bugün
- iki zenciyle aynı odada uyumak8
- zall özel mesajları okuyor mu sorunsalı5
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması27
- şükredilecek şeyler9
- sözlük erkeklerinin göğüsleri11
- bana sesini yükseltme diyen partner3
- sözlüğe efsane filmler bırak3
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- dejavu yaşamak6
- haftanın gammazları listesi25
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- osimhen lukaku vlahovic salah6
- en son ne yediniz5
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak5
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- hindistan'a atom bombası atmak3
- 13 ağustos 2026 15 ilde fırtına alarmı2
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- dayanamayıp kitap almak2
- ellerim bos gonlum hos2
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- zorunlu eğitim paradoksu3
- sözlük sadece bilgi edinmek için değildir2
- tarih tekerrür eder mi6
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- kingdom come deliverance 22
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- pforzheim den talimat alan yazarlar5
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- ferhat mardin2
- zeytin ağacı2
- hurdacı aganın anlattığı kıssa2
- anın görüntüsü21
- yiyip yiyip kilo almamak4
- zeki insanlar5
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum4
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- süleymancılar6
- beyin ameliyatından çıkmak7
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- ispartalı kızların gül kokması8
- ahmet mümtaz taylan3
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- iha yaptı siha yaptı7
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- meme arasının terlemesi4
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
entry'ler (611)
Cinsel açlığın Afrikas'ıdır Türkiye sözü gerçekten doğru gerek normal zamanda olmadı seçimde her türlüsünü halkımız beğeniyor. He bi de şemsiye var o da nerde olduğu belli açılmazsa iyide açılırsa sıkıntı büyük.
Cezası yokki ne farkeder yeterki ağadan çalma. Yoksa gayet iyi geliri olan bir meslek, sigortası yok tek kotu yani o, kaldıki 65 emekli 66 ortalama ölüm 40 yıl sigorta ödemekte ayrı eşşeklik orasıda ayrı konu.
bende dün patates aldım 3 tanesi 8.5 tl
Belki bu başlık ve entry yüzünden eksi yağmuru yiycem ban bile olabilir ama çokta umurumda değil.
Fransada 10 kişi öldü kaç bin kişi toplandı bizde düzenli olduğu için alıştıkmı, yoksa umurumuzdamı değil, bize dokunan bir şey olmadığı içinmi?, ölenler eş dostumuz olmadığı içinmi? Allaha şükür benim de bir yakınıma bir şey olmadı şu zamana kadar ne patlamalardan ne de benzeri birşeyden.
Bu kadar olaya patlamaya karşı istanbulda Ankarada izmirde milyonlar toplanamıyorsa kusura bakmayın ama içimizdeki insan ölmüş.
Haklılık payına gelicek olursam bu kadar olay oluyo yetkililer bir halt yapmıyo neden kuyruklarını sıkıştıran sert bir halk baskısı yok düşünsenize böyle bir olay olduğu annda Ankarada ve izmirde 300-500 bin kişinin toplandığını aynı anda istanbulda 1 milyona yakın kişinin toplandığı diğer şehirlerde de binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü. Bunun sonucu ne olur bir düşünün istedim bu olayların failleri ne kadar sürede ortaya çıkar ?
Fransada 10 kişi öldü kaç bin kişi toplandı bizde düzenli olduğu için alıştıkmı, yoksa umurumuzdamı değil, bize dokunan bir şey olmadığı içinmi?, ölenler eş dostumuz olmadığı içinmi? Allaha şükür benim de bir yakınıma bir şey olmadı şu zamana kadar ne patlamalardan ne de benzeri birşeyden.
Bu kadar olaya patlamaya karşı istanbulda Ankarada izmirde milyonlar toplanamıyorsa kusura bakmayın ama içimizdeki insan ölmüş.
Haklılık payına gelicek olursam bu kadar olay oluyo yetkililer bir halt yapmıyo neden kuyruklarını sıkıştıran sert bir halk baskısı yok düşünsenize böyle bir olay olduğu annda Ankarada ve izmirde 300-500 bin kişinin toplandığını aynı anda istanbulda 1 milyona yakın kişinin toplandığı diğer şehirlerde de binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü. Bunun sonucu ne olur bir düşünün istedim bu olayların failleri ne kadar sürede ortaya çıkar ?
(bkz: meme)
not: sadece güzel kızlarınki.
not: sadece güzel kızlarınki.
%50 ihtimal ile yarın sahip olacağım kişi.
bir temel fıkrasını akıllara getiren yazar.
duruma göre herşey olabilir.
minnacık kızdır iyidir hoştur.
küfür etmiyim diyom diyom da buna küfür etsen amin yarabbi der, bi de şu durum var tabiki küfür etmen için adam bi haysiyet şeref olması lazım o da yok bunda değmez değmez.
yapmak isteyip yapamadığını yaptığı için bok atmaktır.
devamında yeni yılın sana gireceği belli olan yıla girmektir.
muhtemelen 10 yıldır hasret kalmış bi kadındır yeni sevgili bulmuştur işi uzatmadan direk halledelim gözüyle bakan kadındır.
çatır çutur çatırdatılacak olan kızdır. hemde daha cümlesini bile bitiremeden.
ağzına patlanılası gavattır.
çok iyi yapan arkadaştır, candır o can, adamın dibidir dibi, sevilesidir.
bi süre sonra çok ilgiden sıkılacak olan kızdır.
demeeee demeeee açım zaten midem kazınıyo öğrenci evi bi b*k yok.
at avrat silah.
zamanının efsane oyunu.