bugün

/14
parayı buluşu ve topraklarımız üzerinde kullanışı ile ntv tarih ekim sayısına konu olmuştur.
tarihin en büyük buluşunu yapmış adamlar.
keşke hiç buluş yapmasalardı dedirtmişlerdir.
(#14927819) Hayallerinde tek sevmez, grup ister.
(#15349262) okuyunca sarhoş ediyor. **
(#15378621) ne de güzel yazmış yazar. tebrik edilesi.
(#13950788) sözlük de son zamanlarda okuduğum en anlamlı ve içime bir kor gibi düşen bu entry için teşekkür ettiğim yazar.
Paraya her lanet edenden küfür yiyen bir millettir.
parayı bulan memleket.'lidyalılar'
formatı ilk başta seven, sonra döven, daha sonra ziken yazar. ya da bana öyle geldi. biraz tanım, dostum biraz tanım yap.
nickimi beğendiğini söyleyen yazar arkadaştır. bu davranışı beni mutlu etmiştir.
en sevmediğim uygarlıktır. Parayı icat edip dünyayı şu anki duruma sürüklemişlerdir.
ilk başta kendisini çok ukala ve şişik egolu bulduğum yazar. daha sonra birkaç mesajlaşmanın sonunda aslında kibar ve efendi olduğunu fark ettim. güzel entryler yazsın biz de okuyalım, takipteyiz efenim.*
kanımca düz abaza. sbs sonucunu bugün öğrenmiş. (#16597436)
(#17247838) güldürmüştür. *
(#17247873) bu entrysinde normal kadını yerden göğe çıkarmış, hayat kadınını yerden yere vurmuş, yani çok abartılı ve taraflı olarak olaya bakarak, objektifliğini kaybetmiş yazarımsıdır kendisi.
parayı bularak tarihin en büyük .....lığını yapmış toplum.
şimdiki kapitalist sistemin asıl mimarı olan toplumdur. tabiki parayı bulmaları sayesinde. bu işi şimdiki anadolu topraklarında gerçekleştirmeleri de düşündürücü.
dertdaş yazar. *
büyük ihtimalle (bkz: h g harun abi)
iyi, güzel düşünceleri olan nazik bir yazar. teşekkür ediyorum kendisine.
(bkz: lidya ya aşık olmak)
(bkz: çok aşığın var diyorlar)
(bkz: gardaşlarım)
(bkz: para)
bugüne kadar karşılaştığım en efendi yazar, yanında soyunan karşı cinse bakmayacak kadar da yüce bir kişilik. net.
(bkz: f klavye/#17435106)
Bir şeyler anlatmaya çalışan yazar.
© copyright 2005 - 2026