bugün
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri10
- kadınlarda beyaz saç modası9
- heyt bea10
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi29
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası15
- yazarların severek okuduğu yazarlar3
- iş yerinde sadece işle meşgul olup defolup gitmek4
- sözlükte niye kimse kavga etmiyor sorunsalı6
- erkek kaşarları3
- devlet millet bağının kopması5
- ne kadar yaşlısın7
- arkadaşlar bişe dicem ya4
- en ucuz sigara 100 lira olmalıdır3
- sözlükteki anaerkil düzen9
- dua lipa'yı görünce aşırı sinirlenmek3
- iltica36
- tek adam rejimi4
- hadisler3
- sandviç dükkanı açmak4
- nervio'nun erkek olması26
- izmir bombası13
- teke tek kavgada dua lipa'yı tokatlarım3
- dışarıya karşı sert erkek görünen kılıbık4
- resim yüklenemedi3
- from gold from dust26
- sözlükteki gizli gaylerin meme sevdası maskesi3
- lıke la lıke la beni lıke la wallahi geldim tava2
- saçını sarıya boyatan esmer kadın4
- reis hangisine yetişsin3
- mutlu sözlük kadınları mutlu sözlük demektir3
- çalışarak zengin olmak5
- gece 03 43 mesaisi yapan low lullaby çetesi2
- pastırma yazı4
- game of thrones taki kerhaneci21
- nihavent reyiz5
- kadın kadın kadın kadın2
- memduh bashgan2
- ayıp olmasın diye depeche mode dinlemek3
- yürütmede erdoğan yasamada mhp2
- evlenince ayrı eve çıkmak3
- baş meriç2
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- sözlük meriçleri ve kanarya severler derneği2
- özelden muzunu atan yazar14
- meriç olmayanların incel veya gay olması2
- bekir bozdağ7
- başmeriç2
- bulgur pilavı vs pirinç pilavı8
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı11
- osman arıkan nacar5
başbakan'ın taksim gezi parkı olayları için sözlük yazarlarıyla buluşmasıdır. polat alemdar'dan hülya avşar'a kadar buluşmadığı adam kalmadı, neden biz yazarların fikrini almıyor bu çok ilginç. hem sanal alemi dinlerdi. iyi olurdu bu. lan düşünsenize 5 dakikada sıyırırdı adam kafayı,
protest sanayici: halkın eylemlerdeki kararlığı asla bitmez. demokratik bir ülkeyiz. diktatörlüğünüz bundan sonra sökmeyecek. tıpkı ağaçları sökemeyeceğiniz gibi. biber gazı değil metan gazı sıksanız bile fıs gelir. direnişimiz tüm hızıyla devam edecek. size bu ülkeyi yedir
hbbia: evet efendim... siz bu salağı dediğine bakmayın başbakanım. o ne konuştuğunu bilmiyor, troll adı verilen saygısız ve bilinçsiz kişilerdir bunlar. bu süreçte uludağ yazarları olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. hem emredin testeremle geleyim o ağaçları kökünden keseyim. burama kadar geldi eveliyatını sikeyim.. yol ver gidelim taksimi ezelim başbakanım. kaşına kurban olayım senin.
merhaba ben pembe tolga: dezenfekte edilmiş rüyalarım kanıyor, yarı kullanılmış aşklar haykırıyorum karanlığa, ateşten bir sele bırakıyorum son nefesimi;
ve nefesinin sonuna tekabül eden tüm karanlıklara inat seviyorum seni.. seviyorum başbakanım, deli gibi seviyorum seni ...
size bu liriklerimle hoş geldin demek istedim. merhaba ben pembe tolga. işin aslı başbakanım ben taksime homo aracını görmek için gittim. meğer homo değil tomo aracıymış yanlış anlamışım. ama bu bende harukulede bir fikir yarattı. mühendislerime homo aracı tasarlatacağım. sizin sayenize oldu bu, müteşekkirim efendim. ayrıca sinirlenince çok seksi oluyorsunuz.
komunistimam : anasının amına koyum her bi bokta neden ben varım anlamış değilim. neden burada olduğumu da bilmiyorum. yarrak dağıtsalar yine gelirdim her halde.. ayrıca taksimi de sikeyim, taksiyi de sikeyim, siki de sikeyim. herkesi sikeyim. lan zall seni
jimmy tudeski : öhüüümm siz bu arkadaşın asabiyetini hor görünüz başbakanım. biz alıştık ona.. gezi parkı eylemlerini kesinlikle karşı çıktığımızı bilmenizi isterim. sizin için mahkemelere bile gidiyorum. siktiler belamı ama ölsem de vazgeçmem. çok seviyorum akp yi.
fikir mühendisi fikri: bende seviyorum başbakanım. öl deyin, yağsız kazığa bile otururum. evet.
iplerini koparan kukla: sonuna kadar arkasındayız hükümetin.. siz haklısınız. artık eylemin amacı tamamen değişti. terör örgütleri var artık.
kuresel ikinma: teröristlerin amına koyum. kürdistanı sikeyim. apo yu si
zall: arkadaşalar bokunu çıkartmayın. başbakan çoktan gitti.
görüldüğü üzre hiçbir işe yaramaz bu görüşme. zaten sanal alemi o yüzden sevmiyor başbakan. hepimiz çok aykırı insanlarız çünkü. bizi bizden başka tanıyan yok amk. boş iş bunlar.
usualsuspects: diago dur allahını seversen zaten ortalık karışık.
buyur işte, deliyiz amk. tutmaz o iş.
protest sanayici: halkın eylemlerdeki kararlığı asla bitmez. demokratik bir ülkeyiz. diktatörlüğünüz bundan sonra sökmeyecek. tıpkı ağaçları sökemeyeceğiniz gibi. biber gazı değil metan gazı sıksanız bile fıs gelir. direnişimiz tüm hızıyla devam edecek. size bu ülkeyi yedir
hbbia: evet efendim... siz bu salağı dediğine bakmayın başbakanım. o ne konuştuğunu bilmiyor, troll adı verilen saygısız ve bilinçsiz kişilerdir bunlar. bu süreçte uludağ yazarları olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. hem emredin testeremle geleyim o ağaçları kökünden keseyim. burama kadar geldi eveliyatını sikeyim.. yol ver gidelim taksimi ezelim başbakanım. kaşına kurban olayım senin.
merhaba ben pembe tolga: dezenfekte edilmiş rüyalarım kanıyor, yarı kullanılmış aşklar haykırıyorum karanlığa, ateşten bir sele bırakıyorum son nefesimi;
ve nefesinin sonuna tekabül eden tüm karanlıklara inat seviyorum seni.. seviyorum başbakanım, deli gibi seviyorum seni ...
size bu liriklerimle hoş geldin demek istedim. merhaba ben pembe tolga. işin aslı başbakanım ben taksime homo aracını görmek için gittim. meğer homo değil tomo aracıymış yanlış anlamışım. ama bu bende harukulede bir fikir yarattı. mühendislerime homo aracı tasarlatacağım. sizin sayenize oldu bu, müteşekkirim efendim. ayrıca sinirlenince çok seksi oluyorsunuz.
komunistimam : anasının amına koyum her bi bokta neden ben varım anlamış değilim. neden burada olduğumu da bilmiyorum. yarrak dağıtsalar yine gelirdim her halde.. ayrıca taksimi de sikeyim, taksiyi de sikeyim, siki de sikeyim. herkesi sikeyim. lan zall seni
jimmy tudeski : öhüüümm siz bu arkadaşın asabiyetini hor görünüz başbakanım. biz alıştık ona.. gezi parkı eylemlerini kesinlikle karşı çıktığımızı bilmenizi isterim. sizin için mahkemelere bile gidiyorum. siktiler belamı ama ölsem de vazgeçmem. çok seviyorum akp yi.
fikir mühendisi fikri: bende seviyorum başbakanım. öl deyin, yağsız kazığa bile otururum. evet.
iplerini koparan kukla: sonuna kadar arkasındayız hükümetin.. siz haklısınız. artık eylemin amacı tamamen değişti. terör örgütleri var artık.
kuresel ikinma: teröristlerin amına koyum. kürdistanı sikeyim. apo yu si
zall: arkadaşalar bokunu çıkartmayın. başbakan çoktan gitti.
görüldüğü üzre hiçbir işe yaramaz bu görüşme. zaten sanal alemi o yüzden sevmiyor başbakan. hepimiz çok aykırı insanlarız çünkü. bizi bizden başka tanıyan yok amk. boş iş bunlar.
usualsuspects: diago dur allahını seversen zaten ortalık karışık.
buyur işte, deliyiz amk. tutmaz o iş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar