bugün
- her şeyin mizahı yapılmalı mı10
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı10
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz8
- sözlük kavgaları5
- mandalina8
- sözlük yazarlarının saatleri7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- mal mıyım sorunsalı10
- 2026 yazı5
- 0 0 714
- kiraz cicegi kolonyasi41
- istanbul trafiği7
- deve sidiği eksperliği4
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- ismail kartal34
- azer bülbül'ün sanki biraz tom hardy'e benzemesi3
- sözlük kızlarının kekleri5
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek6
- usame bin ladin ve onun islamcı ütopyası7
- tütün eksperliği3
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası20
- hüküm giymişim3
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan3
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- modern tanrılara tapınmak2
- nihoş2
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması2
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması6
- küt saçlı hatun8
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- youtubeda azer bülbül canlı diye arama yapan kız3
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- adi yatırımcı2
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- takibe anında takip5
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- mutsuzken çirkin olmak8
- iskender10
- mesih gelseydi5
- friedrich hegel la bi cay icek15
- beşiktaş8
- kızılcık şerbeti dizisi4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- sözlükte çok fazla kadın yazar olması2
- 11 eylül 2026 beşiktaş erzurumspor maçı4
- yazarların hayatlarında çıktığı en elit seviye3
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
entry'ler (92)
Ülkede ben bırakıyorum , gençlere bırakıyorum deyip ısrarlara dayanamayip yeniden aday olmaya karar verdim muhabbeti çok baymadi mi artık ? Birakiyorsan bırak işte , ne demeye geri donuyon
Aradan nerdeyse 1 yıl geçmiş fakat seni unutmadım sinsi yılan . Kıl çıktı , tüy çıktı diye gotun gotun lavaboya gidişin hala gözümün önünde . Bilgin hanım sana da sözler hazırladım ama sinirden elim ayağım titredi yazamadım.
gecen yil mayıs ayı olabilir, siirt'e bilet aldığım gidemeden firmanın battığını tv'de öğrendiğim 246 lirami hiç eden müthiş firmadır.eger mağduru olup parasını kurtaran varsa iletişime geçebilir.
Menemen- Foça yolu üzerinde bağarasi kasabasında , uygun fiyatları ,güler yüzlü personeli ile hizmet sunan işletme . Yolunuz düşerse muhakkak uğramanızı tavsiye ederim.
Daniel ricciardonun günün sürücüsü seçildiği yarış .
Hamilton'un ipi gogusledigi yarış.
Önceki yıllarda çok fazla geçişin izlenemedigi bu yıl ise ferrarilerin gecis için herşeyi deneyecekleri yarış .lastik seçimleri de yarışı etkileyecektir.
Siralamalardaki yağmurun aksine bugün yarışın sıcak havada geçmesi bekleniyor.Ricciardonun 3. Seansa kalamayarak hayal kırıklığı yarattığı yarış .
Hamilton bottas raikkonen vettel sıralaması ile başlayacak olan yarış .
Saat 16:10'da başlayacak yarıştır .
Sermaye sahiplerine yancilik yapmak.bakmayin öyle halk ,eşitlik dediklerine.
Manisa'da bir milletvekili çıkaracak olan bitmiş parti.
Ham-rai-vettel-werstappen-ricciardo siralamasiyla başlayacak yarış . S sport ekranlarında izlenebilir.
Koca sene Honda Honda diye aglayip, renault motoruna geçen mcleranla Avusturya gp de 3.seans a kalamayan loser pilot . Uykumdan ettin beni sabah sabah kufredecem şimdi.
bu işe girenlerin çoğu da siyasal islamcı , faize girmeyelim ama kolay para kazanalım zihniyetindeki davarlardan oluşmakta. akitte ne yapsın bok atmaya çalışıyor işte atatürkçülere.
aslında eğlenceli yerlerdir , sınıfa aniden biri girer 'el fatiha' deyip kaçar bütün sınıf başlar dua okumaya dersin ortasında.ha tabi yinede kapatılsın.
tek ben mi iziyorum diye düşünürken denk gelip mutlu olduğum başlık. yalnız o iman bey toplumda kendini çok güzel gizlemiş bir sosyopat.çirkinleşin oğlum hoşuma gidiyor siz çirkefleştikçe izlemek.
tasavvufta bir söz vardı.'gönül imansız , kafa dumansız olmaz' diye. nakşibendiler çok sigara içer bildiğim kadarıyla zaten.her neyse konuya döneyim ne biçim ilahi lan bu , denk geldim gülmekten dinleyemedim.
kanunlara uyup ceza kesmeye çalışan polislere de ayrı üzülüyorum.abi siz olayı yanlış anlamışsınız bunlara ceza kesilmeyecek akdavarların gazını almak için yapılmış yasalar bunlar.
murat bardakçı'yı da bitim kadar sevmem de, kadın malum güruha yaranacam diye yaşından büyük adama hıı, eee diye cevaplar verdi ayar oldum kendisine.