bugün
- şişman kızla sevgili olan erkek7
- saraca10
- eskiden doğsak bizde mi savaşa gidecektik6
- cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden7
- saraca finch house32
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi10
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız25
- menemen10
- zall vs biscolata erkeği3
- geri zekalı demek hakaret mi7
- magazin programları saçmalığı3
- 500 liralık çorap giymek6
- aylık 425 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- beşar esad2
- bir adet malta şahini kadar kira bedeli4
- sözlükte sizi kim tanıyor24
- 11 temmuz 2025 yiğit bulut'un ölmesi2
- ahmet telli10
- azgın sultan murat2
- sa2
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- anın görüntüsü13
- 11 temmuz 2026 çankaya belediyesi operasyonu3
- ramzan kadirov2
- altının 2026 sonunda onbin tl'yi görmesi2
- andriy shevchenko2
- 43 bin entry girmek3
- lamine yamal2
- aktroll avı2
- hayat kalitesini düşüren şeyler3
- hint bülbülü yumurta doluluk kontrolü2
- kiraz cicegi kolonyasi45
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- gta 62
- masumiyetini kaybetmeden kadınlara bakmak2
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak3
- forlove193
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan2
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- nato zirvesi nde avrupalı lidere tabanca hediyesi2
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- meyveli soda içen erkek8
- ona bir şey itiraf et2
- 2026 dünya kupası30
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- özgür irade yanılsaması ve günlük hayat3
(bkz: darbukatör baryam)
harem grubuna transfer edip menacerliğini yapacağım uuser *.
kişisel dabrukasıyle her şarkıya eşlik eden edemediklerine akor veren iyi şen şakrat insan. kişisel dabrukasını son dakkaya kadar sahip çıkan ama teknedeki şoparlardan korkup dabrukayı veren iyi bir arkadaş ehehe. teklif var kardeşim en yakın zamanda sahnelerdeyiz.
neşeli şortu ve biricik kankası dabrukasıyla ortamın neşesi yazardı...akademik bilgilerini paylaşması beni ayrıca mutlu eden konudur..gelecekte yapmam gerekenlerden kesitler aktardığı için ayrıca teşekkür edeceğim abi/yazar..
pırasa sallayan kız şarkısın*ı darbukada mixleyebilen, yerinde duramayan nicikine ters işler yapan gıpı gıpır, eğlendiren, coşturan, arada sırada allerji olan yerlerini kaşımak için mola varan, kaldığı yerden devam eden insan. ayrıca şoparize birliklerinin* kurucusudur.
canım çok sıkılıyo, keşke kişisel darbukasıyla çoştursa yazarı.
(bkz: köşesi)
(bkz: köşesi)
köşesi yazardır. harika darbuka çalar, eskiden beri tanıyormuşum izlenimi uyandırmıştır. şortunu kıskandığım harika yazardır.
ah ciğerimin ah ciğeriiiimin kösesi, başka söze gerek var mı kardeşim...
çok zamandır görülmeyen ve dolayısı ile özlenen yazar.
delidir ne yapsa yeridir yazarı. kardeşini tek aşkım diye yutturan yazar.
uyuyacağım deyip kandıran, sonrada çıkıp gelen yazar. böcek resimleriyle korkutan yazar.
uyuyacağım deyip kandıran, sonrada çıkıp gelen yazar. böcek resimleriyle korkutan yazar.
burda yazılanları okuyamayan melankoliktir.on dokuz sayfa olmuş.
çok canlı, sevimli bir yazar. zirve uğruna şehir şehir gezmektedir. tanımamız sevmemize yetti.
Zirvede tanıştığım kendisini insanların kafasına kazımayı başaran, oldukça konuşkan ve cana yakın yazardır kendileri.
uzun zaman sonra anca entry girebildiğim yazar.
aydın ziyaretinden memnun kaldığımız (her ne kadar 45 dk.a rötar yapsa da) gelmiş olduğuna sevindiğimiz, dost edindiğimiz, kendi açımdan pek ilgilenemesem de bunu saymayız dememiz gereken kardeşimiz.
ellerimle yoğurt ezdiğim ve bir düğüne davet ettiğim şahsiyet...
aydın ziyaretinden memnun kaldığımız (her ne kadar 45 dk.a rötar yapsa da) gelmiş olduğuna sevindiğimiz, dost edindiğimiz, kendi açımdan pek ilgilenemesem de bunu saymayız dememiz gereken kardeşimiz.
ellerimle yoğurt ezdiğim ve bir düğüne davet ettiğim şahsiyet...
eskişehir genciz zirveciyiz zirvesinde tanıştığım, tıpçılığımdan dolayı saygısını kazandığım, nickiyle kendisi arasında pek bağlantı kuramadığım eğlenceli kişilik.
ikinci defa karşılaştığım sıcak kanlı zirve insanıdır. sanki zirve için yaratılmıştır. onun gibi insanları birbirine yaklaştıran ve kaynaşmalarını sağlayan adam çok az gördüm.
bu arada son damla ile ilgili açıklamaları gerçekten makbule geçmiş yazardır ne kadar kimyadan anlamasakta.
bu arada son damla ile ilgili açıklamaları gerçekten makbule geçmiş yazardır ne kadar kimyadan anlamasakta.
cok cok cok sevdigim arkadasim, beni anlayan sayili insanlardan, bugune kadar beni bir kere bile uzmemis, ben uzdugumde de bunlari buyuk sorun haline getirmemis, efendi, saygili, sevecen insan. dostum olarak niteledigim 3 kisinin ikincisi.
tekrar gördüğüme memnun olduğum göbeklerin efendisi. uykusuzluğun verdiği büyük yorgunluk ile kendisine iki saat felan bayık bayık baktım. profil olarak hala aklımda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar