bugün
- true'yi eskorta emanet etmek8
- yeni parti31
- orantısız orospu çocukluğu4
- tai lung6
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu3
- tarihin en başarılı sporcusu4
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- namazında niyazında erkek3
- yeni parti'nin logosu4
- kasiyer kıza nasıl açılırım20
- topluma nasıl faydalı olunur3
- adnan oktar9
- benzetildiğiniz ünlü10
- nasıl gidiyor hayat6
- insan olmaya ceyrek kala18
- rakı tokuşturan tipler5
- hırt10
- cumhuriyet halk partisi16
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- chp nin camileri ahır yapması4
- bik bik sözlüğün kraliçesidir4
- özlü söz3
- barış yarkadaş8
- güne bir soru bırak5
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- enayimiknatisii4
- diamond bosphorus6
- cimer şikayetine sayın cbaşkanım diye başlamak3
- duş öncesi makyaj yapmak2
- dem parti'nin chp den daha büyük olması3
- true ahlaksızlığı6
- irmik helvası5
- güne bir şarkı bırak5
- hayatın öğrettiği şeyler5
- 24 temmuz 20263
- kabak yemeği vs hamburger14
- nervio28
- hastane randevusu3
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- çok seviyorum sözlük anlıyor musun4
- diamond bey elmas biraderdir2
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- büyük sözü dinlememek4
- kollektif uçan sinekler2
- put7
- doktor bey vizitte7
entry'ler (611)
Cinsel açlığın Afrikas'ıdır Türkiye sözü gerçekten doğru gerek normal zamanda olmadı seçimde her türlüsünü halkımız beğeniyor. He bi de şemsiye var o da nerde olduğu belli açılmazsa iyide açılırsa sıkıntı büyük.
Cezası yokki ne farkeder yeterki ağadan çalma. Yoksa gayet iyi geliri olan bir meslek, sigortası yok tek kotu yani o, kaldıki 65 emekli 66 ortalama ölüm 40 yıl sigorta ödemekte ayrı eşşeklik orasıda ayrı konu.
bende dün patates aldım 3 tanesi 8.5 tl
Belki bu başlık ve entry yüzünden eksi yağmuru yiycem ban bile olabilir ama çokta umurumda değil.
Fransada 10 kişi öldü kaç bin kişi toplandı bizde düzenli olduğu için alıştıkmı, yoksa umurumuzdamı değil, bize dokunan bir şey olmadığı içinmi?, ölenler eş dostumuz olmadığı içinmi? Allaha şükür benim de bir yakınıma bir şey olmadı şu zamana kadar ne patlamalardan ne de benzeri birşeyden.
Bu kadar olaya patlamaya karşı istanbulda Ankarada izmirde milyonlar toplanamıyorsa kusura bakmayın ama içimizdeki insan ölmüş.
Haklılık payına gelicek olursam bu kadar olay oluyo yetkililer bir halt yapmıyo neden kuyruklarını sıkıştıran sert bir halk baskısı yok düşünsenize böyle bir olay olduğu annda Ankarada ve izmirde 300-500 bin kişinin toplandığını aynı anda istanbulda 1 milyona yakın kişinin toplandığı diğer şehirlerde de binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü. Bunun sonucu ne olur bir düşünün istedim bu olayların failleri ne kadar sürede ortaya çıkar ?
Fransada 10 kişi öldü kaç bin kişi toplandı bizde düzenli olduğu için alıştıkmı, yoksa umurumuzdamı değil, bize dokunan bir şey olmadığı içinmi?, ölenler eş dostumuz olmadığı içinmi? Allaha şükür benim de bir yakınıma bir şey olmadı şu zamana kadar ne patlamalardan ne de benzeri birşeyden.
Bu kadar olaya patlamaya karşı istanbulda Ankarada izmirde milyonlar toplanamıyorsa kusura bakmayın ama içimizdeki insan ölmüş.
Haklılık payına gelicek olursam bu kadar olay oluyo yetkililer bir halt yapmıyo neden kuyruklarını sıkıştıran sert bir halk baskısı yok düşünsenize böyle bir olay olduğu annda Ankarada ve izmirde 300-500 bin kişinin toplandığını aynı anda istanbulda 1 milyona yakın kişinin toplandığı diğer şehirlerde de binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü. Bunun sonucu ne olur bir düşünün istedim bu olayların failleri ne kadar sürede ortaya çıkar ?
(bkz: meme)
not: sadece güzel kızlarınki.
not: sadece güzel kızlarınki.
%50 ihtimal ile yarın sahip olacağım kişi.
bir temel fıkrasını akıllara getiren yazar.
duruma göre herşey olabilir.
minnacık kızdır iyidir hoştur.
küfür etmiyim diyom diyom da buna küfür etsen amin yarabbi der, bi de şu durum var tabiki küfür etmen için adam bi haysiyet şeref olması lazım o da yok bunda değmez değmez.
yapmak isteyip yapamadığını yaptığı için bok atmaktır.
devamında yeni yılın sana gireceği belli olan yıla girmektir.
muhtemelen 10 yıldır hasret kalmış bi kadındır yeni sevgili bulmuştur işi uzatmadan direk halledelim gözüyle bakan kadındır.
çatır çutur çatırdatılacak olan kızdır. hemde daha cümlesini bile bitiremeden.
ağzına patlanılası gavattır.
çok iyi yapan arkadaştır, candır o can, adamın dibidir dibi, sevilesidir.
bi süre sonra çok ilgiden sıkılacak olan kızdır.
demeeee demeeee açım zaten midem kazınıyo öğrenci evi bi b*k yok.
at avrat silah.
zamanının efsane oyunu.