bugün
- en lezzetli balık14
- karşı cinsteki en itici özellik12
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin8
- yeni biriyle nerede tanışılır8
- ben geldim naneler13
- size takılan lakaplar7
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek6
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- online listesindeki sıralama mantığı9
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- sevmediğin biriyle sevişmek4
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız5
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri3
- whalefall2
- online listesi neden kaldırıldı10
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- kurtlar vadisi pusu'nun incelenmesi2
- ağlamamak için kendini zor tutmak4
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- sevdiğin kişiyle sevişmek2
- mansur yavaş14
- uludağ sözlük halısaha turnuvası3
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- b c d y z i4
- how'i met your mother marshall4
- ismet kalk çay koy kanka3
- 0 0 713
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- gocu33
- inci sözlük8
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- lana del rey2
- game of thrones taki kerhaneci21
- ilk buluşmada cırcır olmuşum'ya diyen kezo3
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- arkadaşlar5
- en son neye çok üzüldünüz12
- her iki kelimesinden biri ben olan insan2
- hakan 23cm mağduriyeti3
- karton toplarken cin musallat olması5
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- ishak'ın eşi de büyük bi nesille kutsanmıştır2
- garip bir rüya gördüm4
- sözlük yazarları neci vibe veriyor3
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
masterchef bu sene benim için elemelerden ibarettir. kadrolar oluşmaya başlayınca izlemeyi bıraktım. çünkü bu sene ve sonraki senelerdeki yarışmacılar asla 2019 masterchef yarışmacıları gibi olmayacak.
Fazla barınamaz. Ayyüce bile yanında arap lawrence gibi kalıyor.
Yarışmanın ilk günlerindeki "neredeyim ben?" modundan çıkmış gözüküyor. Motivasyonunu toparladı. iddialı bir isim. O şekilde devam etse elenirdi.
Adamda boy pos yerinde kol kasları başım kadar ama gel gelelim iletişim yetisi zayıf. Belki de özgüven kazanmak için yarışmaya girmiştir kimbilir.
Elenmiştir. Her fakültede böyle allah levelinde karizma 1 ya da 2 kişi olur. Acuvvv bey sahip çık lan tertemiz çocuk gidiyor.
görsel
görsel
Asla karizma olmayan ex-yarismaci.
Zaten yemek yapma ve dinlediğini anlama konusunda çok yetersiz, net şekilde başarısızdı, bi şeylerin yağını çıkarmayı öğrendi diye defalarca bunu tekrar etti, renkli teknikler konuşturmadi. Güle güle celal..
Iyi biri olabilir, konuşurken ağız ve dudak yapisindan gözümü alamıyordum, çünkü bana göre çok çirkin.
Bu kelimeyi kullandigim için herkesten özür dilerim sadece benim fikrim. Saç dolgunluğu ve göz rengi ile olsaydı ben de bugüne kadar duyduğum hicbir kötü elestiriyi-gorunusum ile alakalı olanlari- duymazdım.
Zaten yemek yapma ve dinlediğini anlama konusunda çok yetersiz, net şekilde başarısızdı, bi şeylerin yağını çıkarmayı öğrendi diye defalarca bunu tekrar etti, renkli teknikler konuşturmadi. Güle güle celal..
Iyi biri olabilir, konuşurken ağız ve dudak yapisindan gözümü alamıyordum, çünkü bana göre çok çirkin.
Bu kelimeyi kullandigim için herkesten özür dilerim sadece benim fikrim. Saç dolgunluğu ve göz rengi ile olsaydı ben de bugüne kadar duyduğum hicbir kötü elestiriyi-gorunusum ile alakalı olanlari- duymazdım.
konuşmadığı sürece karizmatik çocuk. djkd
elenmiş, yolu açık olsun.
elenmiş, yolu açık olsun.
sanırım her hafta bir masterchef karakterinin ismini bu mecralarda duymak zorunda kalıcaz, dediğim başlık.
Bence kabiliyet olarak son 5-6 kişi içerisine girerdi. Elenmesinin sebebi tamamen motivasyon eksikliğiydi. Üzerindeki ölü toprağını atamadı bir türlü. Barbaros'un özgüveninin çeyreğine sahip olsaydı çok kişiyi gönderirdi yarışmadan. Sağlık olsun, başarılısın celal.
Masterchefin en yakışıklılarından. Barbaros 1 celal 2.
Güncel Önemli Başlıklar