bugün
- istanbul un çok pahalı olması13
- fenerbahçe gornik zabrze maçı2
- ölmeyi dilemek2
- herkes yatsın iyi geceler9
- en sevilmeyen ev işleri3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- oğuzhan uğur12
- velvet vs nervio19
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- slavko vincic15
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- aklını yitirmek4
- horoz hayası çorbası5
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- nervio11
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- ispanya20
- bira cips6
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- 2026 dünya kupası25
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- tememda kenka nalaka10
- manifest grubu3
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- laptop5
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- manyak olmaya karar verdim9
- acıktım ben3
- aga be şarkılar5
- eski nahif sözlük kızları2
- futbol14
Gümrüklerde bulabileceğiniz gümrük fiyatı ise çokda ucuz olmayan sigaradır. Tavsiye üzerine 1 karton alıp denediğim ancak hiçbir zaman Camel'ın yerine tutamayacak olan hoş sigara.
türkiyede satılmayan, kalite sigara. gurbetçi bi arkadaş getirmişti, bu ne lan demiştim. tadına baktığımda marlboro ile eşdeğer, hatta daha iyi olduğunu gördüm. freeshoplarda bulunuyor yanılmıyorsam.
ülkemizde tekel bandrolüyle kısa bir süre satılan, sonra ne hikmetse piyasadan kaldırılan, amerikan ve türk tütünlerinden harmanlanan sert ve aromatik sigara markası.
söylentilerin aksine kendi halinde bir yazardır. yazar durur demek yanlış olabilir lakin. *
hayatımdan yolu geçmiş bir yazar...
an itibariyle 1000'inci entrysini artık gelenekselleşmiş bir şekilde kendi nickine giren kimi çevrelerce yanlış tanınmış insancıl yazar.
nasıl bir sigara nolduğunu merak ettiren, franz ferdinand sevdiğini anladığımız dumanımsı kişilik. *
ankarada bulamadığım sigara. (bkz: yazar burada yardım istiyor)
ankara'da eskiden güvenpark ve sakarya civarlarında bol bol bulunan lakin son zamanlarda ortadan kaybolmus, söylenenlere göre kısa zaman sonra bat * tarafından ülkeye yasal olarak sokulacak ve satışa sunulacak vede zanlımca marlboro ile aynı fiyata satılacak sigara gibi sigaradır.
bokunun çıkması aşikardır.
bokunun çıkması aşikardır.
bir rivayete göre philip moris in tütün fabrikalarında yangın çıkar yanmış tütünler ile normal tütün karıştırılır ve ortaya bu karışım çıkar o yıllarda yüzde bilmemkaç ihitmalle paketlerde marijuhana çıkar ve lucky strike adını alır ne kadar doğru tartışılır tabiki.
harika kutu tasarımı olan sigara.
silverı boxına göre gayet iğrenç olan sigara.
içtiğim en güzel paket sigara. american spirit de güzel ama doğallığın ucunu kaçırmışlar, çekiyorum çekiyorum, bir şey gelmiyor.
b.a.t çıkışlı sigaradır.
hayatımda bir kere bu sigaradan bir paket edinebildim. bildiğin sigaraydı ama işte, hatta tekel kıvamında biraz, sahteydi herhalde.
(bkz: yerli malı yurdum malı)
ama sırf pakedi beni bitirir.
(bkz: yerli malı yurdum malı)
ama sırf pakedi beni bitirir.
Dünya üzerinde en karizmatik kutu tasarımına sahip olan sigara. kutunun yan tarafında kızıl dereli başı varsa rahatlıkla içilebilir*
tek kelimeyle muhteşem bir sigaradır.*
çok özlediğim sigaram. marlboro kadar sert olmasına rağmen içimi inanılmaz güzel olan. yalan, başkası yalan..
kesinlikle silver'ı da denenmesi gereken sigaradır.
(bkz: it s toasted)
izmir'de kervan pasajında bulunabilen, çifte kavrulmuş tütüne sahip oldukça güzel olan sigara. hem kutusuda pek karizmatik.
ispanya duty free'sinden bir paket istettiğim, ve an itibariyle bu entryi girerken tüttürdüğüm güzel sigara. kahrolası sigara tehlikelidir yazısı paketin şeklini bozmasa bir de.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar