ıslanmak güzeldir!
eğer gelişiminde bir bozukluk olur ve aşırı büyürse aşağıdaki varlık meydana gelir.
(bkz: shemale)
tek amacı zevk vermek olan aşırı duyarlı, küçük yumru. klitoris başında 6000-8000 arasında duyumsal sinir ucu bulunur. ister kadın ister erkek olsun, insan bedeninin başka hiçbir bölgesinde bu kadar sinir ucu bulunmaz. penis başında bulunandan dört kat daha fazla sinire sahiptir.
venüs tepeciği de denir ki gayet şiirseldir.
cinselliği ve hayatı tümüyle çözdüğünü sanan ergen veletlerin çoğunun yerini hatta varlığını dahi bilmediği organ. bilseler o 24 saat erekte gezen ergenler ibne olur çıkarlar. o kadar da cinsellik cahilidirler.
penisin dişideki karşılığı olarak nitelendirildiğide olan organ.
fercin dilciği. *
cm 01-02 oyununa aek takımında başlayan sağ bek. makul fiyata alınıp bir süre oynatıldıktan sonra yüksek meblalara satılabilir.
çok fazla klitoris orgazmı yaşayan fazla mastürbasyon yapan kadınların ileride vajinal orgazmdan zevk almamalarına neden olabilicek organ.
penisin küçüğü olarak adlandırılması sebebiyle gerek amcik gerekse pipicik şeklinde söylenebilecek şeyciktir. *
cinsel ilişkide kilit(isim burdan gelir) önem taşıyan nokta desem nokta değil, virgül desem değil, soru işaretine benzer organ.
hamken dalından koparılmış pipidir.

(bkz: homofobi)
örnek dü$ünce yapısındaki insan.
penisin atası.
(bkz: man in the boat)
http://www.habersozluk.co...+sana+bize+saygi+duy.html

entry giriş saatine dikkat. bir aydır benden yazar olmaz ile ugraşıyordu en son benden yazar olmaza kufret kampanya başlıgı açmıştı.
1.90 boyuyla niye böyle bir nick aldığını anlamadığım, dövüş sporları uzmanı.
an itibarı ile haber sözlük'te yine çıkıntılık yapan şahıs. eyy güzel allahım, yumurtaya can verdin de bu adamları nasıl yarattın?

http://www.habersozluk.co...anan+cok+onemli+gercek+ne
(bkz: bu çocuk çok komik lan)
(bkz: iş var bunda) *
uludag sözlüğe bok atmaya çalışan uludag sözlük te bulunan olur olmaz her başlığı eleştiren ağzından köpükler saçarak küfür eden zavallı haber sözlük yazarı.
(bkz: allah akil fikir versin)
bizlere buralarda kalmamamızı nasihat etmiş..* tabiri caizse biz asalak entry giren yazar değiliz..bildiğimizi bildiklerimizle savunuruz..burdan selam ederim..
ulusözlükten şutlandıktan sonra pok atma çalışmalarına başlamış haber sözlük yazarı. *
ajdar gibi medyatik olmaya çalışan bi yazar olduğuna artık emin olduğum şahsiyet. *
(bkz: klitoris orgazmı)
iki saat içerisinde nick altına 18 entry girilen yazar*. kendi nickim altına 5 ayda 10 entry girildiğini görünce pek bir hüzünlendim, kırıldım, buruştum; sonra ortalamalarını aldım, tekrar hüzünlendim, kırıldım...***
© copyright 2005 - 2026