bugün
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar3
- tai lung32
- diamond bosphorus6
- seyredilmiş en zevkli dünya kupası3
- aç yatıyorum8
- hayat kadınında veresiye defteri çıkması3
- cumhuriyetin halka sormadan getirilmesi3
- birader yazar başlıkları5
- ciddi ciddi aşure seven insan2
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- deniz göktaş28
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu13
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması11
- eskiden sözlükte daha çok tayyipçi vardı2
- uludağ sözlük bilim kurulu2
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı5
- suca suruklenen cocuk7
- nathan ake5
- fransızların üstün ırk olması3
- bik bik abla vs vurduranlar5
- cankan ismail yk boys anıların grup kurması2
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği6
- kağıt toplayan çocuklar3
- kadınların çok açık giyinmesinden rahatsız olmak3
- vurduranlar klübü7
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke17
- sidny lopes cabral2
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği25
- sevişilen en ilginç yer6
- günün şiiri14
- geceye bir kadın yalanı bırak3
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması2
- sözlük ibnelerine çok mühim bir soru3
- öyle bi huzursuzluk ki sadece müzik dindirebiliyor2
- yaz yemeği2
- cehennem korkusu12
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- öğrenciye diplomasını vermeyen akademisyen2
- hz davud3
- memurların yarısının kovulması gerekliliği2
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip3
- sevişmek istediğiniz yazarlar6
- sözlükte flörtleşmek22
- pandela44
- izmirin ve eskişehirin çok yanlış yollara sapması3
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- 9 budist rahibi arabayla biçen 11 yaşındaki sürücü2
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak8
Klipte bıyıklı olan çok komik oynuyor.
Resimlerini gördüğümde ilk aklıma gelen Erasure'un 1990'lardaki hali olan grup. Çok da tarzım değil müzikleri ama başarılar dilerim. Spotify'de 2.294.580 dinleyici sayısı var ve "Bi' Tek Ben Anlarım" adlı parçalarını 36.453.000 kişi dinlemiş. iyi rakam.
bu yıla damga vuran grup. tartışmasız 1 numara. tüm zamanların ise ilk 10 unda benim için. şarkı çok iyi amk ya. sürekli dinliyorum.
seni bilmek Beynimde bi kurşun, seni bilmek En büyük ceza.
https://www.youtube.com/w...&ab_channel=K%C3%96FN
seni bilmek Beynimde bi kurşun, seni bilmek En büyük ceza.
https://www.youtube.com/w...&ab_channel=K%C3%96FN
daha önce sevgilisi olmuş bir kızla evlenmek neden risklidir anlatan sözlere sahip bir şarkı yapmışlar.
Benim daha yeni, bir kac hafta once gece arka planda bir ses olsun diye muzik kanalini acinca karsima bi tek ben anlarım klibinin cikmasiyla kesfettigim muzik grubu. Hemen playlistime ekledim, yalniz diger sarkilarini henuz iki gun once acip dinledim. Bayildim, onlar da playlistimde su an. Sen bu değildin, kalbimde ve kavgası çok favorilerim. Daha once instagram’da orda burda nasil duymadim bilmiyorum. Tarzlari Cok sevdigim (ama sonradan malesef dagilmis) Fransiz muzik grubu paradis’yi andirdigi icin ayrica hosuma gitti.
Solisti salman’i, little britain’le tanidigim david walliams’e benzetiyorum. Ozellikle guldugu zaman.
Solisti salman’i, little britain’le tanidigim david walliams’e benzetiyorum. Ozellikle guldugu zaman.
bazi sarkilari gürcü ve çeçen sarkilarinin tinilarina benzeyen grup.
bi' tek ben anlarım'in
teninin üzerinden kayan bi buzdur
uzak bakışlarım
hiç izlememiş olsaydım bu filmi
canımı acıtırdı
kismindaki tiniyi gürcüce bir sarkida duyduguma eminim, ama bi turlu bulamiyorum o sarkiyi.
bir de geri dön isimli sarkilarinin nakaratini ta 80'lerden 90'lardan kalma bir cecence sarkiya benzettim. O sarkinin ismini de hatirlayamiyorum.
Edit: grubun solisti salman tin’in kiz kardesi gürcistan’da ikamet ediyormus, kendisi de ziyaret ediyormus arada yanlis hatirlamiyorsam. Bir esinlenme olabilir belki.
bi' tek ben anlarım'in
teninin üzerinden kayan bi buzdur
uzak bakışlarım
hiç izlememiş olsaydım bu filmi
canımı acıtırdı
kismindaki tiniyi gürcüce bir sarkida duyduguma eminim, ama bi turlu bulamiyorum o sarkiyi.
bir de geri dön isimli sarkilarinin nakaratini ta 80'lerden 90'lardan kalma bir cecence sarkiya benzettim. O sarkinin ismini de hatirlayamiyorum.
Edit: grubun solisti salman tin’in kiz kardesi gürcistan’da ikamet ediyormus, kendisi de ziyaret ediyormus arada yanlis hatirlamiyorsam. Bir esinlenme olabilir belki.
kısaboylu elemanın çok komik bir tipi var. dans etmesi de komik. seviyorum bu arkadaşı.
artık birlikte proje üretmeyeceklerini açıklayan grup.
sadece konserler için bir araya geleceklermiş. bir sevdiğimiz grup daha böylece dağılmış oldu.
sadece konserler için bir araya geleceklermiş. bir sevdiğimiz grup daha böylece dağılmış oldu.
zaten bir şarkısını bile bilmiyorum ama şimdi ayrı ayrı albüm çıkartırlar, bi bok olmayınca 2-3 sene sonra tekrar birleştik diye heyecan yaratmaya çalışırlar ve yine kimse sallamaz...
Önce paradis, simdi köfn. Dagilmislar. Nedennn, niye anlasamiyorsunuz. Bilge kagan’in essiz müzigi ve salman’in siirsel sarki sözleri bir arada olmazsa olmaz. Bilge kagan yine yolunu bulur. da salman’in sözleri, arkasinda bilge’nin muzikal yetenegi olmadan öksüz kalir, üzgünüm.
Ayrica anladik, 90lar türk müzigi candi, hala oyle. Ama yenilerin de keyifini cikarabiliriz. Köfn, yeniler icinde en kaliteli olanlardandi. Kliplerinden pek hoslanmasam da.
Ayrica anladik, 90lar türk müzigi candi, hala oyle. Ama yenilerin de keyifini cikarabiliriz. Köfn, yeniler icinde en kaliteli olanlardandi. Kliplerinden pek hoslanmasam da.
Topüfn diye isim değiştirseler daha iyi olur.
Dağılmışlar.
Köfn grubu üyesi Selman Tin: (Bilge Kağan ile barışmaları hk.)
"işleri düzelttik, arkadaşlığımız da devam ediyor. Beraber çalışmaktan da sıkılmıştık, 600 gün sonra barıştık."
"işleri düzelttik, arkadaşlığımız da devam ediyor. Beraber çalışmaktan da sıkılmıştık, 600 gün sonra barıştık."
Öyle kuru kuru barışmak olmaz. Şarkı veya albüm yapsınlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar