bugün
- ankete gelin beyler24
- tai lung31
- sözlükte yükselen reis sevdası12
- yapay zeka ve işsizlik7
- sarapci koala39
- kendini her konuda haklı gören tip4
- beni sevmeyen o kişi7
- sevmediğiniz yazarlar11
- abd'nin suriye'yi terör listesinden çıkarması7
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek15
- kutlu doğum haftası9
- denetlemede bayılma numarası yapmak6
- bu teyp kaç para eder5
- ben de reise oy vericem13
- sütlaçın üstünü pürmüzle yakmak5
- az ötede havla çapulcu5
- demokratik tercihi yüzünden birine hakaret etmek8
- sözlük yazarlarının saatleri4
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali9
- aziz ihsan aktaş davası5
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları6
- sözlük kızları nerede sorunsalı10
- dürüm yerken kağıtlı kısmı ısırmak2
- menemen6
- 100 milyon dolar kaldırıp yeni bir hayata başlamak3
- fetönün sümüklü mendilini yalayanlar5
- atatürk ün gençliğe hitabesi2
- yalnızlık rahatlıktır13
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
- 1 dolar 123 izlanda kronu5
- bu kadar goygoy yeter2
- 1 euro 56 14 tl3
- türkçesi muhteşem olan insan4
- bikbik akıllı olsun akıllı5
- başka türlü şey benim istediğim dediğiniz şeyler3
- fırın sütlaç2
- true birader4
- ırkçıların kafasını birbirine tokuşturma isteği2
- 25 ağustos öpüşüp barışma günü2
- anın görüntüsü18
- toksik ilişki5
- alaman finosu4
- pablo picasso'nun akıllı olması2
- bu adamı da hiç sevmem2
- ııh çaylar da geldi2
- kahve içmeyen kız4
- doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar2
- bir ekmek bile kızartamamak3
- zevkine ağaç kesen gününü görür2
- 25 ağustos 2026 ankara madenci eylemi3
bazı silik olmuş yazarların, yazar oldukkarı dönemde cesaret edemeyip yüzlerine söyleyemediklerini silik olduktan sonra nick altlarına küfürlü salvolarla atarak, küçücük beyniyle gövde gösterisi yaptığını sana zavallının teki...zaten pekte sikleyen yok sözlükte....kendisini mal yerine koyarak kullanan kızların avutkatlığını yapıyor tek meziyeti bu....
ana babasını görseydim tek söyleyeceğim şu olurdu "siz bunu yapmışınız ama bu olmamış en iyisi geri dönüşüme yollayıp, daha iyisini yapın"
ana babasını görseydim tek söyleyeceğim şu olurdu "siz bunu yapmışınız ama bu olmamış en iyisi geri dönüşüme yollayıp, daha iyisini yapın"
ilk kez muhabbet ettiğim lakin 10 yıldır konuşuyormuşuzcasına bir sohbeti olan yazar.
(#18633361)saçma sapan konuşan gereksiz!
kız olsam dağa taşa sürterdim yine de vermezdim yazarı. *
çapkın yazar.
yine kimbilir kimselere asıldı da çaylak oldu. olm asılacak kızlar listesini ayrıntısına kadar inceleyip bölüşmedik mi? sürekli benim alanıma gelip duruyosun. silik yemezzsen dua et sen. *
yine kimbilir kimselere asıldı da çaylak oldu. olm asılacak kızlar listesini ayrıntısına kadar inceleyip bölüşmedik mi? sürekli benim alanıma gelip duruyosun. silik yemezzsen dua et sen. *
kıyamadığım çaylak yazardır. o kadar dedim benden başkasına bulaşma ben bikere çaylak yaparım deidm bneim yerim başkadır dedim anlatamadım. şimdi kim benim nick altıma aşk-ı derunlar name-i kelimeler yazacak. çok mutsuzum çook. kendimi yalnız hissettim şuan.
bazi orospu fışkırığı* yazarlar tarafindan caylak ettirilen, 9. nesil karizmatik yazar.
neyse ki 1 haftalik tatili sona ermis, bu sure zarfinda, istanbul, kibris ve mikonos gezmis gelmistir.
neyse ki 1 haftalik tatili sona ermis, bu sure zarfinda, istanbul, kibris ve mikonos gezmis gelmistir.
2 paket sütle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.
#18766080 sürekli kolay(!) rakiplerle briç(!) oynadığı için güçlü rakiple karşılaşınca sevindirik olan yazar.
ah be canım, oysa bilmezmisin strateji oyunları yüksek zeka düzeyi gerektirir.
note: çok rica ediyorum; bundan sonra diğer biriç(!) oynayacağın partnerlerini de zeka seviyesi biraz yüksek olanlardan seç! mazallah onlara uyum sağlıycam derken zamanla seviyelerine inme!
ah be canım, oysa bilmezmisin strateji oyunları yüksek zeka düzeyi gerektirir.
note: çok rica ediyorum; bundan sonra diğer biriç(!) oynayacağın partnerlerini de zeka seviyesi biraz yüksek olanlardan seç! mazallah onlara uyum sağlıycam derken zamanla seviyelerine inme!
burgerking te yemegi zehir eden yazar. *
kasiyer kız şeftalili icetea kalmadı dedi. limonlusu olmaz mı?
vay efendim ille de şeftatlili olacakmış. inanır mısın limonluyu alması için zor ikna ettim.
bütün yemek suratını astı. şeftatlili icetea anılarını filan anlattı.arada bi iç geçirdi. uzaklara daldı filan. ilginç.
kasiyer kız şeftalili icetea kalmadı dedi. limonlusu olmaz mı?
vay efendim ille de şeftatlili olacakmış. inanır mısın limonluyu alması için zor ikna ettim.
bütün yemek suratını astı. şeftatlili icetea anılarını filan anlattı.arada bi iç geçirdi. uzaklara daldı filan. ilginç.
durumu vahim.. hayal falan da görmeye başladı. ne olacak bu çocuğun sonu bilmiyorum.
gerçek adı bülenttir. hatta vj bülentin ta kendisidir.
ifşa vakti. gerçek adı melahat olan yazar. tenhada yakalarsam sonu fena olacak.
aslında taş gibi bir hatundur. halil, kaan, bülent diye kendini tanıtarak kamufle olmaya çalışmaktadır. yemezler yavrum gel. *
ismi konusunda kendisi de saibede kalan yazar.
simdi anneme sordum tekrar ismimi kaan koymuslar la. nufus mudurlugune gidip geliyom, acaba ismim deniz falan mi diye de bakin hele la, vasili veya dimitri de olur.
simdi anneme sordum tekrar ismimi kaan koymuslar la. nufus mudurlugune gidip geliyom, acaba ismim deniz falan mi diye de bakin hele la, vasili veya dimitri de olur.
(bkz: #18967460)
sbag kardeşini kıskanmış ve onu da kerhaneye götürmem için cilve yapan yazar. tamam lan söz seni de götürcem. ama bak evli barklı adamım ben kapıdan bırakır dönerim gerisine karışmam.
dikkat edin içerde elinize kolunuza saldırıp gel lan gel derler de siz de gelmezseniz şöyle bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz;
''dağda bağlı eşşeği bile sikemezsin be olm sen''
özgüveninizi yitirmeyin. *
sbag kardeşini kıskanmış ve onu da kerhaneye götürmem için cilve yapan yazar. tamam lan söz seni de götürcem. ama bak evli barklı adamım ben kapıdan bırakır dönerim gerisine karışmam.
dikkat edin içerde elinize kolunuza saldırıp gel lan gel derler de siz de gelmezseniz şöyle bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz;
''dağda bağlı eşşeği bile sikemezsin be olm sen''
özgüveninizi yitirmeyin. *
(#18970661)
çok farklı dünyalarda yaşayan yazar. cidden bak.
insan alışverişteyken kendisinin farkında olmuyor demek ki. neymiş 2 saatte elbise deniyormuşum.
yahu daha bir önceki magazada 4 tane t shirt begendin kabine denemeye gittin ki bi erkek genelde pek denemez begenir alır yani. t shirt bu sonuçta. bi de bana seslenmiyo mu "yok bunun small unu mu denesem, o daha bi oturur sanki üstüme. şu modelin de lacivertini getirsene antistorax" sonra bi de kabinlerin karşısındaki büyük aynaya çıkıyo o tshirtle dönüyo, kendini izliyo, hatta dans filan ediyo kimse bakmazsa o derece. "antistorax nasıl duruyo lan?" bi de karşısındaki hatuna lan der öle de bi kötü huyu var çocuğumuzun. *
neyse o 4 t shirtten sadece 1 tanesini almaz mı bi de. *
sonra ben elbise denerken niye vakit kaybettiriyormuşum? hadi ben bi bayan olarak bu konuda klişeyim, ya sen? tabuları yıktın amk. *
çok farklı dünyalarda yaşayan yazar. cidden bak.
insan alışverişteyken kendisinin farkında olmuyor demek ki. neymiş 2 saatte elbise deniyormuşum.
yahu daha bir önceki magazada 4 tane t shirt begendin kabine denemeye gittin ki bi erkek genelde pek denemez begenir alır yani. t shirt bu sonuçta. bi de bana seslenmiyo mu "yok bunun small unu mu denesem, o daha bi oturur sanki üstüme. şu modelin de lacivertini getirsene antistorax" sonra bi de kabinlerin karşısındaki büyük aynaya çıkıyo o tshirtle dönüyo, kendini izliyo, hatta dans filan ediyo kimse bakmazsa o derece. "antistorax nasıl duruyo lan?" bi de karşısındaki hatuna lan der öle de bi kötü huyu var çocuğumuzun. *
neyse o 4 t shirtten sadece 1 tanesini almaz mı bi de. *
sonra ben elbise denerken niye vakit kaybettiriyormuşum? hadi ben bi bayan olarak bu konuda klişeyim, ya sen? tabuları yıktın amk. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar