bugün
- sözlük kürdü10
- etnik köken20
- cadılar bayramı kutlayan gerizekalı türkler15
- evde kalmış 30 yaşında kız17
- kadın sürücüye evine git yemek yap diyen sürücü5
- sımsıkı sarılmak istenilen yazarlar7
- evde yalnız yaşamanın verdiği inanılmaz keyif10
- en iyi çizgi filmler9
- sigara3
- hangi ülke de doğmak isterdin14
- en yakın erkek kankaya sakso çekmek5
- sarı poşet apla he2
- karıya gitmek3
- dünyadaki en kolay meslek7
- kürt böreğiyle gelen aydınlanma2
- sözlükteki zengin yazarlar9
- karton toplayan çocuk5
- her sözlük aşkı nefretle başlar9
- engeli kaldırsın diye 60 bin lira yollayan adam3
- tavuk döner 1 lira yanında ayran bedava4
- 1 kasım 2026 kasımpaşa beşiktaş maçı8
- hangi yazara aşıksınız6
- zengin olmak3
- omnitrixe sahip olmak3
- çocuğunun ismini johnny koyan ebeveyn5
- 9mm'nin deviremeyeceği adam yoktur4
- moralinizi bozmak istemem ama yarın pazartesi2
- sokakta sürü halinde gezen erkekler5
- amedspor22
- flörtte algoritma ve cesaret katsayısı2
- sözlükte kim kime yürüyor5
- müzik haram mıdır7
- ben çocuğuma bir hot wheels alamayacak mıyım4
- bir bela geliyor6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- anın görüntüsü26
- fenerbahçe16
- kasımpaşa 2 beşiktaş 24
- yaptığım müthiş kaşarlı yumurta8
- from gold from dust9
- soğuklardan ötürü dudakların çatlaması5
- filiz makarna'nın türkiye buğdayı skandalı10
- 31 ekim 2026 fenerbahçe göztepe maçı27
- robert greene2
- ermenisiz kafkasya4
- arkadaşa acil 10 bin lira ateşlemek6
- evrimsel psikolojinin aşk açıklamaları3
- durduk yere insanın aklına gelen replikler7
- asgari ücret4
- olgun kadınlardan hoşlanan erkek2
Lisans Yerleştirme Sınavının 2015'de de yapılacağına işaret olan sözdür (ukde).
büyük ihtimalle üstesinden geleceğim sınav.
evet bir şeyler yiyeceğimiz sınav bizler için. tayyibin kaçırdığı son nesil 97 liler olarak.
Başarısız olursak seneye bidaha girebilecekmiyiz belli değil.
Seneye son kez olacagı kesinleşmiş sınavdır.3. girişim olucak üniversite kazandıgım halde. Şu amk şehrinden kurtulamadım gitti sözlük.
En geç ocakta calismaya baslamazsaniz gercekten popoya giren sinav, denedik onayladik.
zevkine girecegim sinavdir. siz siz olun lys ye 1 senenizi ayirin. yoksa harbiden yerlestiriyorlar. ygs ye 3 ayda yeter. ama lys caniniza okuyacaktir.
ygs den daha zor olan sınav.
daha zordur ama bilen taktak yapar geçer.
(bkz: meh)
Edebiyattan -tabiri caizse- full çıkartacağım sınavdır.
ygs den once hic calismadigim icin calişmasini 3 aya sigdirmaya calistigim sinav. imkansız sanirim.
şimdiki hedefim olan sınav, 1 boru gibiydi malum.
yaklaşık olarak 3 ay sonra yapılacak olan sınavdır.
parçalamak için gireceğim sınavdır.
edit: büyük buluşmaya 42 gün kaldı. sınav yine çok zor olacak kanımca, hükümetin sırf adını temize çıkarmak için bu sefer kol değilde bacak hazırlayacağını düşünüyorum.
edit2: matematik ve geometri ile buluşmaya sadece 2 gün kaldı. valla nedense çok rahatım haaa. heyecan yok, stres minumum düzeyde. heralde kaybedecek bir şeyim kalmadı ondan dolayı rahatım. valla benden aldıkları ve verdikleri birbirini nötrlemez ama hayırlısı olsun be gülüm.
edit3: mat-geo ayağı yarrak ötesi geçen sınavdır.
edit4: fen kısmı güzeldi. kimyanın organik kısmı sıkıntılıydı sadece. bitti, istediğim gibi bitmedi ama en azından bitti.
edit5: beni istediğim okul ve bölüme zorla olsa da fırlatan sınavdır. psikolojik olarak yeni yeni toparlanmaya başladım.
edit: büyük buluşmaya 42 gün kaldı. sınav yine çok zor olacak kanımca, hükümetin sırf adını temize çıkarmak için bu sefer kol değilde bacak hazırlayacağını düşünüyorum.
edit2: matematik ve geometri ile buluşmaya sadece 2 gün kaldı. valla nedense çok rahatım haaa. heyecan yok, stres minumum düzeyde. heralde kaybedecek bir şeyim kalmadı ondan dolayı rahatım. valla benden aldıkları ve verdikleri birbirini nötrlemez ama hayırlısı olsun be gülüm.
edit3: mat-geo ayağı yarrak ötesi geçen sınavdır.
edit4: fen kısmı güzeldi. kimyanın organik kısmı sıkıntılıydı sadece. bitti, istediğim gibi bitmedi ama en azından bitti.
edit5: beni istediğim okul ve bölüme zorla olsa da fırlatan sınavdır. psikolojik olarak yeni yeni toparlanmaya başladım.
Insani vezir ya da rezil edecek olan sinavdir.
Az zamanda bu kadar konuyu nasıl yetiştireceğim? diyorsanız bendensiniz. kardeşlerim bu yollardan geçtik o sıcagın kavurucu etkisiyle matematik sorularıyla folloş olduk. ardından bir de edebiyat geçirdi neyse kısacası zor bir Sınavlar bütünüdür.
Öğleden sonra gireceğim sınavdır kendisi. Haziran sıcağında hiç çekilmeyecek olan sınav.
ingilizce kolay olsun da gerisi sikimde değil dedirterek kolay geçmesini umduğum ama öküz gibi zorlayacağını içten içe bildiğim sınav.
Çok acımaz dimi....
ingilizce kolay olsun da gerisi sikimde değil dedirterek kolay geçmesini umduğum ama öküz gibi zorlayacağını içten içe bildiğim sınav.
Çok acımaz dimi....
yandaş medyadan alınan bilgilere göre ösym bu yıl tüm sınavlar için 40 bin soru hazırlamış. Ve bunun 10 bin tanesi lys içinmiş. Yani ygs'den daha fazla acıtacak sınav.
kuzenimin girdiği sınav. allah herkesin yardımcısı olsun. sene olmuş 2015 hala nelerle uğraşıyorlar. millet uzaya çıkacak bizim eğitim sistemine bak. gün gelecek birgün büyük adam olduğumda bunların hepsini düzelteceğim. bilgilerinize.
bu sene ters köşe yapması ve yoruma değil de bilgiye yönelik soruların olması beklenen sınav.
çalışamadığım sınav. Millet çoktan cumhuriyet donemi edebiyatina geçmişken ben halen şiir bilgisinde takili kalmisimdir. Ygs'de yeri gelip uykumdan bile fedakarlik yaparak calistigim karsiliginda ise bekledigimin cok aşşagisinda bir puan aldigim icin lys'ye moral ve enerji kalmadi. Öte yandan matematik edebiyat gibi baba dersler nasil yetisecek iste orasi da muamma. Kararsizliklarin ortasinda kalmis ve bu yuzden neredeyse 1 aydir kendimi toparlayamamışımdır.
başvuruları bugün açılan sınav.
Başvuruları bitmiş olan sınavdır.
Kardeşimin hazirlandigi sinavdir. Çocuk felaket stres icinde, sistemi her sene dahada bok edip bu gencecik çocukları harciyolar. Yazık gerçekten çok yazık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar