bugün
- şort mevsiminin kapanması13
- sözlük kızlarının tarzları17
- fakirler cennetin olmadığını öğrenirse ne olur11
- arkadaşlar sizden bir şey rica edebilir miyim9
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- leopar desenli tayt9
- sözlük erkeklerinin tarzları10
- güzel bir kadın görünce olan şeyler8
- kadınlar neden kendinden küçük erkek istemiyor28
- gocu31
- türkiye'nin en kötü partileri8
- türbanlıların açık ayakkabı giyme nedeni10
- yüzünde yara izi olan erkek11
- sigorta şişirmesi yüzünden ağır hasar kaydı vardır11
- öğretmen maaşının fazla olması14
- ekonomi neye göre kötü11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- akp den önce dış güçler yok muydu sorunsalı15
- japonyadan türkiyeye vize kararı12
- süslü sözlük yazar profili9
- anın görüntüsü20
- türkiyedeki insanların en büyük sorunu14
- güzellik kişiye göre değişir mi19
- gezi çapulcuları9
- ferrari sahibi olamadan ölüp gitmek9
- narin ne gördü9
- dün gece sözlükte yaşanan ayıplı olay10
- doktora aşık olmak21
- türkiyede neden herşey pahalı21
- cehennemden daha korkunç diyar18
- galatasaray'ın son 89 faulde 1 sarı kart görmesi8
- kartoncu ibnesi14
- eşşşek abur55
- galatasaray'ın son 73 faulde 1 sarı kart görmesi8
- menuet'in ağzının çok bozuk olması12
- sözlük kızlarının evde kaldığı gerçeği11
- arkadaşlar acil yardım edin zor durumdayım15
- üşümek11
- kocanızı 11 12 halısahaya gönderir misiniz11
- yazılımcılık sektörünün bitmesi38
- arkadaşlar sizce bu bana yakışır mı15
- mühendis vs pilot23
- menuet9
- manyak olmaya karar verdim11
- iremga12
- ayakları üşüyen kız10
- joseph shomolo kuschca11
- herkese aynı sıcaklıkta davranan erkek11
- didem soydanın ayakkabısından viski içmek8
- aşkım dörtlü yapalım diyen erkek14
entry'ler (1791)
Karadeniz teknik üniversitesinin sadece trabzona hizmet etmesi , odtünün ise sadece ankaraya hizmet etmesiyle eşdeğerdir.
ya ne olacagıdı dağıtım şirketi mi bu?
ya ne olacagıdı dağıtım şirketi mi bu?
ne olur ilerleyen yıllarda ben olayım denilen insandır. Sözlükte hiç bir şekilde sıkıntı yaşamaz. anadolu çomarlıgı kanında varsa her yerde aynıdır.
kanada nasıl iyi mi yiğenim.
kanada nasıl iyi mi yiğenim.
Torontoda çalışan türkiyeyle ilgili tüm bagını koparmış bir insan ama 5 yıl değil seneye.
(bkz: hızlı dikildi farkettiysen)
en son şamda cuma namazı kılacak olan ak çomarların hayallerini süsleyen elim olay.
en son şamda cuma namazı kılacak olan ak çomarların hayallerini süsleyen elim olay.
kuzey amerikanın en büyük ticari merkezlerinden biridir. Şehirin genel olarak yapısına bakılırsa düzenli kentleşme ve cadde sistemi ( st.ketty vb.) gibi üzerine kuruludur. Vaughan , markham , misssagua, thornille gibi bir sürü semt vardır. Şehirde ulaşım olarak ttc raylı sistemi mevcuttur. Aynı zamanda otobüs ve bisikletle ulaşım her tarafa mümkündür. Özellikle bisiklet sevenler için ontario gölü adeta biçilmiş bir kaftandır. türkiyedeki gibi ezilme , çarpılma ihtimaliniz çok azdır. Çalışma koşullarına gelirsek şehirde bolca bulunan avmlerde iş bulunabilir. ve saat başı ücret alımı oldugu için ve türkiye gibi gelişmemiş ülkelere nazaran haklarınız korundugu için rahat olabilirsiniz. Genel olarak torontoda aleviler ve solcular mevcuttur ama ne yazık ki bir grup ak çomarda bu güzelim şehre gelmişlerdir. Dinini siktiklerim , ülkeye dönün ibneler. Kuzey amerikanın en büyük kütüphanelerinden biri burdadır. Ve en iyi üniversitelerden biri yanılmıyorsam unıversity of toronto 2. sıradadır. Torontonun en güzel yanı soguk günlerde kalın giyinip , sevgilinizle ontario gölü kenarında toronto manzarasıyla birlikte çekirdek çıtlayabilisirniz yada bir adet termos işinizi görebilir. Kışın ise bayagı soguk oldugu biliniyor ama diğer kanada şehirlerinegöre daha normal bir havaya sahip. soguk geçen 8 ay boyunca kalın giyinmeniz gerekecek. Kar yagdıgı zaman ortalık gayet temiz olur ve yeraltı ısıtma sistemleri ve tuzlama sayesinde pek buz tutmaz.Ev KiRALARI VE YURTLAR iSE BiRAZ TUZLU NE YAZIK Ki.
kanada.
akrabalarım orda bir davet mektubuna bakar. umrumda değilsiniz ak çomarlar.
akrabalarım orda bir davet mektubuna bakar. umrumda değilsiniz ak çomarlar.
gece gece bayan sohbettir. ne yani ana avrat mı küfretsinler?
bu ne biçim başlık ve entry dedirtmiştir. Sanırsın mason toplantısı var .
yaz kızım ateist kartal.
boynum ince , kafamı keserken zorlanmazsınız.
boynum ince , kafamı keserken zorlanmazsınız.
hindistandır. Binlerce dil , binlerce kültür. Komşularla sorunlarla boguşan ülke.Arada sırada bizim gibi terör saldırılarına kurban veren bir ülkedir aynı zamanda. Aaradaki tek farkımız onlar öküze, bizimkilerde allaha tapıyor.
saadet partisinin bestesini duyunca dayanamadıgım olaydır. come come come saadete come.
kafası bayagı büyük bir yazardır. Şaka şaka 1.78 boylarında hafif sakallı birisi.
Doğru bir önermedir. hatta israilde yapılan ankette türklerin çok sevildiği ortaya çıktı. bir zamanlar israilli turistler ülkemizde gayet rahat tatil yapıyorlardı ne yazık ki artık gelmiyorlar yada çok az sayıda kaldı. Ben bir türk olarak israili ve yahudileri örnek alıyorum. o kadar az nüfusa ve o kadar soykırıma ragmen dünyanın yönetimini elinde tutuyorlar , ekonomik ve askeri olarak zaten ekol olan bir ülke . bu çalışkanlık , azim ve toplu olarak bir ideali olan toplum yaratmak , gayatte başarılı oldular.
yarı yarıya haklı önermedir. Daha önce trabzonda yaşamamış insanların bunu eleştirmesi ve hakaret etmesidir ironiktir. Adamların hayatı futboldan ibaret , herşeyde trabzonspor var. Bu insanlar için su , yemek gibi bişey. burası istanbul değil ne yazık ki , tek ugraştıkları ve tek eglenceleri bu futbol. Evet ben kim miyim bunları söyleyen bir antalyalı bir beşiktaşlıyım.
artık şu adamların hakkı olan kupayı verin artık. Ben beşiktaşın aldıgı türkiye kupasından utanıyorum siz nasıl şampiyonluk kupasından utanmıyorsunuz hayret ediyorum.
artık şu adamların hakkı olan kupayı verin artık. Ben beşiktaşın aldıgı türkiye kupasından utanıyorum siz nasıl şampiyonluk kupasından utanmıyorsunuz hayret ediyorum.
(bkz: dikkat et piyadeler sikmesin sizi)
böyle başlıga böyle bakınız verilir dedirtmiştir. Şu sözlükten bi siktirin gidin yaa.
böyle başlıga böyle bakınız verilir dedirtmiştir. Şu sözlükten bi siktirin gidin yaa.
bunu diyen zaman gazetesinin bugünlerde kıvranmasıdır. o 495 liralık gömlekli adam sizin hakkınızı savunuyor ne yazık ki. Boşver kemal reyiz bunlar gezi parkı zamanında bize dediklerini , masum askerleri , solcuları , vatanseverleri içeri tıktıklarını unutmadık biz , bırakın can çekişsinler. basın özgürlüğümüz peh , siz bizim gibi solculara hakaret ederken eyiydi demi?
Trabzondan hisedilmemiştir.
geçmiş olsun efendim.
geçmiş olsun efendim.
(bkz: YAVAŞ GETiR SAÇIN BAŞIN DAĞILMASIN)
BiR ADET DiNCi ZIRVALAMASIDIR. BU ÜLKEDE ŞERiAT KARŞITI ÖNEMLi BiR KESiM OLDUKÇA SiZ ANCAK KENDiNiZi PARMAKLARSINIZ. ZATEN ŞERiAT GELsE BiLE KADINLAR VE GENÇLER BU BASKIYA DAYANMAZ VE NE KADAR DiNCi VARSA iPE ÇEKiLiR. ATATÜRKÜN EN SEVMEDiĞiM YANI NE YAZIK Ki ŞUYDU ; DiNCiLERiN SADECE BiR KISMINI ASTIRDI KEŞKE HEPSiNi iPE DiZSEYDi.
BiR ADET DiNCi ZIRVALAMASIDIR. BU ÜLKEDE ŞERiAT KARŞITI ÖNEMLi BiR KESiM OLDUKÇA SiZ ANCAK KENDiNiZi PARMAKLARSINIZ. ZATEN ŞERiAT GELsE BiLE KADINLAR VE GENÇLER BU BASKIYA DAYANMAZ VE NE KADAR DiNCi VARSA iPE ÇEKiLiR. ATATÜRKÜN EN SEVMEDiĞiM YANI NE YAZIK Ki ŞUYDU ; DiNCiLERiN SADECE BiR KISMINI ASTIRDI KEŞKE HEPSiNi iPE DiZSEYDi.
YENGE BiN EŞEK.
ibrahimoviç olabilir.
edit: 7 yıl önceki başlıgı hortlattım vay be.
edit: 7 yıl önceki başlıgı hortlattım vay be.