bugün

Sık sık sözlük formatına uygun olmayan entry giren onuncu nesil yazar. Hoşgelmiş, zamanla alışır formata da silik yemez inşallah.
daha sözlüğe geleli 2 gün olmadan ayar verme sevdasına kapılmış kişi. yahu bir dur, bir oku yazılanları, sonra yaz bir şeyler. yapma canım. yapma güzelim.
2 günde okuduklarıyla 200 gün sonra okuyacakları arasında öyle aman aman fark olmayacağı için ayar vermesinde bir sakınca yoktur. insanları bu ortama alıştırmaya çalışmayın amk.

neyse. hoşgelmiş.
onuncu nesil yazar. hoşgelmiştir.
(#18825938) entrysiyle doğru tespitte bulunan yazar. tek hata. başlık açmak değil sıçmak olacaktı. bi editi hak ediyor.
(#18845709)

din hakkında bilgisi yok ama fikri var maşallah muhteremin.

edit: ayar verdik ama pişman oldum. yazık bu safsata bile yazamıyormuş ya la!
imlasını düzeltmeyecek özgüvene sahiptir. sıkıntı yok 'savsatalarınızı' kendinize saklayın yeter.
(#18846073)

eleştiri değil iftiraya cevap verdik ama her konuda olduğu gibi tartışmanın da ahlakından habersiz kürtçü cemaat neferleri gene konuyu çarpıtıyorlar maşallah...

o değil de silik bile olmadan yok olan entarilerin kerameti nedir muhterem?
aramızda ciddi bir iletişim problemi olduğunu düşündüğüm yazar.
(bkz: aptal bir müslüman vs onurlu bir kafir/#21078846)

(bkz: anglosakson/#21079302)

Hukuk okuyan yazar... isyanın kime söyle. Senin o ekrana şapşik şapşik bakan suratını yerim bak. *

--spoiler--
Anglosakson dimek hukuk sistyemi dimek biykeye tamaymııı hıh
--spoiler--

Büyüdükçe öğrenecek inşallah.
(bkz: iyi olan kazansın)
ben bu şahsın entrysine bir kere bile denk gelmemişimdir, okumamışımdır. Ne eksilemişimdir ne artılamışımdır kalkmış bana hakaretlerde bulunuyor. Bu entrylerime kızmıştır demektedir.
(bkz: uludağ sözlüğün selameti)
uvvvv (bkz: catfight)
© copyright 2005 - 2026