bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler5
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı13
- nervionun merak ettiği yazar19
- doğum haritası5
- kızlar teklif ediyor efsanesi gerçek oluyor4
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- devlete güvenmeyip ahbap'a güvenmek4
- istanbul üzerine nur gelecek4
- erecto biraderin roman olması4
- nervionun kedisi5
- sevgilinin giyimine karışmak9
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- komşuları itici yapan detaylar7
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- ahlaksız başlık açan çaresizler5
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- depresyonda olanlar için teselli cümleleri3
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- zengin bacanak5
- ciguli vs velvet9
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- yalnizca deli yalnizca sair21
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- kızların neden böyle olması2
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- türkiye'deki güvenilir vakıflar ve dernekler2
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- arkadaşlar bakar mısınız21
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- katatespizartmasi17
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- starbucks vs kahve dünyası4
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- arkadaşlar çok pişmanım ya2
- atatürk peygamber mi sorunsalı4
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- sünnetten akılda kalanlar6
- transfer dönemi3
- merak edilen sözlük erkeği6
entry'ler (170)
siktir lan troll dedirten durumdur.hani bende çok trolluk yapıyorum ama bu asılsız saçma bi trolluk.amator.
yakın gelecekte olmasını beklediğim olaydır.
beşiktaşlılar rakibi çok küçümsüyorlar ancak bilmezler ki o küçük gördükleri takım onları sahadan mağlubiyetle uğurlayacak.futbolla pek bi alakam yoktur ama skor tahminim
brugge 3-0 bjk
brugge 3-0 bjk
a day to remember solistidir.aynı zamanda söz yazarıdır kendisi.bence işini iyi yapan bir insan.daha açılmamış bu başlık siftah benden bereketi allahtan diyelim.
türkiyede özel devlet toplam 184 üniversite vardır bildiğim kadarıyla.her yıl 5 er 10 ar artıyor bu sayı.
(bkz: yav he he).
bizzat benim seçmediğim maalesef denk gelen ev arkadaşımın dediği gibi abi türkiye varya dünyada ilk ona girer sen sevmiyorsun ama.ingiltere de kim?
bizzat benim seçmediğim maalesef denk gelen ev arkadaşımın dediği gibi abi türkiye varya dünyada ilk ona girer sen sevmiyorsun ama.ingiltere de kim?
gta vice city.
üniversiteli olarak kafam rahat olarak tekrar bi girip bakalım diyeceğim sınav,güzel bi puan yaparsam elektrik yada makine mühendisliğine gitmeyi düşünüyorum.nasıl olsa 2.sınıftan başlıyacaz.
belki,ama bu aptal olduklarını ve yerinde saydıklarını en sonundada tıpkı önceki devletlerinde olduğu gibi kısa sürede yıkılıp devranın devam edeceği durumunu değiştirmez.
olm malmısınız cnbc-e de daha 2.bölüm çıkacak amerikada 4 e girecek ben cuma günleri internetten izliyorum.
hocam genel anlamda çok güzel konuşmuşsun ama ben ilk dinlediğim müziklerden bu yana metal-rock-klasik arasında gidip geliyorum ve o yazdığım grupların hemen hepsini dinlemişimdir(türk metal grupları konusunda haklısın hiç hşuma gitmedi şu zamana kadar dinlemedim de kısa bi süre sonra zaten),ortamım yok yani kız düşürme gayesindede değilim genelde nefret çağrışımı olan müzikleri dinlerim kafam rahatken rock ve klasik dinlerim ve ben sikko türk metalcisi grubuna girdiğime inanmıyorum biraz hatalar var,zevkler ve renkler konusu işin içine girmiş fakat dediklerin onun dışında doğrudur emek etmişsin helal.
bu arada metal dinlere karşıdır görüşüne de katılmıyorum,birsürü hristiyan,müslüman,yahudi vs müzik grupları var.işlerinide gayet iyi yapıyorlar.
bu arada metal dinlere karşıdır görüşüne de katılmıyorum,birsürü hristiyan,müslüman,yahudi vs müzik grupları var.işlerinide gayet iyi yapıyorlar.
osmaniye.
araplar sever beyler istediğiniz ortadoğu ülkesine gidin bende arap olduğum ve gittiğim için biliyorum hepsi sever ama diğer sevmeyen ülkelerin veya milletlerin sevmeme sebebleri tabiiki türklerin barbar politikaları.
genel olarak dünya türkleri sevmez tabiiki ama bazı milletlerde bu durum yok.
genel olarak dünya türkleri sevmez tabiiki ama bazı milletlerde bu durum yok.
nemlendirici sürmektir.
yazık lan bu kadınlara denize sırf biri bakar diye soyunup giremiyolar.
ygs yaklaştı ya artık artar bu tür şeyler.
lisedeki biyoloji hocam yahudilerin allah tarafından lanetlenip maymuna dönüştürüldüğünü söyledi onun yüzünden onlarda evrimi uydurmuşlar.aynı hocam tarihin en şerefli milletinin türkler olduğunu da söylemişti.
ne kadar mantıklı değilmi?...ulan sen o kadar sene okumuşsun lisede biyoloji hocası olmuşsun çocuklara anlattığın şeye bak.sonra neden bu ülkede bilim yok neden cahiliz.sikerim böyle ülkeyide böyle milletide.
ne kadar mantıklı değilmi?...ulan sen o kadar sene okumuşsun lisede biyoloji hocası olmuşsun çocuklara anlattığın şeye bak.sonra neden bu ülkede bilim yok neden cahiliz.sikerim böyle ülkeyide böyle milletide.