/15
yetkili olmuş kardeşim. hayırlı olsunlar.
yetkisi hayırlı olsundur.
edit: yazım yanlışı
yalakalara inat yeni görevi hayırsız olsun, eline yüzüne bulaştırsın inşallah yazarı.
hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün. Artist olan yazar. Çıkar la o gözlükleri.
burdan yetkililere seslenmek istiyorum yazarı.
yeni görevi vatana millete hayırlı olsun dediğim.
lan sanki vietnama göreve gidiyor. elli kişi birden sıraya girmiş. asker uğurlamasının sözlük konvoyu böyle oluyor demek ki. uyandırıyorum özel mesaj diye bir şey var. sağ yanda. çekinme bas.
yetkili olmasina çok sevindim. düzgün biri oldugunu biliyorum. mabrouk, félicitation mon frère.
dünden beri sol framde konuşlanmış yazar. celebrity sandım meğer yetkiliymiş.
arz ederim.
elf mabrouk *
ey dost ! selam ederim.özlettin kendini nerelerdesin görüşemedik.en kısa zamanda senden haber alma ümidiyle.

tanım : en asil duyguların insanıdır.
nan pecemenkin yeni versiyonu.
yöneticiliği ile sevinç kaynağı olmuş yazar arkadaşımızdır.
ihl sözlükte kendi nickiyle yazan bir eleman var. ama bu o değil. bakıyım. valla değil. dur lan!
son günlerde nickini sol frame'de çokça gördüğüm arkadaş. sözlüğün popülerlerinden efendim.
[https://www.youtube.com/watch?v=Ym0A9Rgm-qY&feature=player_embedded ]
gece gece telefonu mu titreten kişi.
ihl sözlük moderasyonuna açık mektup yazmış. cevabı tez elden gelir inşallah.
sol frame sikertme işlemini asgari ücret alıp da mı yapıyor diye merak ettiğim yazar.
iyi çocuk bilgi içerikli entry ler giriyor. sabah saatlerinde yapsa aynı işi tamam troll deriz fakat adam gece sözlük sakinken yapıyorsa saygı duymak gerek. sonuç olarak bazı yazarımsılar sözlüğü forum a çevirir bazıları sözlük olmasını sağlar. sen hangi taraftasın?!
fransız edebiyatı ile içli dışlı olan ve ilgisinin olduğunu düşündüğüm yazar. takip edilesi.
gurur duyduğum arkadaşımdır.*
sözlükteki aklı başındaki gençlerden birisi.
şifredir şifre...
bu buyuk basarisindan dolayi cok cok tebrik ettigim yazardir. kolay is degil dogrusu..
(bkz: felicitation)
franchement bravo *
© copyright 2005 - 2026