bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı49
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası16
- karınızı kucağınızda taşır mısınız10
- karanlıkta bi şey var hissi9
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- platon un mağara alegorisi7
- anın görüntüsü28
- ismail kartal23
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- mutlu musun3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- sözlük sapıkları12
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- dünya iyi midir9
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- 6668
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- yazarların beğendiği kadın tipleri2
- jennifer lawrance8
- sylvia plath2
- kiraz cicegi kolonyasi28
- flört11
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
- kızılay avm11
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- ismet özel der ki5
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- şeyh saidi mezarından çıkarıp yeniden asmak2
- ağır müslüm gürses sözleri9
- kendini çok önemli sanan yazar14
- uzun adam4
- crocs3
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu4
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- tarihin en kötü roma sını yenemeyen takım3
- tuğba ekinci2
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- siyah şahinde son ses azer bülbül dinlemek2
- dizin2
- kars ağzı2
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
- kitap okumak6
yeni bir yazar. hoşgelmiş.
hoşgelmiştir.
bir çeki düzen verdirmiştir bana ihtarı ile. eniştesi yollamış öyle dedi. tırstım bir an.
hoşgelmişsin gardaş bu diyarlara. *
muhteşem nickli yazar.
entrylerinde samimi bir hava bulduğum yazar. Devamını dilerim efenim.
(bkz: berkecan zuckerberg)
(bkz: #13070199) entrysinde olduğu gibi yerinde tespitleri olan yazar.
alman asıllı türk yazar.*
nick altından bana yazılan yazar.
berkzucken yazar. *
nesildaş, kaliteli bir yazar. hoşgelmiş.
ben yüz vermeyince "bana niye yüz vermiyorsun" diyen yazar..*
(bkz: mark zuckerberg)
(bkz: #13258718) (bkz: #13258888) (bkz: #13258914) (bkz: #13209273) hala daha aynı şeyi yapmaya devam eden. kendi başlıklarını uplayan, sözlük adabından bi haber, sevimsiz bir yazar.
bu tarz sözlük ahlakından yoksun yazarlara prim veren zihniyet, sorgulanması gereken asıl güruhu oluşturur.
özellikle bu (bkz: #13209273) entrysinde ki buram buram kokan popülizm şerbetçilik insanı kusturma aşamasına getirmştir. bir başlık açmıştır. bakın açmıştır diyorum ne kadar kibarım. herkesin beğeneceği, ne olabilir? apoyu konu edeyim nede olsa kimse sevmiyor, sonra da ona küfür işkence felan yazayım alayım artımı, başlığı açarkende gene yapmıştır köylü kurnazlığını ve "APO severler haydi eksi tuşuna yallah" tarzı bir vıcık vıcık şirinlik yapmıştır fakat bu sefer yapılmak isteneni güzel sözlüğümün özel(!) yazarları anlamış, entrysini hak ettiği yere gönderince de, bunu editlemek yerine başlığı tekrardan uplayarak kafasına göre tepki koymuştur ortaya.
(bkz: şerbetçi yazar)
güzel kardeşim, sana ben zaten ne yapman gerektiğini üç beş entry geride uzun bir şekilde anlattım değil mi? hala diye neden şansını zorluyorsun?
edit: şu an gülmekten altıma sıçmak üzereyim beni yaran yazardır. söylediklerim için kendisinden özür dilerim kendisini yanlış tanımışım gayet delikanlı bir kardeşimizdir.
#13257805 entrysi itibari ile sözlüğü bırakmıştır...
(bkz: ağlama mark)
korkmayın korkmayın bunu bile becerememiş.
sözlük adabından yoksun dedim ya boşuna demedim. bırakıcam diyorsan bırak arkadaşım 2 dk sonra geri dönüp edit yapmak ne demek. *
yazmaaak bir ömüüür süreeerrr...
sözlüğü bırakmaaak, ikiii dakiikkaaa...
bu tarz sözlük ahlakından yoksun yazarlara prim veren zihniyet, sorgulanması gereken asıl güruhu oluşturur.
özellikle bu (bkz: #13209273) entrysinde ki buram buram kokan popülizm şerbetçilik insanı kusturma aşamasına getirmştir. bir başlık açmıştır. bakın açmıştır diyorum ne kadar kibarım. herkesin beğeneceği, ne olabilir? apoyu konu edeyim nede olsa kimse sevmiyor, sonra da ona küfür işkence felan yazayım alayım artımı, başlığı açarkende gene yapmıştır köylü kurnazlığını ve "APO severler haydi eksi tuşuna yallah" tarzı bir vıcık vıcık şirinlik yapmıştır fakat bu sefer yapılmak isteneni güzel sözlüğümün özel(!) yazarları anlamış, entrysini hak ettiği yere gönderince de, bunu editlemek yerine başlığı tekrardan uplayarak kafasına göre tepki koymuştur ortaya.
(bkz: şerbetçi yazar)
güzel kardeşim, sana ben zaten ne yapman gerektiğini üç beş entry geride uzun bir şekilde anlattım değil mi? hala diye neden şansını zorluyorsun?
edit: şu an gülmekten altıma sıçmak üzereyim beni yaran yazardır. söylediklerim için kendisinden özür dilerim kendisini yanlış tanımışım gayet delikanlı bir kardeşimizdir.
#13257805 entrysi itibari ile sözlüğü bırakmıştır...
(bkz: ağlama mark)
korkmayın korkmayın bunu bile becerememiş.
sözlük adabından yoksun dedim ya boşuna demedim. bırakıcam diyorsan bırak arkadaşım 2 dk sonra geri dönüp edit yapmak ne demek. *
yazmaaak bir ömüüür süreeerrr...
sözlüğü bırakmaaak, ikiii dakiikkaaa...
inatçı leke gibidir.
bu akşam sözlüğü bırakacakmış. hoşgeldin demişken güle güle de diyelim bari.
sözlükte savunduğu düşüncelerin sonuna kadar arkasında duran ve bu özelliği sebebiyle dikkatimi çekmeyi başarmış yazar. bunu yaparken diğer yazarları da gülümsetmeyi eksit etmiyor sağolsun * ayrıca kendisini tüm yakın çevreme tavsiye ettim, artık onlar da bütün entrylerini keyifle takip ediyor kendisinin. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar