bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı56
- bardağı taşıran son damla4
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi8
- mantı abartılmış balon bir yemektir6
- milli maçı izlemeyen erkek22
- onu anlatsana biraz4
- evlenmeyi başaramamış kadın3
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı3
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar2
- malum2
- dünya kupasında en az çeyrek final yaparız3
- bulutsuzluk özlemi2
- türkiye gruptan çıkar mı2
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- avustralya8
- tuğba kuruyemiş3
- vincenzo montella8
- squat yapan kız2
- türkiye11
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- manidar pekmez2
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- bir kızı doyurmak7
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı3
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı2
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll7
- kadınlar neyden hoşlanır8
- yunan adaları2
- anın görüntüsü17
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- chp'nin hali ne olacak58
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- bir şeyler söyle9
- uysaljakoben9
- en iyi antidepresan18
- nakliyat2
- avustralya 0 türkiye 74
entry'ler (162)
bir şeyin umrumuzda olmaması, o şeyi bir zamanlar çok umursadığımızı gösterir. Tekrar umursamaya başladığımız an üzüleceğimizi biliriz. o yüzden umursamayız. yani umursamamak, bir savunma mekanizmasıdır.
Müzik zevki olan yazarımız. dün senfoni Orkestrasındaydık.
kapitalizmle boyanmış birer memeli hayvan olduğumuzdur. yaşadığımız hiçbir şeyin bize özel olmadığıdır. gerçek olan tek şeyin, kalıcı olan tek şeyin aile olduğudur. sorgulamak gerektiğidir. her şeyi. şüphesiz ki şüpheci olmamak aptallıktır.
üzülmeyi, ağlamayı özledim. yalanım yok.
uludağ sözlükte yazan bir kedinin başlığıdır. (bkz: mart ayında hiç sevişmemiş olan bakire dişi kedi)
hep, yarın diyete başlayacak olmaları.
filminin bok gibi olduğu, animesinin efsane olduğu yapımdır. hüzün, adrenalin, mizah; hepsini bu animede doyasıya tadabilirsiniz.
yazdığı şiirlerden yola çıkarak söyleyebilirim, bazı ortak acılara sahip olduğum yazar. aynı kafadan melankoliye bürünmüşüz, kalemi de güçlüdür.
bir anne değeri değildir. aile, kardeş, dost değeri değildir. bir gün bitip gidecek olan değerdir.
amarım demesi gereken kızdır. amını amarım! ananı amarım! am kafalı! amdır git..! örnekler çoğaltılabilir.
acınası durumdur. zamanla egonun oyuncağı olacak aşkı verme eylemidir. tek taraflı yaşanır. kim daha çok aşıksa, daha çok üzülür. çünkü egolar her zaman baskın gelir. bir sene dersin, iki sene, üç sene... elbet bir gün taktik savaşları başlar aşkta. aşık olmak da zaten seçimle olmuyor. kaçınılmazdır. her kul aşkı tadacaktır.
Kışlıklar kaldırılırken sonradan mutlu olayım diye montumun cebine 5 lira koymuştum. O aklıma geldi lan, yine unutmam lazım.
tank oyunu es geçilmemelidir.
yanlış olabilecek önermedir. istemiyor da olabilir. duygusal travmalardan dolayı psikolojik olarak çökmüş de olabilir. aseksüel de olabilir. ya da sevmediği bir kızla yatmak saçma geliyordur o erkeğe. ve o kızı sevmiyordur. yaşadığım olaydır.
türkiye 'de yüzde yüz başarılı olacak çabalardır. ya kendi rızasıyla yapmıştır, ya tahrik etmiştir. zaten çoğu tecavüz dosyaları bu şekilde de kapanmıştır türkiye' de. özellikle Son yıllarda.
aynı anda hem komünizme hem de kapitalizme karşı olduklarına dair cümleler içeren yemindir. çözemedim gitti.
iyidir iyi. sevdim kendisini.
tek bildiği çocuk yapmak olan, erkeğin kölesi olmayı kabul eden, on çocuklu dinci cahil kadından daha iyi olan kadındır.
verdiğimiz sevgileri, egonuzun birer oyuncağı haline getirmeyin.
mastürbasyondan veya seksten, orgazmden sonra da aklınıza geldiği an yüzünüzü gülümsetiyorsa, aşıksınızdır. gerçekten. eğer olmasaydı da olurdu diyorsanız, sadece bir hevestir.