bugün
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi7
- sinek küçüktür ama mide bulandırır5
- sözluk kız ayarlama yeri değildir6
- chp'nin marka değeri düştü3
- ismail kartal9
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- güne bir şarkı bırak14
- müzik dinlemenin felsefesi4
- bugün ne yedin10
- sözlükte kendini kadın yapan erkekler4
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- sıla gençoğlu2
- kızların evlenmek için 150 gram altın istemesi2
- arda güler egosu6
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız3
- şu anda ne yapıyorsun19
- 17 haziran 2026 gökyüzünde ay yıldız olması3
- iş verenlerin aç gözlü olması8
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- evlenmek için gereken minimum para5
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- en iyi terapi2
- kocasına tatlı yapan kadın2
- intihar etmek10
- 30 lu yaşlar14
- sürekli yorgun olan yeni gelin5
- tepkiselbiri3
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- sultani bezelye2
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- evlenmek yerine tek başına dünyayı gezmek3
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- arap emperyalizmi5
- sedat pekmez8
- g72
- günlüğüne ağlayarak çaylak olduğunu yazmak2
- cristiano ronaldo3
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- insanların gözlem yapmaması9
- hdp'yi meclise sokan hainler3
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- bir şeyler söyle12
- kürtlük2
- kilo verme günlüğü2
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım2
Secim gunu bile elektrik giden sehir. Kisin da 3 gun boyunca araliksiz kesilmisti. Nefret ediyorum su kesintilerden. Kimse simdi cikip da akp trafoya kedi kacirdi filan uyuz uyuz espri yapmasin, buranin belediye baskani mhp den aday chpli.
Edit: ben yazana kadar geldi neyse ki. insanda elektrik gitti 3 gun gelmicek mi fobisi olusuyor.
Edit: ben yazana kadar geldi neyse ki. insanda elektrik gitti 3 gun gelmicek mi fobisi olusuyor.
Osmanlı şehri.
yeni yapılan garajdan sonra şehir içi ulaşımı berbat hale gelen, bir şehrin kalkınmasına büyük destek verenin üniversite olmasına rağmen üniversitesine değer vermeyen bir şehir.
Otopark sorunu ile adami canindan bezdiren,illalah ettiren sehir.
Balkon kültürünün olmadığı şehir. Şu an bozköy tarafında balkonda oturan bir biZiz , biz de izmir'den geldik. Millet balkonda oturmadığı gibi balkona korniş çakıp perde germiş. *
Muhtemelen sıcaktan kavrulan şehir.terk edin orayı yüksek yerlere çıkın,nedir o sıcak öyle?
birkaç yılımı geçirdiğim, güzel ege şehri..
izmir'e çok yakındır.. yaşanılasıdır..
izmir'e çok yakındır.. yaşanılasıdır..
Memleketim Yobaz falanda değildir halkı özellikle ilçelerinde göre değişir salihli yasanilasi küçük izmirdir.
"Her ilden bir deli getir. manisadan tuttuğunu getir." diye deyime sahip olan güzel ilimiz.
Mensup olduğum ildir.
askerliğimi yaptığım il. allahtan izmire çevre yolu yaptılar da bir daha ayak basmak zorunda kalmıyorum.
yazın çok sıcak oluyor,
bunu bir daha öğrendim..
bunu bir daha öğrendim..
Manisa kırkağaç'da akrabalarım oturduğundan gezmiş görmüş insanım. Gezerken bol bol korktum. Nedeni ise aşırı derecede köpek var. Akşamları dışarı çıkarken dikkatli olun.
Dün gece rüyamda manisadayım elimde koca bir demet lale. Manisa lalesiymiş bayılıyorum. Sonra kebap yemek (manisa kebabı) için restoran arıyorum. Yine lale restoran diye bir yere oturuyorum. Bi laledir gitti ama Laleler müthişti.
Genelleme yapmak istemiyorum ama alasehir tüm manisayi tanımama yetti ve manisayla manisalilarla aram pek iyi sayilmaz.
türkiye de ki güzide illerinden bir tanesidir.
içini bilemem ama ilçelerinde yaşayan herkesin psikolojik sorunları olduğuna inandığım yer. Hangi manisalıyı tanısam sorunlu malmısınız amk?
4 yılık birlikteliğimin 15 sene önce sona erdiği güzel ege şehri. imkan oldukça yine uğrarız, bağımız kopmadı.
Yazın çok sıcak oluyor.
Yahudinin yerine gidip çay içmelik. Manzarayı seyremelik bir şehirdir.
değerinin farkına varamayan şehir. memleketim.
Allah düşürmesin diyerek her aklıma geldiğinde lanet ettiğim şehir.
beğenmeyenler sikimi yesin dediğim güzel memleketim. sanayisi de izmir'den kat kat gelişmiştir , elginkan ve vestel gibi iki büyük şirketi içinde bulundurduğu herkes tarafından biliniyordur zaten.
Küçük istanbul olma potansiyelini halkının ilgisizliği ile kaybeden şehir. Hemen hemen her mahallesinde Osmanlı döneminden kalma tarihi bir camii bulunmakta. Saruhanoğullarından kalma Ulu camii bakımsızlıktan çürümeye terk edilmiş. Bir çok tarihi yapı aynı şekilde çürümeye terk edilmiş. Tarihi açıdan güzel bir şehir, fakat halkı bilinçsiz ve çok ilgisiz. Ama birçok şehire göre manisanın halkı iyi niyetli ve güler yüzlü insanlar.
son 5 yılda sulama kanalı ve gölete serinlemek amacıyla giren 40 kişinin hayatını kaybettiği il.
http://www.gazetevatan.co...ularak-oldu-933762-yasam/
ahır çöktü, 56 koyun telef oldu.
http://www.posta.com.tr/D...23-4446-b8b3-881b6efeac48
http://www.gazetevatan.co...ularak-oldu-933762-yasam/
ahır çöktü, 56 koyun telef oldu.
http://www.posta.com.tr/D...23-4446-b8b3-881b6efeac48
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar