bugün
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi10
- sözlükte yazmanın faydaları3
- saraca finch house6
- bir şeyler söyle8
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- arkadaşlar bakar mısınız15
- true'nin akp'ye oy vermesi6
- şirinler köyüne yeni şirin13
- uzun boylu beyaz gömlekli kot şortlu beyaz dişli3
- evlilik vs bekarlik3
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak8
- chp'nin hali ne olacak57
- nataşalara para yedirmek9
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek6
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- trendyol4
- sözlük yazarlarının ruh hali2
- dersimli kemal2
- şanzıman ustalarının aylık 200k para kazanması4
- ap'nin bakan gürlek'e yaptırım çağrısı2
- en iyi antidepresan16
- instagram3
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- kemal kılıçdaroğlu13
- ikramda bulunurken ısrar etme saçmalığı3
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması4
- sürekli yorgun olan yeni gelin3
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- otomatik el freninin testosteronu düşürmesi3
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı2
- kedi10
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- panik atak3
- hoşlanılan kızı havuza itmek3
- anın görüntüsü21
- kötü biri olduğunu bilmek8
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- true denen arkadaş6
- müfredatın felsefeyi boğması üzerine3
- ne alakası var2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- bir yazılımcının linkedin de takipçi kasma çabası2
- tc'nin en büyük yalanı 128 milyar dolar kampanyası2
- true denilen yazar17
- neden yalnızsın6
Linç yeme ihtimalimin farkında olmama rağmen yazmak istiyorum.
Bu kadına öyle üzülüyorum ki. Biz kadınlar ne kadar güçlü olduğumuzu düşünürsek düşünelim çok aşıksak hastalıklı asklarimiza toz kondurmak yerine halının altına süpürüp görmezden gelebiliyoruz. Sorun bendedir şunu düzelteyim bunu düzelteyim hayat tarzımı değiştireyim diyebiliyoruz. Problem bizde değilken karşı taraf hastalikliyken göremiyoruz. Aşktan kör oluyoruz. Hep kendimizi düzeltmeye çalışıyoruz. Ama sorunun özünü duzeltemezsen elbette bir yerde patlak verir. işte Esen'e de olan bu. Ama bu evrede tüm ruh sağlığımızı yitiriyoruz. Kadın 11 yılını sevdiği adama uymaya çalışmakla geçirmiş. Kendini bir kenara bırakmış ve onun istediği kadın olunca her şey düzgün olacak sanmış. Durumların öyle olmadığını anladığında da kendinden geriye bir şey kalmamış. Tepkileri normal değil bunun ben de farkındayım ama bir de şöyle düşünmek lazım. Sen 11 yılını bir hiç uğruna kenara atıp kendinden taviz vermiş cevrenden taviz vermiş o adamla hayatın arkadaşların her şeyin yapım şirketine kadar ortak olmuşsan adamı bıraktığında da güçlü olan o olduğu için senin 11 yıllık tüm emeğin (her anlamda) boşa gitmisse sen kendini toplayıp düzgün kararlar alıp düzgün davranışlarda bulunabilir miydin? Açıkçası ben kendime bunu sorduğumda eminim uzunca bir dönem ben de kafayı yerdim. O da yedi. Ama ben Kolera'nin güçlü ve kendine yetebilen bir kadın olduğuna inanıyorum. Umarım kolay toparlar.
Bu kadına öyle üzülüyorum ki. Biz kadınlar ne kadar güçlü olduğumuzu düşünürsek düşünelim çok aşıksak hastalıklı asklarimiza toz kondurmak yerine halının altına süpürüp görmezden gelebiliyoruz. Sorun bendedir şunu düzelteyim bunu düzelteyim hayat tarzımı değiştireyim diyebiliyoruz. Problem bizde değilken karşı taraf hastalikliyken göremiyoruz. Aşktan kör oluyoruz. Hep kendimizi düzeltmeye çalışıyoruz. Ama sorunun özünü duzeltemezsen elbette bir yerde patlak verir. işte Esen'e de olan bu. Ama bu evrede tüm ruh sağlığımızı yitiriyoruz. Kadın 11 yılını sevdiği adama uymaya çalışmakla geçirmiş. Kendini bir kenara bırakmış ve onun istediği kadın olunca her şey düzgün olacak sanmış. Durumların öyle olmadığını anladığında da kendinden geriye bir şey kalmamış. Tepkileri normal değil bunun ben de farkındayım ama bir de şöyle düşünmek lazım. Sen 11 yılını bir hiç uğruna kenara atıp kendinden taviz vermiş cevrenden taviz vermiş o adamla hayatın arkadaşların her şeyin yapım şirketine kadar ortak olmuşsan adamı bıraktığında da güçlü olan o olduğu için senin 11 yıllık tüm emeğin (her anlamda) boşa gitmisse sen kendini toplayıp düzgün kararlar alıp düzgün davranışlarda bulunabilir miydin? Açıkçası ben kendime bunu sorduğumda eminim uzunca bir dönem ben de kafayı yerdim. O da yedi. Ama ben Kolera'nin güçlü ve kendine yetebilen bir kadın olduğuna inanıyorum. Umarım kolay toparlar.
vebalı eski pesimist yeni ateist deli kadın.
Son şarkısı ve klibi çok komik.
sagopa kajmer'in ünlü ettiği kadın. ötesi değil, olamaz da.
kolera günlerinde aşk.
dinlenecek pek de bir yanı yok.
bir tek sen nasıl bir insansını severdim.
o da diziye çıktı, tuttu, ele ayağa düştü.
bir tek sen nasıl bir insansını severdim.
o da diziye çıktı, tuttu, ele ayağa düştü.
Bir hastalık.
gerçek adı Esen Güler olan, Sagopa Kajmer'in eski eşi. Sago ile birlikte yaptıkları çalışmalar ne kadar zirvede ise, sago'dan sonra yaptıkları da bir o kadar yerde.
Kolo kolo koleraaa sago motherfucker empiree pap paa
Kolo kolo koleraaa sago motherfucker empiree pap paa
afrika'da her yıl 5 binden fazla çocuğu acımasız bir şekilde acı içerisinde öldüren hastalık. Kirli su aba sebebidir.
Sevgili-eş kontenjanından piyasada kendine yer bulabilmiş kız mc.
Doğal olarak sagodan ayrılınca azalarak bitmiştir
Doğal olarak sagodan ayrılınca azalarak bitmiştir
Hala tedavisi bulunmayan iğrenç bir salgındı bundan yüz yıl kadar önce diye biliyorum.
sen nasıl bir insansın adlı parçası baya güzeldi. sagoyla beraber olduğu zamanlardan..
sagopa kajmer'den 2017 de ayrılan türk kadın rap sanatçısıdır. ayrılığa gerekçe olarak şiddet olaylarını göstermiştir ve şikayetçi olmamıştır.
sagopa kajmer'in eski eşidir. sagopa'nın uyguladığı şiddet yüzünden ayrıldıkları söyleniyor. hatta uzaklaştırma kararı bile alınmış.
Malavi'de 1002 kişinin ölümüne neden olmuştur.
https://www.haberler.com/...algin-26-15585039-haberi/
https://www.haberler.com/...algin-26-15585039-haberi/
yırtarım.
mürtedle yollarını ayırmıştır!
Gündemdeki Haberler