bugün
- ragnar rockefeller18
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız10
- sözlük yazarlarının trileçeleri7
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi5
- lahmacunun yanında ne içilir5
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- küçük kadınlar3
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin7
- yalnız hissetmek2
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi5
- mackolik2
- yazarların spor programları2
- sinema tarihinde ayak fantazisi sahneleri5
- nihat genç5
- marilyn manson un kaburgalarını aldırdığı efsanesi3
- favori sözlük deliniz3
- hot girl summer6
- fondöten sürmek10
- kuran kursları3
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- sıcak hava ve kedi2
- rtük duyurusu4
- kadının azgını4
- başkan2
- sözlükten bir kıza basmak5
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- yaran google play yorumları2
- en gıcık olunan insan davranışı8
- kırkpınar yağlı güreşleri2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı17
- true ile sevişmek7
- velvet48
- pandela 319
- istanbul merkezli 8 ilde terör operasyonu2
- zincir mağazaları haraca bağlamak2
- leandro trossard2
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu3
- cd devrinin bitmesi6
- note aura silk ruj 05 desert rose2
- cerave2
- sandalye9
- üsküdar sahaflarını sel bastı3
- deniz göktaş35
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- kekimi yeme beni'ye diyen kız3
- ona bir şey söyle10
- kürt hareketinin devşirme olması15
- istanbulda hava durumu3
Balık çiftliklerinde de üretimi yapılan ve deniz levreğine göre biraz daha ekonomik fiyatlara satılan kış ve ilkbahar balığı.
Sert kılçıklı balık kategorisinde olduğundan kılçıkları tehlikeli olabilir ama iskelet yapısı düzenli bir balık olup kılçıkları ana omurgaya bağlı olup tüm gövdeye dağılmamış olduğundan ayırmak çok zahmet teşkil etmez, hatta en kolay fileto edilebilen balıklardan biridir.
Sert kılçıklı balık kategorisinde olduğundan kılçıkları tehlikeli olabilir ama iskelet yapısı düzenli bir balık olup kılçıkları ana omurgaya bağlı olup tüm gövdeye dağılmamış olduğundan ayırmak çok zahmet teşkil etmez, hatta en kolay fileto edilebilen balıklardan biridir.
Izgara değilse yemem.
evdekiler hasta buna.
küspeyle beslense de fırında bir miktar patatesle kıyak oluyor ama bir anda bin beşyüzlük oluyorsun.
küspeyle beslense de fırında bir miktar patatesle kıyak oluyor ama bir anda bin beşyüzlük oluyorsun.
çok saman gibi ya. zorda kalmadıkça tercih etmem.
Gimit değil mi ya o balığın adı...
Bu haftaki balık yeme planımda.
Levrek yerim ama keyif almam. Çipura ya da barbunu daha çok seviyorum.
Bugün yiyeceğim balık türü. Beyaz etli bir balık ve ben beyaz etli balık sevmiyorum.
Sardalya, hamsi ve tekir tava seviyorum en çok.
Sardalya, hamsi ve tekir tava seviyorum en çok.
deniz levreği ve yanında balığın göz yaşı sayılacak rakı güzel bir akşam yemeği seçeneğidir. defne yaprağıyla hoş bir aroma da verebilirsiniz. hazırlanışı çok kolaydır. tabıkı yanında mezeler olmazsa olmazıdır.
Büyük balıkları hiçbir zaman çok severek yiyemiyorum. Şifa olsun diye yiyorum genelde. Ama geçenlerde bir ıspanaklı levrek yedim tadı hala aklımda. Canım sebzeler ya her şeyi güzelleştiriyorlar.
denizde zaten çok önde bir balık. bellisimo yani. ancak tatlı suda sudak denilen çeşidi var. doğru pişirirseniz parmaklarınızla birlikte kafayı da yersiniz.
Izgarası beni benden alandır.
Ve kesinlikle rakı severim yanında..
Ve kesinlikle rakı severim yanında..
kılçığı olmasa güzel balık aslında.
Izgarada yaşayamaz.
Lezzeti olur
Lezzeti olur
Hem denizde hem ırmakta yaşar.
Buğlamasına aşık olduğum balık, bide kaşarlı olursa varya off.
yakalanmış en büyük levrek
görsel
görsel
fırında daha lezzetli oluyor sanırım?
Bir balık enfes balık harıka balık muhtesem balık en guzel balık super otesı balık yemeye doyamadıgım balık. Levrek guzeldır.
bi balık.
lezzetli bir balık türü. çupra balığının kardeşi. önce yumurtaya bulanıp daha sonra tuz dökülmüş un ile iyice karışırdıktan sonra kızgın yağda pişirirsek eğer tadından yemeye doyamazsınız.
nerelerde yüzerler, ne şartlarda yaşarlar bilmediğimdir. bildiğim tek şey: güzel yapılmış bir levrek tüm dünyaya bedeldir.
ülkemiz denizlerinin tüm kıyı şeritlerinde bulunan yerli bir balıktır, çok fazla göç yapmaz, yaklaşık 20cm den küçüğüne ispendek denir ki asıl levrekle aralarında lezzet anlamında çok fark vardır bu yüzden yenmesini tavsiye etmem, bununla birlikte pazarlarda levrek diye satılan balıkların %80 i esasen ispendektir, türkiye sularında sürüm halinde avlanan balıklar arasındaki en lezzetli üç balıktan biridir, genellikle olta ile avcılığı yapılmaktadır, levrek akıllı güçlü ve herşeyi yemeyen bir balıktır, bununla birlikte avlanılabileceği yem çeşidi de sınırlıdır, tavuk, canlı balık, fare yediği yemler arasındadır, bazı yörelerde amatör oltacılar sahte fare şeklinde yemleri levrek avlamak kullanmaktadırlar. avcılığı çok zevkli bir balıktır, oltacıya karşı direnmesi ve oltayı koparmasıyla meşhurdur.
hem tatlı hem tuzlu suda türleri olan büyük bir familyanın en tanınan üyesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar