bugün
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı9
- mutlu ama uzak olsun5
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek6
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- özlediniz mi beni7
- çalışmadan para kazanmak4
- amedspor6
- bir yazarı savunmak3
- erkeklerin gözdesi olan erkek3
- velvet27
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım9
- as maca'nın kızların gözdesi olması3
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- acı gerçekler3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- karı kıza para yedirir misiniz5
- sözlükte kavga oldu hissi5
- nil karaibrahimgil2
- sen hep tedbirler aldın ben gözü karaydım2
- yazarlarda bana laf sokuldu mu paranoyası3
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- şeker ezmek2
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı6
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- mor semsiyeli yabanci8
- bir kadın için yapılabilecek en büyük fedakarlık2
- rüyada deprem olduğunu görmek2
- duygulandıran ingilizce şarkılar3
- türklere vize serbestisi4
- kendini değersizleştiren insan5
- evliliğin anlamı13
- beşiktaş3
- anın görüntüsü34
- evlilik balonunun patlaması3
- alihan kuriş9
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- çay yapacak hatunun olmaması3
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- kürtsüz türkiye11
- dünyanın en değerli şeyi5
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- pirates of the caribbean2
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- insanoğlu kelimesinin cinsiyetçi olması2
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
entry'ler (611)
Cinsel açlığın Afrikas'ıdır Türkiye sözü gerçekten doğru gerek normal zamanda olmadı seçimde her türlüsünü halkımız beğeniyor. He bi de şemsiye var o da nerde olduğu belli açılmazsa iyide açılırsa sıkıntı büyük.
Cezası yokki ne farkeder yeterki ağadan çalma. Yoksa gayet iyi geliri olan bir meslek, sigortası yok tek kotu yani o, kaldıki 65 emekli 66 ortalama ölüm 40 yıl sigorta ödemekte ayrı eşşeklik orasıda ayrı konu.
bende dün patates aldım 3 tanesi 8.5 tl
Belki bu başlık ve entry yüzünden eksi yağmuru yiycem ban bile olabilir ama çokta umurumda değil.
Fransada 10 kişi öldü kaç bin kişi toplandı bizde düzenli olduğu için alıştıkmı, yoksa umurumuzdamı değil, bize dokunan bir şey olmadığı içinmi?, ölenler eş dostumuz olmadığı içinmi? Allaha şükür benim de bir yakınıma bir şey olmadı şu zamana kadar ne patlamalardan ne de benzeri birşeyden.
Bu kadar olaya patlamaya karşı istanbulda Ankarada izmirde milyonlar toplanamıyorsa kusura bakmayın ama içimizdeki insan ölmüş.
Haklılık payına gelicek olursam bu kadar olay oluyo yetkililer bir halt yapmıyo neden kuyruklarını sıkıştıran sert bir halk baskısı yok düşünsenize böyle bir olay olduğu annda Ankarada ve izmirde 300-500 bin kişinin toplandığını aynı anda istanbulda 1 milyona yakın kişinin toplandığı diğer şehirlerde de binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü. Bunun sonucu ne olur bir düşünün istedim bu olayların failleri ne kadar sürede ortaya çıkar ?
Fransada 10 kişi öldü kaç bin kişi toplandı bizde düzenli olduğu için alıştıkmı, yoksa umurumuzdamı değil, bize dokunan bir şey olmadığı içinmi?, ölenler eş dostumuz olmadığı içinmi? Allaha şükür benim de bir yakınıma bir şey olmadı şu zamana kadar ne patlamalardan ne de benzeri birşeyden.
Bu kadar olaya patlamaya karşı istanbulda Ankarada izmirde milyonlar toplanamıyorsa kusura bakmayın ama içimizdeki insan ölmüş.
Haklılık payına gelicek olursam bu kadar olay oluyo yetkililer bir halt yapmıyo neden kuyruklarını sıkıştıran sert bir halk baskısı yok düşünsenize böyle bir olay olduğu annda Ankarada ve izmirde 300-500 bin kişinin toplandığını aynı anda istanbulda 1 milyona yakın kişinin toplandığı diğer şehirlerde de binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü. Bunun sonucu ne olur bir düşünün istedim bu olayların failleri ne kadar sürede ortaya çıkar ?
(bkz: meme)
not: sadece güzel kızlarınki.
not: sadece güzel kızlarınki.
%50 ihtimal ile yarın sahip olacağım kişi.
bir temel fıkrasını akıllara getiren yazar.
duruma göre herşey olabilir.
minnacık kızdır iyidir hoştur.
küfür etmiyim diyom diyom da buna küfür etsen amin yarabbi der, bi de şu durum var tabiki küfür etmen için adam bi haysiyet şeref olması lazım o da yok bunda değmez değmez.
yapmak isteyip yapamadığını yaptığı için bok atmaktır.
devamında yeni yılın sana gireceği belli olan yıla girmektir.
muhtemelen 10 yıldır hasret kalmış bi kadındır yeni sevgili bulmuştur işi uzatmadan direk halledelim gözüyle bakan kadındır.
çatır çutur çatırdatılacak olan kızdır. hemde daha cümlesini bile bitiremeden.
ağzına patlanılası gavattır.
çok iyi yapan arkadaştır, candır o can, adamın dibidir dibi, sevilesidir.
bi süre sonra çok ilgiden sıkılacak olan kızdır.
demeeee demeeee açım zaten midem kazınıyo öğrenci evi bi b*k yok.
at avrat silah.
zamanının efsane oyunu.