7. nesil yazar.
lemmy kilmister'a olan hayranlığı dolayısıyla bu nick altında yazılarına devam eden yazardır.
#10218714 yazısıyla benim kalbimde büyük beğeni toplayan nesildaş yazarımızdır.
Aklıma şahin k'yı getiren nesildaşım yazar.
hoşgeldin demeyi unutmadan hoşgelmişsen dediğim yazar. sevgi dolu entryler efendim.
nickine bakınca yanımda duran dergideki adama bakıyor ve bir iron fist geçiriyorum içimden.
lemmy k 1 ,
coca cola 2.

hayatta çözülmesi zor olan şeyler.. o derece yani.
(bkz: #10582724) ilgili entrymden sonra bana özelden destek vererek gözümü gülmekten yaşartan yazan. hay sen çok yaşa.
kankim olarak eklediğim. 7.nesil bir yazar.
(bkz: beşiktaş ın barcelona yı yenmesi) entrysi ile balık hafızaya sahip bir yazar olduğunu gösteren değerli yazarımızdır.
gizli kimliğimi deşifre etmesin yazarı. * hoşbulduk efendim.
çok tatlı bir hanımefendidir kendisi, ricaları kırmaz.
(bkz: lemmy kilmister) *
çok tatlı kısmı doğru ama hanımefedi kısmı baya baya yanlış olan yazardır. ne hanımefendisi bilader? *

ek; sesi g*t gibi çıkan yazardır ayrıca.
(#11240149) bu entaride yazdığım akrostişi beğenmedeğinden mütevellit kendisine şunu yazdığım yazar.

lisanım kusurludur, dilerim af
e olsun o kadar, değiliz bir edith piaf
memeler olmasın tombul, iyidir doksan
martılara iskender atalım mı lemmy can
yitip gitsin arzular, lakin yürek olmasın loş

kardeş aslında hayat boş ,eğlen biraz coş.
*
adına akrostişler yazılan, hisli yazar.

ayrıca uzun yol yolcusudur an itibariyle. allah verede şoför 1 nisan şakası yapmasa.

cümlesinin, bir soru cümlesi olmadığını, kinaye içeren tamamlanmamış bir cümle olduğunu algılayamamış yazar. soru ekini görünce soru işareti koncağını sanan, klişelere takık şahıslardan...

acil şifalar...
laf koymasından çok ekindiğim yazardır. insanı kendi kendine rezil eder allah muhafaza.*
gün gelecek o haxball oynasın, biz oturup seyredelim denilecek yazardır.

o günler yakın, çok yakın!
bom boş kaleyi kaçırsada bana kahkalar attırsada sevdim kendisini ilk oynayışına göre fena değil geliştirecek. *
girdiği entrylerin çoğunu beğendiğim yazar.hoşbulduk efenim.
Fazla iddialı. Ama ben de iddialıyım. *
sadece iddialı olmanın pek bir işe yaramadığını bilen yazar. *
Burada tanıdığım en kibar ve saygılı, tanımaktan mutluluk duyduğum başarılı yazar. Ayrıca hakkında yazılanları okuduktan sonra haxballda kendisini görmek isterim.
yine bir uzun yol yolcusu. arkasından su dökülesi yazar. *
© copyright 2005 - 2026