bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- yorgun mermi9
- yeni parti39
- erkeklerin biraz şey olması7
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- parmak patates vs elma dilim patates7
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- gece yatağın altından uzanan el5
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- cinleri olan sözlük kızı5
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak3
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- soğan salatası6
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- havanın buz gibi olması4
- cin mısır kabilesi5
- iştahın kapanması7
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- türkler barbar ve köpektir7
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- en güzel sevişme13
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- mercimek çorbası4
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- güne bir şarkı bırak14
- gece duyulan kahkaha sesleri fobisi3
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- nervio35
- korku romanı yazmak3
- hoşlanılan kızın yeni partili çıkması2
- bu koyden olsam ne olacak18
entry'ler (611)
Cinsel açlığın Afrikas'ıdır Türkiye sözü gerçekten doğru gerek normal zamanda olmadı seçimde her türlüsünü halkımız beğeniyor. He bi de şemsiye var o da nerde olduğu belli açılmazsa iyide açılırsa sıkıntı büyük.
Cezası yokki ne farkeder yeterki ağadan çalma. Yoksa gayet iyi geliri olan bir meslek, sigortası yok tek kotu yani o, kaldıki 65 emekli 66 ortalama ölüm 40 yıl sigorta ödemekte ayrı eşşeklik orasıda ayrı konu.
bende dün patates aldım 3 tanesi 8.5 tl
Belki bu başlık ve entry yüzünden eksi yağmuru yiycem ban bile olabilir ama çokta umurumda değil.
Fransada 10 kişi öldü kaç bin kişi toplandı bizde düzenli olduğu için alıştıkmı, yoksa umurumuzdamı değil, bize dokunan bir şey olmadığı içinmi?, ölenler eş dostumuz olmadığı içinmi? Allaha şükür benim de bir yakınıma bir şey olmadı şu zamana kadar ne patlamalardan ne de benzeri birşeyden.
Bu kadar olaya patlamaya karşı istanbulda Ankarada izmirde milyonlar toplanamıyorsa kusura bakmayın ama içimizdeki insan ölmüş.
Haklılık payına gelicek olursam bu kadar olay oluyo yetkililer bir halt yapmıyo neden kuyruklarını sıkıştıran sert bir halk baskısı yok düşünsenize böyle bir olay olduğu annda Ankarada ve izmirde 300-500 bin kişinin toplandığını aynı anda istanbulda 1 milyona yakın kişinin toplandığı diğer şehirlerde de binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü. Bunun sonucu ne olur bir düşünün istedim bu olayların failleri ne kadar sürede ortaya çıkar ?
Fransada 10 kişi öldü kaç bin kişi toplandı bizde düzenli olduğu için alıştıkmı, yoksa umurumuzdamı değil, bize dokunan bir şey olmadığı içinmi?, ölenler eş dostumuz olmadığı içinmi? Allaha şükür benim de bir yakınıma bir şey olmadı şu zamana kadar ne patlamalardan ne de benzeri birşeyden.
Bu kadar olaya patlamaya karşı istanbulda Ankarada izmirde milyonlar toplanamıyorsa kusura bakmayın ama içimizdeki insan ölmüş.
Haklılık payına gelicek olursam bu kadar olay oluyo yetkililer bir halt yapmıyo neden kuyruklarını sıkıştıran sert bir halk baskısı yok düşünsenize böyle bir olay olduğu annda Ankarada ve izmirde 300-500 bin kişinin toplandığını aynı anda istanbulda 1 milyona yakın kişinin toplandığı diğer şehirlerde de binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü. Bunun sonucu ne olur bir düşünün istedim bu olayların failleri ne kadar sürede ortaya çıkar ?
(bkz: meme)
not: sadece güzel kızlarınki.
not: sadece güzel kızlarınki.
%50 ihtimal ile yarın sahip olacağım kişi.
bir temel fıkrasını akıllara getiren yazar.
duruma göre herşey olabilir.
minnacık kızdır iyidir hoştur.
küfür etmiyim diyom diyom da buna küfür etsen amin yarabbi der, bi de şu durum var tabiki küfür etmen için adam bi haysiyet şeref olması lazım o da yok bunda değmez değmez.
yapmak isteyip yapamadığını yaptığı için bok atmaktır.
devamında yeni yılın sana gireceği belli olan yıla girmektir.
muhtemelen 10 yıldır hasret kalmış bi kadındır yeni sevgili bulmuştur işi uzatmadan direk halledelim gözüyle bakan kadındır.
çatır çutur çatırdatılacak olan kızdır. hemde daha cümlesini bile bitiremeden.
ağzına patlanılası gavattır.
çok iyi yapan arkadaştır, candır o can, adamın dibidir dibi, sevilesidir.
bi süre sonra çok ilgiden sıkılacak olan kızdır.
demeeee demeeee açım zaten midem kazınıyo öğrenci evi bi b*k yok.
at avrat silah.
zamanının efsane oyunu.