bugün
- 1 saatte 10 bira içmek13
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey5
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- otomobile ek vergi4
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- teröriste o da insan demek4
- velvet12
- nervio11
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- özgünlüğün faydasız olması5
- slavko vincic15
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- tatlı krizim geldi2
- yazık oldu yarınlara3
- bana yalan söylediler3
- hırt2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- ben sana vurgunum3
- true hanın gazabı9
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- sevilince şımaran kızlar2
- cinni uyanış2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- dana kuzu kıyma döner2
- vurgun yemek3
- playstation 13
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- tememda kenka nalaka10
- hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- siyah taytlı bacakları okşarken meme emmek2
- domuz eti3
- çağla idi2
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması4
- bumble2
- bit pazarı2
- yazarların adına başlık açılması3
- cv ye uludağ sözlük yazarı yazmak3
- dune6
- tarla bellemek3
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- çingeneyle sevişmek6
- bugün sözlük b k gibi3
entry'ler (611)
Cinsel açlığın Afrikas'ıdır Türkiye sözü gerçekten doğru gerek normal zamanda olmadı seçimde her türlüsünü halkımız beğeniyor. He bi de şemsiye var o da nerde olduğu belli açılmazsa iyide açılırsa sıkıntı büyük.
Cezası yokki ne farkeder yeterki ağadan çalma. Yoksa gayet iyi geliri olan bir meslek, sigortası yok tek kotu yani o, kaldıki 65 emekli 66 ortalama ölüm 40 yıl sigorta ödemekte ayrı eşşeklik orasıda ayrı konu.
bende dün patates aldım 3 tanesi 8.5 tl
Belki bu başlık ve entry yüzünden eksi yağmuru yiycem ban bile olabilir ama çokta umurumda değil.
Fransada 10 kişi öldü kaç bin kişi toplandı bizde düzenli olduğu için alıştıkmı, yoksa umurumuzdamı değil, bize dokunan bir şey olmadığı içinmi?, ölenler eş dostumuz olmadığı içinmi? Allaha şükür benim de bir yakınıma bir şey olmadı şu zamana kadar ne patlamalardan ne de benzeri birşeyden.
Bu kadar olaya patlamaya karşı istanbulda Ankarada izmirde milyonlar toplanamıyorsa kusura bakmayın ama içimizdeki insan ölmüş.
Haklılık payına gelicek olursam bu kadar olay oluyo yetkililer bir halt yapmıyo neden kuyruklarını sıkıştıran sert bir halk baskısı yok düşünsenize böyle bir olay olduğu annda Ankarada ve izmirde 300-500 bin kişinin toplandığını aynı anda istanbulda 1 milyona yakın kişinin toplandığı diğer şehirlerde de binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü. Bunun sonucu ne olur bir düşünün istedim bu olayların failleri ne kadar sürede ortaya çıkar ?
Fransada 10 kişi öldü kaç bin kişi toplandı bizde düzenli olduğu için alıştıkmı, yoksa umurumuzdamı değil, bize dokunan bir şey olmadığı içinmi?, ölenler eş dostumuz olmadığı içinmi? Allaha şükür benim de bir yakınıma bir şey olmadı şu zamana kadar ne patlamalardan ne de benzeri birşeyden.
Bu kadar olaya patlamaya karşı istanbulda Ankarada izmirde milyonlar toplanamıyorsa kusura bakmayın ama içimizdeki insan ölmüş.
Haklılık payına gelicek olursam bu kadar olay oluyo yetkililer bir halt yapmıyo neden kuyruklarını sıkıştıran sert bir halk baskısı yok düşünsenize böyle bir olay olduğu annda Ankarada ve izmirde 300-500 bin kişinin toplandığını aynı anda istanbulda 1 milyona yakın kişinin toplandığı diğer şehirlerde de binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü. Bunun sonucu ne olur bir düşünün istedim bu olayların failleri ne kadar sürede ortaya çıkar ?
(bkz: meme)
not: sadece güzel kızlarınki.
not: sadece güzel kızlarınki.
%50 ihtimal ile yarın sahip olacağım kişi.
bir temel fıkrasını akıllara getiren yazar.
duruma göre herşey olabilir.
minnacık kızdır iyidir hoştur.
küfür etmiyim diyom diyom da buna küfür etsen amin yarabbi der, bi de şu durum var tabiki küfür etmen için adam bi haysiyet şeref olması lazım o da yok bunda değmez değmez.
yapmak isteyip yapamadığını yaptığı için bok atmaktır.
devamında yeni yılın sana gireceği belli olan yıla girmektir.
muhtemelen 10 yıldır hasret kalmış bi kadındır yeni sevgili bulmuştur işi uzatmadan direk halledelim gözüyle bakan kadındır.
çatır çutur çatırdatılacak olan kızdır. hemde daha cümlesini bile bitiremeden.
ağzına patlanılası gavattır.
çok iyi yapan arkadaştır, candır o can, adamın dibidir dibi, sevilesidir.
bi süre sonra çok ilgiden sıkılacak olan kızdır.
demeeee demeeee açım zaten midem kazınıyo öğrenci evi bi b*k yok.
at avrat silah.
zamanının efsane oyunu.