bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek10
- yaşlandığının farkına varmak9
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- eşitlik mi özgürlük mü6
- yeni partinin çerçeve yasa kararı14
- müzik dinlemek5
- asosyal ve çirkin olmak4
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim2
- adavet2
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- ekşi sözlük referans17
- sigara içmeyen erkek4
- clean girl akımı4
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz2
- sözlüğün çok durgun olması6
- eline kız götü değmemiş sözlük erkekleri2
- iki arada bir derede kalmak2
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- özgür özel7
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey2
- sıcak hava vs soğuk hava6
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- mekke anlaşması20
- hem sosyal hem sözlük yazarı olunmaz2
- hacel obasını engin sanan sözlük yazarları2
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- 2000 doğumlu kızlar6
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- ekonomi16
- meis2
- baliye balayına gitme ezikliği4
- balide bok koklamaya gidenler2
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler3
- sözlük yazarı olunmaz2
- kirov reporting2
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- özkürt özel2
- ulu parti5
- türkiye11
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu2
- one by one2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
entry'ler (308)
bak kardeşim önemli olan rahat olmak, ister çalış ister çalışma önemli olan rahat olabilmek. şimdi diyeceksin ''lan biz salak mıyız biz de biliyoruz rahat olmamız gerektiğini, olamıyoruz lan işte'' diye, haklsın kardeşim kolay olmuyor ama şunu unutmayın önemli olan nereyei kazandığınız. isterseniz 15 senede kazanın, kimse size 20 yıl sonra üniye kaç senede girdin, kaç senede mezun oldun demeyecek. raad ol.
şu 5 yaşındaki trolleri silelim öncelikle de bakalım sözlüğün kalitesi nasıl oluyor.
memlekette benzin, gaz, su, elektirik bedava olacak ve gelişmemiş olacak bırakın bu işleri.
(bkz: küba)
(bkz: küba)
barajın düştüğü gün yapacağım eylemdir. bir parti düşünün, kendiyle barışık mecliste herkes yerine sen olsa keşke.
sözlüğe neden ara verdiğimi hatırlatan başlıktır teşekkürler efenim.
an itibariyle maçı komşuların sesinden takip etmekteyim gönül isterdi izleseydik gomez fena koymuş diyorlar sanırım.
bazı üniversiterin bazı bölümleri de aynı zamanda açıldığı için çok derinden anladığım durumdur.
edit : efenim başlık üstüme. asıl entryde komikli, gülmeli, şakalı, oldukça güzel bir fotoğraf vardı. sağlık olsun.
edit : efenim başlık üstüme. asıl entryde komikli, gülmeli, şakalı, oldukça güzel bir fotoğraf vardı. sağlık olsun.
susatan maçtır,eskiden çilekli meyve suları vardı pet şişede adı neydi onların o olsada içsek.
hayatımda bir dizide gödüğüm en kötü final bölümüydü. tek sevincim bu kötü bölümün beni dizinin bitmesin üzmemesidir efenim.
sabah sabah steam de online olup bana internete bağlanmakta sorun yaşatan olay.
otobüs kalkana kadar olan kalktıktan sonra ise olmayan internettir.
aynı zaman da ayar olunan internettir.
aynı zaman da ayar olunan internettir.
2 gündür entry girmesini beklediğim ama izine ayrıldığını öğrendiğim yedinci nesil sözlük yazarıdır.
en kısa zamanda bekliyoruz efendim.
en kısa zamanda bekliyoruz efendim.
sizde az pezevenk değilsiniz.
'how about shutting up and stop' gibi bir cümleyle karşılık verilmesi gereken cümledir.
telefonu mu yere atardım eskiden, artık atamıyorum, yeni telefon aldım. bilemedim eskisinin kıymetini, üzgünüm can dostum, üzgünüm.
8. nesil olduğum düşünülürse sanırım 3 senedir sözlükteyim hala sözlüğün 15-20 kişi çevresinde döndüğünü düşünüyorum.
Düzgün çekilen bir laptop selfie'sine dikkatli baktığımız da mükemmele yakın bir paradoks görebiliriz. bakınız foto 3.
kışın tayt giyiyorsunuz ya ısıtmalı diyorlar onlar için, ısıtmalı mı gerçekten, ısıtmalı ise nasıl ısıtmalı değilse zaten biliyorsunuz
çoğu 95lilerin hala 18 olduğu gerçeğidir. ekim doğumluyum şahsen. ha bir de velet sensin kolay gelsin bro.