bugün
- arjantinli erkekler5
- yunan aşığı tip15
- dinci ahlaksızlığı20
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- yunan adalarına gitmek20
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi7
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması13
- korkulan ölüm şekli3
- rüyada nervio yu görmek6
- ucu nereye giderse gitsin5
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak14
- filozofların yunanların delileri olması3
- kalbin cız ettiği anlar3
- zengin kadın bulup evinin erkeği olmak5
- ingiliz erkekleri2
- panda2
- karton toplarken köpek çetesine yem olmak2
- ruj sürmüş kadının dudaklarını yiyip bitirmek2
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- zamanın gerçekliği meselesi2
- rujlu erkekle öpüşmek14
- zencefil2
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- sağlıklı yaşama katkı payı3
- çinli erkek2
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- akın gürlek'in fon soruşturması açıklaması4
- hobi olarak açlık grevi yapan tuzu kuru solcu2
- kaliteli entryler girip eksi oy almak6
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
- evlenmeyip zina mı yapalım4
- centaur sırtına binip topraklar fethetmek3
- mustafa sabri efendi2
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- gurbette yaşayıp milliyetçilik yapan insan4
- 3 ayda bir duş almak5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları47
- mini sosis2
- mevlana celaleddin rumi'nin yunan olması2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- 1 ekim 2026 benzin zammı7
- my name is buck2
- çok düşünmek neyin belirtisidir5
- ölüyorum lan ölüyorum6
- recep tayyip erdoğan27
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması3
- yazarların sabah kahvaltısı6
- evinden çıkarılıp sokakta öldürülmek2
msn'de veya her hangi bir chat sayfasında, konuştuğu kişiye ''nasılsa beni bulamaz anlayışıyla'' gider yapan kişi.
(bkz: bol keseden atayım bari)
Klavye delikanlısı da denen karşıdakini görmemenin vermiş olduğu güvenle sarf edilen artistlik sözler.
şu sıralar uludağ sözlükte yükselen trend olarak alınabilir. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne laf atanların nihayi sıfatıdır.
boktan insanların kullandığı saçma bişey.
youtube'da taraftar videolarının altında bolca bulunan kuruş etmeyecek tiplerdir.*
(bkz: klavye delikanlısı)
(bkz: sanal delikanlı) şeklinde tabir edebileceğimiz yurdumuzun sıçımtırak gençleridir kendileri efenim. oturur ana avrat at eşek kapıdaki köpek düz giderler, giderler...
fakat tam takır kuru bakır gençlerdir bunlar. gençliklerine verelim biz.
fakat tam takır kuru bakır gençlerdir bunlar. gençliklerine verelim biz.
gücü sadece klavyeye yetendir.
(bkz: erkek demişsin ama bu ergen)
klav klav diye atış yapandır.
kendini fena halde kasan, evden çımmayan insan türüdür.
Çok var sözlükte bu tipler.
ezik erkek. reelde burada açıkça yazdıklarının onda birini konuşamazlar.
laflarını sıraladıktan sonra ' acaba beni bulabilir mi ? ' sorusunu kendisine sormadan önce ettiği son cümle
Son yillarda bayaği moda olan internet şeyi.
uludağ sözlük erkeklerinin asli görevi. evet genelleme yaptım. yaşasın!
Uludağ sözlük vb kimliklerin anonim olduğu ortamlarda Etnik kökenlere Hakaret insanların inançlarına hakaret Eden Aptalların Tanımı. Sokakta Bunları Diyemezler çünkü Yürekleri Yetmez !
gerçek kavgalarda da klavyeyi vurma aracı olarak kullanan erkektir. aralarında en yeteneklileri bordo klavyelilere seçilir.
cinsiyet ayrımcılığı içeren bir başlık olmuş. bir gazeteci olarak bunlara çok dikkat ederim. burada erkeklikten kastedilen şey “delikanlılık” “masaya yumruğunu vurabilen” “dayılanan kimse” “korkusuz” anlamında kullanılmış ve bu nitelikler erkeklere özgü olmayan niteliklerdir. aynı nitelikleri kadınlar için de söz konusudur. bu yüzden klavye delikanlısı tabiri daha uygun olabilir.
konuya gelecek olursak, klavya delikanlılığı fikir ve düşüncelerini açıklama hürriyeti açısından çok önemli bir nitelik taşır. örneğin: aynı fikirde olmadığınız insanların yanında fikrinizi açıklama cesareti gösteremeye bilirsiniz. (bkz: suslunluk sarmalı) ancak bunu fikrinizi (dikkat ederim fikir diyorum hakaret demiyorum) sanal bir platformda dile getirebilir, akabinde düşünce ve düşünceyi yayma özgürlüğünden bihaber insanlar tarafından “klavye delikanlısı, sıkıysa yüzümüze söyle” gibi tabirlere maruz kalabilirsiniz.
tabii iyi yanları olduğu gibi kötü yanları da mevcut. bu düşüceyi yayma özgürlüğünü illegal şekilde kullanam bireyler de var. sanal platformun vermiş olduğu güven ile iftira atabilir, kişiler ve kurumları zedeleyici şekilde konuşabilir, hakaret edebilir veya bir çok istismar yoluma başvurabilir.
konuya gelecek olursak, klavya delikanlılığı fikir ve düşüncelerini açıklama hürriyeti açısından çok önemli bir nitelik taşır. örneğin: aynı fikirde olmadığınız insanların yanında fikrinizi açıklama cesareti gösteremeye bilirsiniz. (bkz: suslunluk sarmalı) ancak bunu fikrinizi (dikkat ederim fikir diyorum hakaret demiyorum) sanal bir platformda dile getirebilir, akabinde düşünce ve düşünceyi yayma özgürlüğünden bihaber insanlar tarafından “klavye delikanlısı, sıkıysa yüzümüze söyle” gibi tabirlere maruz kalabilirsiniz.
tabii iyi yanları olduğu gibi kötü yanları da mevcut. bu düşüceyi yayma özgürlüğünü illegal şekilde kullanam bireyler de var. sanal platformun vermiş olduğu güven ile iftira atabilir, kişiler ve kurumları zedeleyici şekilde konuşabilir, hakaret edebilir veya bir çok istismar yoluma başvurabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar