bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- yeni parti39
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- parmak patates vs elma dilim patates7
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak3
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- gece yatağın altından uzanan el5
- cinleri olan sözlük kızı5
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- soğan salatası6
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- havanın buz gibi olması4
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- cin mısır kabilesi5
- iştahın kapanması7
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- mercimek çorbası4
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- gece duyulan kahkaha sesleri fobisi3
- en güzel sevişme13
- güne bir şarkı bırak14
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- korku romanı yazmak3
- hoşlanılan kızın yeni partili çıkması2
- nervio35
- muhalefete muhaliflik yapmayın2
fransa milli takımının forveti, metzden transfer oldugu fulhamda yıldızı parladıktan sonra manchester uniteda transfer olup ilk maçında frikikten gol atmıştır
cm de ilk sene transfer ettiğinde oynamayan ama sabredip 2. seneye sakladığında fırtınalar estiren fransız futbolcu...
Tigana nın keşfi olup insanı hayretler içinde bırakan süper futbolcu.o boyla nasıl koşar anlamak mümkün değil.
8 ağustos 1978 paris doğumludur. en sevdiği futbolcu george weah'tır. en sevdiği şarkıcılar ise jay-z ve nirvana imiş. en büyük hobisi ise bilgisayarda oyun oynamakmış
manchester united'de 86 maçta 34 gol atmıştır. fulham'dan transfer edilmiştir.
2008-2009 sezonunda kendisini everton forması ile izleyeceğiz..
1999 yılında daha 21 yaşındayken kiralık olarak geldiği newcastle united'da daha iyi bir performans gösterebilseydi birkaç sene önce parlardı bu arkadaş.. Everton'a hayırlı olsun..
beşiktaş takımında forma giymesi gündemde olan fransız asıllı iyi bir hücum oyuncusu. ki kendisi manchester united'da forma giymişti.
Devre arasında Beşiktaş forması giyme olasılığı %90 olan siyahi golcü.
ha beşiktaşın zaten hali hazırda bir sürü golcüsü varken böyle lüzumsuz bir transfere mi yoksa ofansif ve kendine güvenen bir oyun sistemine mi ihtiyacı var bilemiyorum.
ha beşiktaşın zaten hali hazırda bir sürü golcüsü varken böyle lüzumsuz bir transfere mi yoksa ofansif ve kendine güvenen bir oyun sistemine mi ihtiyacı var bilemiyorum.
senelerdir beşiktaş'a transfer edilmek istenen futbolcu. bok var sanki..
her transfer döneminde adı beşiktaşla geçen futbolcu. devre arasında gelecek diyorlar yine.
lma manager 2001 in en iyi forvetlerinden biridir. ayrıca ps2 de we8 turkey oyunundan man utd de durdurması çok zordur.
geçen haftasonu blackpool' a 4 gol birden atıp ritmini bulmakla kalmamış; sorgulanmaya başlanan teknik adam moyes üzerinde oluşabilecek ekstra bir baskıyı ortadan kaldırmıştır. yeni saç stili ile de göz alıcı. keşke dün onu brezilya maçında da izleyebilseydik. ama yeni yapılanan kadroda düşünülmeyen isimler arasında o da var. hala müthiş bir bitirici olmasına rağmen. yazık...
sakatlıklardan dolayı futbol hayatını bitti derken everton'da çatır çatır oynayan fransız forvet.
bedelsiz olarak lazio'ya transfer olmuş ve 6 aylık kontrat imzalamış 34 yaşındaki futbolcu. 28 numaralı formayı giyecektir.
nedendir bilmem her zaman sempati duymuş olduğum futbolcu. maçlarını izlememiş birisinin bile illa ki çeşitli oyunlardan ismini bildiği forvet.
35. yaşgününde twitter dan yaptığı açıklama sonrasında futbolu bıraktığını duyurmuş olan futbolcu. çok süper bir forvet olamadı hiçbir zaman bence ama manchester united daki ilk sezonunda iyiydi diyebilirim.
https://twitter.com/louissaha08
https://twitter.com/louissaha08
fifa 2004'de ofsaytı kaldırıp manchesterla maç başına 5-6 gol attırdığım adamdı. hey gidi hey.
Aynı cisse gibi , oyunlarda efsane gerçekte kestane fransız forvet.
sanırım dünyada en tiksindiğim futbolcu budur. fm oynarken, mutlaka avrupa kupalarında bunun olduğu takıma denk gelirdim her sezon ( fenerbahçe seçer oynardım genelde ama, fantazi olsun diye atletico madrid, lazio, wolfsburg gibi takımlarla da oynadığım olurdu ) ve bu orospu çocuğu istisnasız bana bir tane yağlar turu elimden alırdı. yedekten girmiş ilk 11miş farketmez, oyunun hangi versiyonu olursa olsun mutlaka atardı. rakipte saha varsa takımı full hücum oynatırdım ki, sahadan yiyeceğimden fazla atayım. öğrenilmiş çaresizlik olmuştu.
işin ilginci, peste master lig oynardım, onda bile son dakkalarda girer atardı, hatta bu adamın regen olup çıkanı bile atardı. ben bu tarz oyunları bıraktım bu gavat da futbolu bırakmış.
piç kurusu
işin ilginci, peste master lig oynardım, onda bile son dakkalarda girer atardı, hatta bu adamın regen olup çıkanı bile atardı. ben bu tarz oyunları bıraktım bu gavat da futbolu bırakmış.
piç kurusu
aklıma düştü. 10 yıl önce futbolu bırakmış. şu an 44 yaşında.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar