bugün
- sözlük kızlarının kombinleri14
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor4
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği10
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- yeni parti emekçilerin hakkını verecek mi3
- 25 ağustos 2026 madencilerin gözaltına alınması3
- terörsüz türkiye4
- ne kadar yaşlısın19
- kendine yabancılaşmak10
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- tai lung52
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- kızarmış ekmek10
- dem'in lenin che guevara ve deniz gezmişle alakası2
- ankete gelin beyler27
- allah belanı versin deyince keşke verse2
- şarapçı koala'nın siyasi görüşü2
- mecburi eğitim meselesi3
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- iskoçya4
- 25 ağustos 2026 ankara madenci eylemi6
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- temu'dan giyinmek4
- leylim amman aman sarı gelin2
- ben gökten inen ekmeğim2
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- sarapci koala39
- 25 ağustos 2026 reis'in ahlat'tan verdiği mesaj2
- 80 yaşında karısı ölen adamın yeniden evlenmesi2
- sevmediğiniz yazarlar14
- cemaatler3
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz5
- doğu perinçek4
- her dönerin adamı5
- türkiye rte sayesinde en özgür dönemini geçirmesi4
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- bir soru sor7
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- dükkan önüne sandalye koyan tip4
- rus kızları2
- ben de reise oy vericem13
- filistin5
- yalanlar söyleyip iç huzuru bulmak4
- kadınları çok sevmek ama uzak durmak3
- ahmet beyin beyaz babeti3
- yalnızlık rahatlıktır15
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
- azerbaycan kızları2
yeni bir sözlük yazarı (bkz: ilk entrin ben olayım dedim)
şeytanın isimlerinden biridir
jack nicholson severliğini takdirle karşıladığım uludagsozlugun ağırtoplarından,selam olsun.
en yavan nicklerden. "şeytan" espirisi baymadı mı?
Plastik Cerrahi dünyasının evinde sushi hazırlayabilen tek üyesi...Rakı-balık sofralarının efkarlanan adamı ,yerli Mcnamara,gerçek dost..
ender saygı duyarken artık saga sola saygı duyup onunde eğilmeme neden entrileri olan kişilik. saygı duyacagım diye japon askerine dondum.
(bkz: louis cyphre)
bir star wars sever olmasıyla son derece saygımı kazanan yazar.Birde luke sevse tam olcak.Büyük ortak yönümüz star warsdır.*.
istanbul adamı, danışılası yazar, ankarada da gormek isteiz kendilerini
müzik ve film zevklerimin uyuştuğu beğeniyle takip ettiğim yazardır.*
"Ben bir Nilüfer'i bilirim "diye düşündüren ad.
seytanin bir ismi olarak da anilir. bazı kaynaklarda ise şeytanın oğlu olarak geçmektedir. ama doğrusu incilde lucifer daha adem yaratılmadan ve şeytanın allaha karşı gelmeden önceki ismidir. o zamanlar melek olduğu için ismi şeytan değilmiş. şeytan ismini melekleri de kışkırtarak tanrıya isyan ettirdikten sonra almış ve cennetten atilmadan once cenetteki hiyerarsinin en ustundeymis. şu anki ise (bkz: gabriel). bu şeytan şu an ise insanları yedi ölümcül günahtan birini (gurur) işlemeye kışkırtan şeytan olarak görev yapmaktadır.
(bkz: 7 olumcul gunah)
(bkz: 7 olumcul gunah)
"lightbringer"
ışık taşıyıcısı/ışığı getiren anlamına gelir.
o kadar saygın bi melekti yane.
ışık taşıyıcısı/ışığı getiren anlamına gelir.
o kadar saygın bi melekti yane.
şeytanın ilk ismidir.tanrı ışıktan bir melek yaratır ve bu melek diğer meleklerden güçlü ve kudretlidir.tanrı onu özenerek yaratır ve çok sever.isminede lucifer der.lucifer ışığı simgeler.diğer meleklerden daha kudretli ve tanrının en sevdiği melekdir lucifer.fakat bir gün tanrı insanı yaratır.tanrı insana kendisinin özelliği olan yaratma gücünü verir ve insanı özenerek yaratır.lucifer buna çok kızar ve kıskanır, tanrının huzuruna çıkar ve sorar; neden insanı benden daha özenerek yarattın diye. tanrı buna kızar. lucifer de tanrıya karşı çıkar ve onun yarattığı insanı tanımayacağını söyler. tanrı o an lucifer in ışığını alır ve karanlığıa gömülür lucifer. daha sonra da huzurundan kovar lucifer i. lucifer o an dan itibaren artık iyi bir melek değil kötü bir melek olarak siyah bir görünümle gider ve artık ismi lucifer değildir.
(bkz: şeytan)
(bkz: şeytan)
warcraft'ın ek paketi olan frozen throne'da olan asıl adı "doom bringer" olan herodur.
ismin latincede "ışığı taşıyan" anlamına geldiğini düşünürsek, kilisenin şeytandan mı yoksa şeytan adı altında aydınlanmadan mı korktuğu gibi yeni sorularla karşılaşırız. pagan tapınakları üzerine kiliseyi kuran ve pagan bayramlarına denk gelen günlere hristiyan bayramlarını yerleştiren bir 'kurum'dan da doğrusu her şeyi beklerim. * *
en ilginç ukteleri bile, sözlük formatına harfiyen uyarak doldurması dolayısı ile taktir edilesi yazar.
ailecek doldurduğu ukteleri beğeniyle okuyoruz yazarı... *
nilüfer adındaki arkadaşlara takılan isim. kıvır kıvır saçları olan adanalı. caaağnım kankam. işten erken çıkınca evinde kafayı çektiğimiz, evlilik arifesinde olan hatun.
(bkz: sürtme ile tutuşan eski tür bir kibrit).
(bkz: venüs).
(bkz: şeytan).
(bkz: sabah yıldızı)
anlamları vardır.
(bkz: venüs).
(bkz: şeytan).
(bkz: sabah yıldızı)
anlamları vardır.
ışık getiren. bu vasfından dolayı birçok okkült grup tarafından bilimin ve aydınlanmanın sembolü olarak görülmüştür.
ete kemiğe bürünmüş şeytan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar