür dikkat izlenilmesi gereken, izlerken yoran ama müthiş bir kurgulamaya sahip, yoruma açık bir film. şundan dolayı bu böyle gibi kesin bir şeye varmak ilk izlemede neredeyse imkansız. filmden sonra 10 dakika boyunca parçaları yerine yerleştirmeye çalışırken bulabilirsiniz kendinizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar