bugün
- sözlükte sizi kim tanıyor22
- ahmet telli8
- 11 temmuz 2026 pentagon'un 4 ufo belgeleri2
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi6
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı3
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- kiraz cicegi kolonyasi45
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- geri zekalı demek hakaret mi3
- karşı cinste hayran olunan özellik4
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- melkor4
- yenilen ilk dayak2
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- şimdiki aklım olsa4
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- meyveli soda içen erkek7
- israil'in lübnan da evleri havaya uçurması2
- trakyalı kadın isimleri4
- karadedeler olayı5
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- fıstık gibi kızın ter kokması4
- ateist6
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- 2026 dünya kupası30
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- messi vs maradona7
- dabbe bir cin vakası2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek3
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak2
- tencent hy33
- örgüt mensubu5
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- geceye bir şarkı bırak3
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- mehmet okuyan12
- anın görüntüsü11
- kim kimin fakesi10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- barok kız2
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
(bkz: inanmıyorummmmm)
aşırı derece de kezban olan yazar.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
artık nıck altıma yazmayan yazar. Cok kahroluyorum, eksıklıgını cok hıssedıyorum don evıne aaammedııımmmm.
cafelerde konuşurken sıkıldım, dedim ben sözlüğe döneyim özelden daha güzel oluyor yazarı.
yapmayıp yaptı diyenin, olmayıp oldu diyenin, tahmin ettiğinden öte bişeyler elde edemeyenlere komple kafasının girmesini dilediğim yazar.
kaaan naber lan.
tarafımca gerçek kimliği deşifre edilmiş ve yüzüne çakılmış, aslında sözlükte çok önemli(!) birinin feyk hesabı olan yazar.
not: bu entry'i, bu hesabı ve benim hesabımı sildirirseniz adam değilsiniz.
elimde ss ler var.
not: bu entry'i, bu hesabı ve benim hesabımı sildirirseniz adam değilsiniz.
elimde ss ler var.
(#19138043) numaralı entarisiyle satürnlü olduğumu iddia eden yazar.
şöylece cevap hakkımızı kullanalım.
sayın dünyalı sözlük yazarı;
elbetteki toplumsal olaylar hakkında herkes yorum yapabilir. örnek olayda olduğu gibi tecavüz konusunda toplumsal olarak birşeyler karalamak, yada münhasıran tecavüze uğrayan kızı için imza toplayan adam hakkında yorum yapıp düşüncesini paylaşmak yada tartışmak herkesin en doğal hakkıdır;
ancak iş sanığın neden salıverildiği noktasında yorum yapıp dava dosyasıyla belirlenebilir hale gelince, durum herkesin vakıf olduğu bilgiler eşiğini aşar ve teknik bilgiyi gerektiren bir hal alır - ki burada teknik bilgi de hukuki olarak sahip olunsa dahi - ancak ve ancak dava dosyasında yer alan sebep ve sonuçlarla sınırlıdır.
sizin örneğinizden hareket edecek olursak:
hıncal uluç vari davranır ve her konuda bilgi sahbi olduğunuzu düşünür ve yorum yapmaya kalkarsanız komik durumua düşebilirsiniz. zira futbol örneğinizde olduğu gibi bir furbol müsabakasını seyreden herkes maç hakkında yorum yapabilir; ama ofsaytın ne olduğunu bilmeden yan hakemin neden bayrak kalırdığını anlmanız ve yorumlamanız mümkün değildir.
ezcümle anlatılmak istenen toplumsal olaylar hakkında yorum yapıp yapmamak değil, teknik bilgiyi gerektiren ve her iki tarafın dinlenmesini şart koşan konularda bilgi sahibi olunmadan atıp tutmamak gerekliliğidir.
şöylece cevap hakkımızı kullanalım.
sayın dünyalı sözlük yazarı;
elbetteki toplumsal olaylar hakkında herkes yorum yapabilir. örnek olayda olduğu gibi tecavüz konusunda toplumsal olarak birşeyler karalamak, yada münhasıran tecavüze uğrayan kızı için imza toplayan adam hakkında yorum yapıp düşüncesini paylaşmak yada tartışmak herkesin en doğal hakkıdır;
ancak iş sanığın neden salıverildiği noktasında yorum yapıp dava dosyasıyla belirlenebilir hale gelince, durum herkesin vakıf olduğu bilgiler eşiğini aşar ve teknik bilgiyi gerektiren bir hal alır - ki burada teknik bilgi de hukuki olarak sahip olunsa dahi - ancak ve ancak dava dosyasında yer alan sebep ve sonuçlarla sınırlıdır.
sizin örneğinizden hareket edecek olursak:
hıncal uluç vari davranır ve her konuda bilgi sahbi olduğunuzu düşünür ve yorum yapmaya kalkarsanız komik durumua düşebilirsiniz. zira futbol örneğinizde olduğu gibi bir furbol müsabakasını seyreden herkes maç hakkında yorum yapabilir; ama ofsaytın ne olduğunu bilmeden yan hakemin neden bayrak kalırdığını anlmanız ve yorumlamanız mümkün değildir.
ezcümle anlatılmak istenen toplumsal olaylar hakkında yorum yapıp yapmamak değil, teknik bilgiyi gerektiren ve her iki tarafın dinlenmesini şart koşan konularda bilgi sahibi olunmadan atıp tutmamak gerekliliğidir.
uzun zamandır yazmıyor, başına bişey mi geldi acaba diye merak ettiren yazar!
yok yok gelmedi ya sadece yazasım yok!
eheh fake hesabımmış ya, kendim sorayım kendim cevap vereyim madem. kimsin la sen? olum senin yüzünden sığırın biri var, ikigünde bi usanmadan bana mesaj atıyor.
en son seni de onu da fena s*k*cem, akıllı ol çıkart göster şu herif, ben olmadığın anlaşılsın. *
yok yok gelmedi ya sadece yazasım yok!
eheh fake hesabımmış ya, kendim sorayım kendim cevap vereyim madem. kimsin la sen? olum senin yüzünden sığırın biri var, ikigünde bi usanmadan bana mesaj atıyor.
en son seni de onu da fena s*k*cem, akıllı ol çıkart göster şu herif, ben olmadığın anlaşılsın. *
yine geri gelmiş yazarımsıdır. o değilde, acaba bir nebze olsun kendini geliştirmiş mi acaba diye de merak ediyorum. sanmam.* neyse canım, yanımdan Yamacımdan uzak olsundur. bu entryi girdikten sonra temizlenmem gerekiyor.
(#22564905)
geri donmus gardas yazar.. olum nerdesin la sen.. cinsel organina sari wc terligiyle vurdugum seni..
bi daha boyle yaptigin gorem eben siqem..
geri donmus gardas yazar.. olum nerdesin la sen.. cinsel organina sari wc terligiyle vurdugum seni..
bi daha boyle yaptigin gorem eben siqem..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar