bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek14
- 1 saatte 10 bira içmek16
- manyak olmaya karar verdim9
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- velvet12
- otomobile ek vergi5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kıbrıs barış harekatı3
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- nervio11
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- cunda adası3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- ispanya19
- slavko vincic15
- blok33
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- otel odasında ölmekten korkmak2
- yazık oldu yarınlara4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- pahalılığın çaresi3
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
dinlendigi andan itibaren şok etkisi yaratan,bünyelere "allah'ım nasıl olabilir böyle bir şarkı" dedirten,nakaratıyla geri kalanı arasında hiçbir alaka olmayan müzikal eziyet*
merak edenler için
http://www.izlesene.com/v...oner-lefkosa-ortam/341546
merak edenler için
http://www.izlesene.com/v...oner-lefkosa-ortam/341546
kendine esrarengiz rapçi diyen arkadaşın böyle bir ses ve müzikle diğer rapçileri eleştirdiği rezalet parça...
nakaratı tam olarak şöyledir:
lefkoşa ortam diskoda kıvırtan yatakta ayılan oluyo
şimdiki kızlara el sürmeden hamile bile kalıyo
abaza gençler liseli kızlara etek altından bakıyo
dinlenmesi tavsiye edilir. kopma on katına çıkacaktır, bu bir gerçek.
lefkoşa ortam diskoda kıvırtan yatakta ayılan oluyo
şimdiki kızlara el sürmeden hamile bile kalıyo
abaza gençler liseli kızlara etek altından bakıyo
dinlenmesi tavsiye edilir. kopma on katına çıkacaktır, bu bir gerçek.
kendine rapçi diyen iki mahlukatın şebek tarzında yaptıkları şarkı imiş.
2 adet apacinin rap müziğini bitirmek adına yaptığı müthiş ritimli parçalar.
inşaatta amelelik yaparken arkalarından esen rüzgarın onları stüdyoya atması sonucunda oluşan bir şarkıdır.. tavsiye etmem.
liseliyken acayip bir zevkle dinlediğim şimdi ise ''oh god! why?'' dedirten parça.
Her dinlediğim de kahkahalara boğan salak saçma bir şarkıdır kendilerini arada anıları tazelemek için açıyorum baya eğlenceli oluyor.
Evlenme programındaki songül den sonra dinlendiğinde kafada bonzai etkisi yapan,şu günlerde unutulmuş şarkıdır.*
Gunumuzde Popülerliğini yitirmis olan sarki.iyi ki de yitirmis.ama nakarat guzel .
yeni nesilin bunları bilmeyerek büyüyecek olmasına sevinsek mi üzülsek mi bilemedim.
unutursak kalbimiz kurusun.. bir zamanların efsanesi..
Komik. iyi oldu hatırlattığınız, dinleyeyim.
sene 2008 ya da 2009.
deli gibi knight online oynadığım dönem. bilirsiniz oradan az muhabbet ettiğiniz eleman direkt msn den devam ederdi muhabbete. bir gün bir eleman bunun linkini yolladı. lan oğlum açtım dinliyorum, nakaratı dinliyorum bir gülme tutuyor aman yarabbi! lan kahkaha atıcağım o bile çaresiz, bu nasıl nakarat lan diye verdim arkadaşa kulaklığı ona da dinlettim, kafede güle güle bir hal olduk, o şarkı o günden sonra bizim efsane oldu. hala da evli barklı o arkadaşımı etiketlerim facebook ta bu şarkının linkine. hala da güleriz.
oluyoooğ. ulan gülüyorum şu an hahahaha.
deli gibi knight online oynadığım dönem. bilirsiniz oradan az muhabbet ettiğiniz eleman direkt msn den devam ederdi muhabbete. bir gün bir eleman bunun linkini yolladı. lan oğlum açtım dinliyorum, nakaratı dinliyorum bir gülme tutuyor aman yarabbi! lan kahkaha atıcağım o bile çaresiz, bu nasıl nakarat lan diye verdim arkadaşa kulaklığı ona da dinlettim, kafede güle güle bir hal olduk, o şarkı o günden sonra bizim efsane oldu. hala da evli barklı o arkadaşımı etiketlerim facebook ta bu şarkının linkine. hala da güleriz.
oluyoooğ. ulan gülüyorum şu an hahahaha.
biz lisede okurken piyasaya çıkan ve duyulan şarkı. az önce başlığı görünce sözlerine baktım da harbiden şebek bu şarkıyı yapanlar. gülme krizine girdim birden.
ne güzel böyle bir parçadan haberim olmaksızın mutlu mesut yaşıyordum ben dediğim rezalet ötesi paçavra.
niye gözüme soktunuz şimdi bunu ve gittim dayanamadım dinledim, çok pişmanım, sizin de alacağınız olsun.
niye gözüme soktunuz şimdi bunu ve gittim dayanamadım dinledim, çok pişmanım, sizin de alacağınız olsun.
halen bu başlığı gördükçe gülme krizine giriyorum. şarkıyı açmadım ama sözlerini görmem krize girmem için yeterli oldu. gözlerim yaşardı gülmekten. bir de baş dönmesi daha da tavan yaptı. tüm zamanların en saçma ve komik şarkısı.
liseliler bilmez efsane şarkıydı aklıma 2006-2008 arası yılları getiriyor. https://www.youtube.com/watch?v=4dIYjOBrPKs
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar