bugün
- komik olmayan komedyen2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- manifest dinleyen erkek11
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- sudekiray3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- berrak tüzünataç3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mesele ne senin benden ayrılman3
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- taşak sütyeni2
- türkiye7
- mohamed salah ghaly13
- tofaş2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- insan zamandan ibarettir3
- trabzonspor7
- yaz yemekleri5
- gocu4
- mauro icardi3
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- birleşik krallık3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- spiderman mi döver batman mi5
- gulmekicinyaratilmis11
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- almanya5
- ona bir şey söyle7
- dost2
- ispanya7
- falkland yasası3
- murphy yasası2
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- gocu bay bey birader3
- elalem ne der4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
bir zamanlar adolf hitler'di...
tilki ye meydan okumuş aslan kral.
kedi canını senin klavyenin arkasından kim kimi sikmiş de sen tilki sikecen *
komikti bastım artıyı. tepe tepe kullan.
kedi canını senin klavyenin arkasından kim kimi sikmiş de sen tilki sikecen *
komikti bastım artıyı. tepe tepe kullan.
çok cool adam lan bu öperim diyorum cevap bile vermiyor senin havanı yerim.
ipi olmayan piyon.
artı sözlükte çok beğenilen bir yazar.
artı sözlükte çok beğenilen bir yazar.
(#22835811) yerim seni şeker Çocuk. Gel bakayım Sen söyle. Inşaattan topunu birlikte alalım. Oyşş yerim yerim.
Am-kuklanin götü-meme
Am-kuklanin götü-meme.
Am-kuklanin götü-meme
Am-kuklanin götü-meme.
Kasımpaşa beşiktaş maçı için yazdığı yorum benim diyen spor yorumcusuna okutulması gereken yazar. Mobil'den girdiğim için entry kodu giremiyorum. Ama hayatımda böyle bilgi dolu, böyle isabetli tahmin görmedim. Kendisini tebrik ediyorum.
Çaylak olan yazar. özel mesaj yolu ile hakaret ettiği için oldu. Bir kaç ay içinde ona söylediğim şeylerin gerçekleşmemesi için elinden geleni yapması gerek. Ama böyle hakaretlerle değil birader, daha adam akıllı. *
Ahmet Ümit'in polisiye bir romanıdır.
Sevişgen yazar, çekemeyenleri bol.
"hiçbir zaman göt olmadım, yine olmayacam. izleyin ve görün" diyip kasımpaşanın beşiktaşı 3-1 yeneceğini iddia eden ancak göt olan sevimli yazar.
Bi kaç gün daha çaylak kalacak yazar. Dediğim gibi, hesabını sildirmezse kötü şeyler olacak. * (bkz: evinden aldırırım)
14 şubat'ta sözlükte meme diyemeyecek çaylak. şu sözlük formatı'nı biraz okusa iyi olacak.
yanıma gelsin de kendisine hem yazarlık hem de kampanya fazlasından ( ki istemeyerek ve sevmeyerek de olsa ) trollük öğreteyim. söyleyin de bıraksın bu boş sevişmeli başlıkları. huzur islam da gardaş.
tamda sevişmeler gününde çaylak olmuş bebişim.kop gel günahlarından.
inşşat müyendizi.
cezası bittiği an tekrar çaylak yapacağım yazar. olmadı kendi siler zaten. söz verdi bana abisi.
cezası bittiği an tekrar çaylak yapacağım yazar. olmadı kendi siler zaten. söz verdi bana abisi.
3 gün süren çaylaklığı bitmiş, aramıza hoşgelmiş yazar. şimdi yine moderasyona giydirecek bi entry yazar, kankaları da oylar.
(bkz: sözlük yazarlarının itirafları/#22887928)
o kadar uzun entry'i tam 00:03'e denk getiren yazar. kukla seni severim sayarım ama ufak hesaplar peşinde koşman üzüyor beni dostum. sana yakışmıyor. sen bu itirafı 16:58'de bile yazsan oylanır.
salı sabahı dünün en beğenilenleri listesinde en tepede bahsettiğim entry'i görürüz artık.
o kadar uzun entry'i tam 00:03'e denk getiren yazar. kukla seni severim sayarım ama ufak hesaplar peşinde koşman üzüyor beni dostum. sana yakışmıyor. sen bu itirafı 16:58'de bile yazsan oylanır.
salı sabahı dünün en beğenilenleri listesinde en tepede bahsettiğim entry'i görürüz artık.
Dün gece rüyamda gördüğüm yazar.
Fazla sözlüğe girmeyen biri olarak kendisinin sadece nickini biliyorum ve bir kaç entrysini okudum ancak takip falan etmiyorum ama nasıl olduysa rüyama girdi çok ilginç evet.
Hafif saçlı sakallı garip bir tip idi ve bir suç işlemiş gibiydi devamını pek hatırlamıyorum.
Fazla sözlüğe girmeyen biri olarak kendisinin sadece nickini biliyorum ve bir kaç entrysini okudum ancak takip falan etmiyorum ama nasıl olduysa rüyama girdi çok ilginç evet.
Hafif saçlı sakallı garip bir tip idi ve bir suç işlemiş gibiydi devamını pek hatırlamıyorum.
duygu ve düşüncelerini anlatmasını bilen hayat tadında adamdır, gugladır. Sürekli anı yazan yazarımız gugla sözlüğü de anı defteri olarak kullanmaktadır.
yi beni kuki, öp beni kuki gibi tacizlere maruz kalan yazar.
ben onu tanımam o beni tanımaz.
peki benim burada ne işim var, bilmiyorum.
iyi geceler.
peki benim burada ne işim var, bilmiyorum.
iyi geceler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar