bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması34
- mustafa kemal atatürk10
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- yazarların özlü sözleri10
- ona bir cümle bırak5
- sözlüğün troll kaynaması4
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı11
- kız gruplarının yükselmesi3
- türklerin pis olması3
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi7
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- 29 haziran 2026 almanya paraguay maçı7
- 104 artı 5 oynanırken feci bastıran uyku3
- deniz göktaş12
- gödlek2
- günlerin artık kısalıyor olması5
- ölüm6
- sözlükten maaş almak3
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- pandela12
- anın görüntüsü26
- yapay zeka ile kod yazmak2
- 2026 dünya kupası38
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- insan sevdiği adama şans verir5
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- seksting5
- diamond bey birader koştursun kampanyası4
- iphone pil ömrünü uzatmanın etkili yolları4
- velvet45
- aşk8
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- futbol32
- okuyacak askere gidecek iş bulacak evleneceksin2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- sözlüğün aptal kaynaması15
- anadolu dilleri2
- sözlükten giden yazarlar4
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar3
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- araba kovalamayan köpek6
- iyi geceler sevgilim2
- ziya gökalp5
- cumhuriyetin intikamı8
- sosyoloji okunur mu sorunsalı7
7. sınıfta okuyan öğrencilerimin birbirlerine sallarken kullandıkları kelime. entrye ek olarak bir şeyler yazmaya çalıştım olmadı lan. bulamadım. çaresiz kaldım.
liseye giden kişi.
bunların değişik versiyonları da vardır. örneğin;
sınıfın en arkasında, ne duvar kenarında ne de cam kenarında oturan; en arka en orta sırada oturan, sınıfa hakim olmak isteyen, esprileriyle sınıfı güldüren hatta zaman zaman hocaları da bıyık altından güldürüren (kadın hocalar dahil), zeki ama sadece matematik, kimya, fizik, geometri derslerinde çok başarılı olan değişik bir öğrenci modeli olan liselilerde vardır.
sınıfın en arkasında, ne duvar kenarında ne de cam kenarında oturan; en arka en orta sırada oturan, sınıfa hakim olmak isteyen, esprileriyle sınıfı güldüren hatta zaman zaman hocaları da bıyık altından güldürüren (kadın hocalar dahil), zeki ama sadece matematik, kimya, fizik, geometri derslerinde çok başarılı olan değişik bir öğrenci modeli olan liselilerde vardır.
uyusun da büyüsün...
belgesellerdeki göçünü tamamlayan somonlar gibidirler. 2 gün önce binlerce iken şimdi aniden hepsi yokolmuştur.
zamanını komik videolar çekmeye adamış kişilerdir. belki de derslerden bunalmış eğlenmek istiyorlardır kimbilir.
https://www.youtube.com/watch?v=mIluqWTOmHw
https://www.youtube.com/watch?v=mIluqWTOmHw
içlerinde evlat olsa sevilmez tipleri de barındıran topluluk:
http://webtv.hurriyet.com...le-boyle-dalga-gecti.aspx
http://webtv.hurriyet.com...le-boyle-dalga-gecti.aspx
sözlüğe girdikleri an en yakınlarındaki ebeveyinlerin, enselerine iki tane patlatılıp, yürü git ders çalış diye bilgisayarın başndan apar topar kaldırılması gereken ergen güruhu...
Liseli diye sallayanların bulsa nefessiz götürecekleri kızlar da mevcuttur.
Asıl liseli tabir edilen diğer grup ise 93 sonrası baş belası liselilerdir.
Asıl liseli tabir edilen diğer grup ise 93 sonrası baş belası liselilerdir.
bu sözlükte de çok sayıda gördüğüm güruh.
katılımcı sözlük sitelerinin başbelası olan güruh.
üniversiteleri amaçsızca dolduran insan tipi. bazısı 3. sınıfa gelindiğinde insanlaşır. şanssız olanlarsa hiç değişmezler. liseli kalırlar.
ulan hepsinin ecdadını sikeyim diyorum millet bana kızıyor. velhasıl, efendiler siktirin gidin başka yerde pinekleyin. amına koydunuz lan sözlüğün. hayır sizin gibi götoğlanları bu sözlükten atılmayıp da bu entry'i girdim diye ben atılırsam çok alınırım. çok küserim. ha "atılırsan sikinde mi abi?" diye sor bakiyim bana. sor sor. sikimin sapında değil moruk. bu kadar götü topluyorsunuz buraya, sonra vay efendim millet niye bağırıp çağırıyor, millet niye veryansın ediyor. bu liseliler metin ışık şarkılarıyla sokakların amına koymuşken şimdi de sözlüklerin anasını belliyor. ha metin ışığı sevmez miyim? severim elbet. ama telefonda açıp da yolda yürümenin ne alemi var. lan kulaklıkla dinle amına parande attığım. millete açık hava konseri vermenin ne alemi var. bu arada metin abi'ye selamlar, saygılar.
işlek cadde üzerinde yüzlerce insan yürürken, kızlı erkekli grupla yol kenarındaki reklam panolarına tecavüz edip, işin sonunda çok büyük bi iş başarmış gibi bi de anınarak! gülmekte bi beis görmezler. nasıl bi ananız babanız var lan sizin. nasıl bi ortamda yetişiyonuz anlamadım. hiç kimseye acımam, sizin o lisedeki hocalarınıza acırım.
yeni bir küfürün icat edilmesine neden olmuş öğrenci türü.
(bkz: amına kodumun liselisi)
(bkz: amına kodumun liselisi)
milletvekili olabilir.
(bkz: liseye geç başlayan insanlar topluluğu)
(bkz: liseye geç başlayan insanlar topluluğu)
(bkz: olsa da yesek)
okulların açılmasıyla birlikte sokakta, trende, vapurda orda burda bolca görmeye başladığımız üniformalılı veletler, yeni nesil ergenler. yaşı 25i geçipte kafası liseli olanlarla karşılaştırmasın rabbim. amin.
Güncel Önemli Başlıklar