bugün
- hep kendini suçlamak12
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- yeni biriyle tanışmak4
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- winamp msn messenger half life windows 983
- hangi manifest kızısın10
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması5
- yks'ye öylesine girmek2
- ona bir şey söyle18
- hazır mantı6
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- havalar da ısındı9
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- yalnız yaşamak12
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- güne bir şarkı bırak6
- sigarayı tersten yakmak4
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- ergenlikten kişilik analizi2
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- araplaşmış türkler3
- true'ya arkadan sahip olmak16
- kuran-ı kerim2
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- şapka2
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- türkçe ezana kuduran türk3
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- baygın koku2
- götü büyük kadın3
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- güne bir söz bırak2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- çelenk2
- paşa gönlüm bilir2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- vazgeçmek3
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- uysaljakoben11
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
- evlenmeyi başaramamış erkek5
toplam nüfusu : 853.658
hititler döneminde buranın adı meliddudur. halk tarafından malatya olarak değişmiştir.
kendisi güzel, insanları bağnaz şehirdir.
gelişmeye çalışan ama daha çok yol alması gereken küçük, sevimli bir illerden birisi.
zamanın birinde chp'nin kalesi olan şehirdir. fakat malatya olaylarından sonra aleviler başka kentlere göç edince tutucu bir kent haline gelmiştir, artık akp ve mhp'nin kalesidir. bu durumdan rahatsız olanlar vardır tabi. ama bunu komşularının dükkanlarını yakmadan önce düşüneceklerdi, komşularının evlerini yakmak için işaretlemeden önce düşüneceklerdi.
türkiyeye pek çok önemli isim kazandırmış, yeşil ovasıyla ve zengin kaynak suyuyla berrak bir doğa sunan doğunun incisi. asıl adı melita olan şehirde türk kürt alevi sünni ve ermeni rahatça yaşarlar.
otobüs durağinda bekleşen insanlarin , çok garip bir şekilde , sürekli birbirlerine omuz attiklari bir şehir.
malatya parkta yeni açılan 5d sinemasıyla beni benden alan canım şehrim.
çok sevdiğim ama dışarıdan fazla aldığı göç nedeniyle yoğun kro akınına uğrayan güzelim memleketim.
kayısıkent.
sulak, yeşil ve güzel memlekettir. yalnız insanları pek sevilmezler. özellikle gakkoşlar "kaypak" derler.
yemek kültürü hititlerden beri bulgur, tahıl üzerine gelişmiş, dünyadaki kaysının % 85 inin üretildiği, toprağı çok bereketli, selçuklular döneminde yüksek şahsiyetlerin vilayeti diye adlandırılan halende bir çok ünlü simaya sahip daha çok ılımlı insanlara sahip, alevi vatandaşların ençok yaşadığı şehirler sıralamasında ikinci sırada bulunan insanları birbirinden çok farklı ve orjinal olan şehirdir.
20 buçuk saatlik yolculuktan sonra otogarından, Çorlu'ya vardığım, topraklarından iki başbakan çıkarmış şehir.
an itibarıyla 388.590 nüfusa sahip il. yakında büyükşehir statüsüne kavuşacaktır. ancak büyük şehir statüsüne geçmek için 750.000 nüfusa sahip olmak şart. hükümet bu şartı iptal edecek.
hemserim olan yazardır, hoş gelmiş.
memleketimdir benim. havası kupkurudur yazın hiç terlemezsiniz. istanbul a dönüpte terleyince bi 'noluyo lan' dersiniz. dondurmalarıda müthiştir ama herkes bilmez. en güzel dondurmacı ise abdullah usta dondurmacısı olan ado dur. üstüne tanımam. alınız, yiyiniz, yalama caddesinde turlayınız tamamdır ya. bi de renkli, fosforlu bileziklerden almayı unutmayınız lakin sizi sönmez bunlar diye kandırırlarsa inanmayınız.
Teoman'ın adına şarkı yaptığı il. 'oo Malatya, tipinin haline bak'. şeklinde bir nakarat başlangıcı vardır.
güzeller güzeli memleketim. gurur duyarım malatyalı olmakla...
pastırmasıyla meşhur olmuş, toğrağım.
yaklaşık 20 yıllık malatyalıyım, malatyadan güzel bir şehir görmedim hayatım boyunca.
kadınları da çok iç açıcıdır.
yaklaşık 20 yıllık malatyalıyım, malatyadan güzel bir şehir görmedim hayatım boyunca.
kadınları da çok iç açıcıdır.
bana hep hello malatya şarkısını hatırlatan şehir.
(bkz: hello malatya ne var ne yok orda)*
http://www.facebook.com/h...video.php?v=1323074511514
(bkz: hello malatya ne var ne yok orda)*
http://www.facebook.com/h...video.php?v=1323074511514
memleketim olduğu halde insanlarından haz etmediğim, dolayısıyla kendisini de bir türlü sevemediğim şehir.
Kayısının dünyada en çok üretildiği, iyi insanının olduğu kadar manyak insanınında bolca bulunduğu şehirdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar