bugün
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- yazarların favori giyim markası14
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- sözlüğün en harbi kızı8
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- velvet55
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- sözlüğün en harbi erkeği7
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar9
- manyak olmaya karar verdim3
- israile atom bombası atmak8
- migros'a sorulacak tek soru24
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar8
- spor ayakkabı6
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- ölmedeyiz uludağ sözlük4
- veriye güvenmeyen yazılımcı2
- friedrich hegel la bi cay icek14
- sözlüğün en barbi kızı2
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- 2026 ekonomik krizi17
- hayattaki en değerli şeyler8
- üstteki yazar bir şarkı olsa2
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- 2027 de sözlüğe veda edecek yazarlar2
- insan olmaya ceyrek kala15
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- sadece kadınlara kibar davranan erkek modeli2
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- mutlu ama uzak olsun12
- ben yokken sözlükte neler oldu2
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık5
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- gece sokaklarda dolaşıp insanlarla sohbet etmek2
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- bir şeyler söyle6
- giriş yapınca sözlüğün kalitesini yükselten yuzır2
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- aleksey batrakov28
- hangi ülkelerden ne alınabilir3
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- istanbulda sonbahar2
- osuruktan şiirler60
- şeytanın ruhunu satın alınmaya değer bulmaması2
- binanın çatısına cami hoparlörü koymak3
- sude sendromu2
(#20076187)
yarım yarım yaran yazar.
yarım yarım yaran yazar.
Malum entrysinin merhaba ben pembe tolga kısmı ofiste krize sokmuştur.*
--spoiler--
: dezenfekte edilmiş rüyalarım kanıyor, yarı kullanılmış aşklar haykırıyorum karanlığa, ateşten bir sele bırakıyorum son nefesimi;
ve nefesinin sonuna tekabül eden tüm karanlıklara inat seviyorum seni.. seviyorum başbakanım, deli gibi seviyorum seni ...
size bu liriklerimle hoş geldin demek istedim. merhaba ben pembe tolga. işin aslı başbakanım ben taksime homo aracını görmek için gittim. meğer homo değil tomo aracıymış yanlış anlamışım. ama bu bende harukulede bir fikir yarattı. mühendislerime homo aracı tasarlatacağım. sizin sayenize oldu bu, müteşekkirim efendim. ayrıca sinirlenince çok seksi oluyorsunuz.
--spoiler--
--spoiler--
: dezenfekte edilmiş rüyalarım kanıyor, yarı kullanılmış aşklar haykırıyorum karanlığa, ateşten bir sele bırakıyorum son nefesimi;
ve nefesinin sonuna tekabül eden tüm karanlıklara inat seviyorum seni.. seviyorum başbakanım, deli gibi seviyorum seni ...
size bu liriklerimle hoş geldin demek istedim. merhaba ben pembe tolga. işin aslı başbakanım ben taksime homo aracını görmek için gittim. meğer homo değil tomo aracıymış yanlış anlamışım. ama bu bende harukulede bir fikir yarattı. mühendislerime homo aracı tasarlatacağım. sizin sayenize oldu bu, müteşekkirim efendim. ayrıca sinirlenince çok seksi oluyorsunuz.
--spoiler--
Karnesine kavuşmuş yazar.
Kaç zayifin var lan, ona göre Harçlık vercem.
Kaç zayifin var lan, ona göre Harçlık vercem.
takdir getirdiğine dair söylentiler olan yazar kardeşimiz. aferin len. *
nickini sol freymde görünce öldüğünü sandığım yazar.
kukla aslında çok zeki insan olup kafasını belden aşağıya çalıştırmış seks üzerine gençlere bilgi vermeye çalışan yazdığı güzel senaryolarla gerçekmiş gibi vizyona sokup gençlerin, acaba doğrumu söylüyor lan hassiktir be diyerek tırnaklarını yediren yazılarıyla neşelendirip açtığı seks başlıklarıyla * sözlüğün gündemini değiştiren yazar. lakin kafasını birazda belden yukarıya doğru çalıştırmasını öneriyorum (aslında çapı müsait) yazılarının birazda memleket üzerine yoğunlaştırırsa güzel olacak. çünkü zeki kalibresi yüksek insan.
yarım kalan aşkların adamı. iyi yazmalar.
bi ciddi ol olum, ne gevşek adamsın la sen, ortalığın anası ağlamış adam hala daha bana girme derdinde, gel amk giren çıkanın haddi hesabı yok zate bu ara, senden mi esirgiycem. götümün kılı seni.
bi ciddi ol olum, ne gevşek adamsın la sen, ortalığın anası ağlamış adam hala daha bana girme derdinde, gel amk giren çıkanın haddi hesabı yok zate bu ara, senden mi esirgiycem. götümün kılı seni.
seks oyuncağı.
gezi parkında seks yaptığı rivayet edilen yazar.
işte tayyip buna kızdı, masumlara müdahale gerçekleşti.
işte tayyip buna kızdı, masumlara müdahale gerçekleşti.
şu sözlük sapık dolu diyom kimse inanmıyor. herkes götümün peşinde.
görsel
buyur. bu da çıldırdı amk.
görsel
buyur. bu da çıldırdı amk.
(bkz: kukişko)
sözlükten çekip gitse de kızlar bize kalsa yazarıdır.
yürü git olm ya evde kaldık amk.
yürü git olm ya evde kaldık amk.
duran adam kukla dır bence. Aksi halde kimse öyle götüne çubuk sokulmuş gibi duramaz*.
buyuk bir ihtimalle sarisin yazar. tanrinin ironisidir onlar da. (#20127334)
edit: o da esmer, o da bir insanmis.
edit: o da esmer, o da bir insanmis.
olm valla bu adamı seviyorum ya, ulan her entry mi güzel olur. Tamam taşak geçiyor olabilir ama güldürüyor adam. Bakayım bugün ne yazmış diye tıklatıyor hergün.
SÖZLÜĞÜ NEDEN TERK ETTiĞiNi AÇIKLAMADAN GiDEN YAZAR. BiR AÇIKLAMA GEREKLi.
her sabah ve gece uyumadan önce entrylerini okuduğum yazardır. Acayip bir hevesle okuyorum her zaman. Hayranlık mı desem, merak mı desem bilemedim.
Bilen bilir sözlüğün mobil versiyonunda yazar araması yapılmaz. Bu nedenle ben butonuna tıkladıktan sonra url'deki nickimi silip onun nickini yazarım entrylerini okumak için.
Arada bi kayboluyor birkaç gün, entry girmiyor. Üzlüyorum okuyamadığım için, sözlükten soğuyorum. Daha sonra kesin kız peşinde koşuyordur, Anı peşindedir sırf bizlere anlatmak için diyip kendimi teselli ediyorum.
Inşallah hep bizimle kalır. Sözlük onsuz hem neşesiz hem sessiz. Kocaman bir konağı neşesiyle dolduran küçücük bir çocuk gibi kukla bizler için.
Bilen bilir sözlüğün mobil versiyonunda yazar araması yapılmaz. Bu nedenle ben butonuna tıkladıktan sonra url'deki nickimi silip onun nickini yazarım entrylerini okumak için.
Arada bi kayboluyor birkaç gün, entry girmiyor. Üzlüyorum okuyamadığım için, sözlükten soğuyorum. Daha sonra kesin kız peşinde koşuyordur, Anı peşindedir sırf bizlere anlatmak için diyip kendimi teselli ediyorum.
Inşallah hep bizimle kalır. Sözlük onsuz hem neşesiz hem sessiz. Kocaman bir konağı neşesiyle dolduran küçücük bir çocuk gibi kukla bizler için.
uzun yazılarını okuduğum tek yazar. diğer yazarlar emek verip daha öğretici şeyler paylaşmış da olabilir ama ben işimi garantiye alıp önce nicke bakarım.
çok şirin bi şey bu ya. ağzını yüzünü s..sim geliyor.
(bkz: azrail güler mi dayı)
vakti geldiğinde bizi salya sümüğe boğacak yazar, mutlu sonla biten hikayelerini dört gözle beklemekteyiz.
vakti geldiğinde bizi salya sümüğe boğacak yazar, mutlu sonla biten hikayelerini dört gözle beklemekteyiz.
Gündemdeki Haberler