bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz15
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- akrostişli şiir6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi12
- 30 yaşına girmek4
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- ilişki yapmaya üşenmek6
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- david bowie varken neşat ertaş dinleyen tip2
- kadın nefreti4
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen2
- hristiyanlık7
- tefal2
- affetmenin gücü2
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- sözlükteki satranç taşları4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sırrı süreyya önder28
- silver ile evlenecek erkek52
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- dördüncü duvarı da kapısız örmek2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- sözler köşkü6
- yazarların 3 eylül 2026 tüfe tahmin rakamları2
- gece geç saatte ışığı yanan evler5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- gecenin şarkısı11
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- irmik helvası3
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi3
- şikeci amedspor5
- sıpsıkıcı olmanız4
- erkek nefreti2
- askerde sözlüğe girmek4
- sarapci koala58
- saçını mora boyatan kızın amacı3
aşırı derecede kuzenimin yavuklusuna benzettiğim, "Bence 23 yaşında" denildiğini duyduğum (Bilmeyenler için: Adam 67 doğumlu), karizma abidesi adam. Oyunculuğu -özellikle salak taklidi- güzeldir. Dizisi Joey oldukça güzeldir, rahatça izlenilebilir.
charlies angels ta görmüştük kendilerini.
friends adlı dizide kendisine aşık olduğum kişi. bir çok duyguya mükemmel biçimde hakim ve harika betimliyor. Matthew Perry' nin yaşamış olduğu uyuşturucu problemi nedeniyle rolü azalmasına ve esprilerin önemli bir kaynağının eksilmiş olmasına rağmen dizide Joey' in daha etkin hale gelmesiyle dizi bambaşka bir boyuta geçiyor ve bana göre daha zevkli bir hale geliyor.
fazlasıyla yakışıklı ve sexy bir adam.
fazlasıyla yakışıklı ve sexy bir adam.
"ben seçmelere rachel olmak için girmiştim, ama onlar çok fazla penis var diye düşündüler."
http://d24w6bsrhbeh9d.clo...et/photo/a3Y1NV8_700b.jpg
http://d24w6bsrhbeh9d.clo...et/photo/a3Y1NV8_700b.jpg
güldürmesi için konuşmasına gerek kalmayan adam.
Gençlik fotoğraflarına bakınca derin bir hüzne kapıldığım Joey karakterinden kurtulamayan oyuncu. Hatta bu adamın yaşlanması depresyona soktu beni.
jeremy clarkson'ın yediği boklar yüzünden kapı önüne konmasıyla tüm sunucu kadrosu değişen top gear'ın yeni sunucularından biri.
(d. 25 Temmuz 1967, Massachusetts), televizyon dizisi Friends'teki Joey Tribbiani rolüyle tanınan ABD'li aktördür. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce modellik yaptı. Sonra Levi's, Coca-Cola, Doritos und Heinz Ketchup gibi firmaların reklam filmlerinde oynayarak başarı sağladı. 1990'ların başında Married with Children dizisinde Cristina Applegate'in canlandırdığı Kelly Bundy karakterinin erkek arkadaşlarından birini oynadı. 1994'te başlayan ve 10 yıl süren Friends dizisindeki rolüyle, özellikle ABD olmak üzere tüm dünyada sevildi. LeBlanc aynı zamanda Lost in Space, Charlie's Angels ve Charlie's Angels: Full Throttle gibi Hollywood filmlerinde de rol aldı.
Matt Le Blanc son olarak 2011 yılında başlayan Showtime kanalında yayınlanan Episodes dizisinde oynamaktadır.
2004 ile 2006 arasında Friends'deki karakterine dayanan Joey adlı kendi sitcom dizisinde rol almaktadır.
LeBlanc, 3 Mayıs 2003'te uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Mellissa McKnight ile evlendi ve çiftin birlikte 8 Şubat 2004'te Marina Pearl LeBlanc ismini verdikleri bir kızları oldu. Çift 2006 yılında boşandı.Matt LeBlanc 2012 de Golden Globe ödülünü kazanmııştır
https://tr.wikipedia.org/wiki/Matt_LeBlanc
Matt Le Blanc son olarak 2011 yılında başlayan Showtime kanalında yayınlanan Episodes dizisinde oynamaktadır.
2004 ile 2006 arasında Friends'deki karakterine dayanan Joey adlı kendi sitcom dizisinde rol almaktadır.
LeBlanc, 3 Mayıs 2003'te uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Mellissa McKnight ile evlendi ve çiftin birlikte 8 Şubat 2004'te Marina Pearl LeBlanc ismini verdikleri bir kızları oldu. Çift 2006 yılında boşandı.Matt LeBlanc 2012 de Golden Globe ödülünü kazanmııştır
https://tr.wikipedia.org/wiki/Matt_LeBlanc
Tam adı matthew steven leblanc olan, 25 temmuz 1967 doğumlu fransız/italyan karışımı melez oyuncu. Şu ana kadar 30 yapımda yer almıştır, oyunculuğu kadar sesi de güzeldir. 40 yaş sonrası erken çökenlerden, gençlik başka tabi görsel
Kendisini joey tribbiani karakteri ile tanımıştım görsel sayesinde friends'i izlemiştim. Sonra lost in space filminde görünce çok mutlu olmuştum görsel
Daha sonra çarlinin melekleri filminde rastlamıştım, sırf onun için reform school girl filmini izlemiştim *
Kendisini joey tribbiani karakteri ile tanımıştım görsel sayesinde friends'i izlemiştim. Sonra lost in space filminde görünce çok mutlu olmuştum görsel
Daha sonra çarlinin melekleri filminde rastlamıştım, sırf onun için reform school girl filmini izlemiştim *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar