bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan14
- bir ilişkiyi kim yönetir6
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir4
- bütün biraderlere hükmeden birader8
- nez'in memeleri4
- bik bik kaç yaşında2
- uludağ sözlük bir ailedir7
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum9
- gey biraderlerin birbirlerine hallenmesi2
- ticarette üç kağıtçı esnafı anlama yolları3
- sözlüğe totonu zikeyim butonu6
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- zaman kavramı olmayan insan4
- kemal kılıçdaroğlu19
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği29
- bik bik abla vs vurduranlar12
- sözlüğün mal dolması9
- sözlük yazarlarının dondurmaları5
- deniz göktaş33
- velvet31
- dondurma yiyen erkeğin asıl amacı3
- günün şiiri14
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- cemiyet hayatına giremeyen görgüsüz2
- dün erkeklerin yüzde 47 si seks yapmadı2
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın4
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- diamond bosphorus13
- kemal sunal2
- erectoton7
- mutlu yaşamın sırrı3
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- yine geliyorum yilanoglu4
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- diamond bey birader diamond bey biraderdir2
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- uyuşturucuyu bırakmak3
- gizli artı vermek7
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- togg limuzin3
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı5
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- cem yılmaz fırsatçılığı2
- sidny lopes cabral3
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
entry'ler (1038)
tamam güzel de sadece başını sokacak ev ile olmuyor bu işler. ümmet olarak onu biz de yaparız. aç karnına ne yapacak? kapının kolunu mu yiyecek? elektirik ,doğalgaz ve su gibi giderleri de karşılayıp en azından günlük kavaltısını da yatağına kadar getirmeli.
2-3 puanlık destek için deva, gelecek ve saadete 40 a yakin milletvekili veren ve partisinin boyunu kısaltan kilıçdaroglu söz konusu bu ülke ise bu fedakarlığı da yapması gerekir diye düşünüyorum.
bilboardlarda bahçeliyi görmek rüyalar da görmekle eş degerdir. üstün hitabet , ikna gücü, aynı an da on ülkeyı yönetebilecek siyasi zeka, grup toplantısı yaptığı zaman bütün ülkeleri kendine kitleyen müthiş insan, değerli şahsiyet.
türkiye hafif kalır ama bir bangladeşi zirveye uçurur. o kadar değerli ve üstün siyasetcidir.
kesinlikle anlatılmamalı. ilk bozuşmada sırtından vurulursun.
biz bu dünya ya mutlu olmaya gelmedik. mutsuz olup öteki tarafta içinde bir kaç huri olan köşkler kazanmaya geldik.
rakiplerine badem dersi veren bir yazar kardeşimizdir.
bir an joe biden nın vitir namazın son rekatın da tekbir getirip kunut duasını okurken gördüm rüyasının günüdür.
yaklasık 2 milyar seyircinin ekrana kilitlendiği, kanaryam sarı bübülümün 3-0 dan geri dönüşüne şahit olduğumuz dev maç.
reklamlar da sürekli hamburger yemekten dolayı bizim filecilere ağırlık bastı. özellikle 2. sette yerler de sürünüyorlardı. abd antrenmanlarda bile bu maçtan daha çok yorulmuştur.
her zaman demişimdir bu ülke de ortaokul ve lise de mutlaka seksoloji dersi okutulmalı diye. fazla değil haftada 2 saat olsa yeter.
en son yapılan açıklama da (2022) en güçlü ordular sıralaması belli oldu. buna göre türkiye bu sıralamada 14. olarak yer aldı. bir kaç sene öncesine kadar ilk onun içindeydik. 2 günlük cephanesi kalan almanya ise 16 . sırada. o zaman bu durum da bizim de 4 günlük cephanemiz kalmış olmalı. bence uydurma bir haber. kaldı ki bu son ukrayna - rusya savaşı sonrası almanya ciddi bir silahlanma kararı aldı ve bu silahlanmayı yapabilecek maddi kudreti de fazlası ile var.
atatürk' ün müslüman olup olmadığına takılma sen. senin tabirinle gavurun altından aldı mı? ona bak!
son günlerdeki köpek saldırıları ve açılan başlıklarla alakalı eleştirel bir iki şey yazayım dedim ama, yazmaz olaydım. ne kadar köpek tapar varsa hakaret dolu mesajlarla saldırdılar. eleştirilere hiç dayanamıyorlar. o aralarında elit diyebileceğimiz yazarlar bile işlerine gelmediğin de birer vahşiye dönüşüyor.
normal günlerde, sağlık açısından gün boyu saat de bir bardak su içmeyi ısrarla tavsiye eden ama nedense ramazan da ortadan kaybolan sevgili uzmanlarımızın kulaklarını çınlatmıştır.
yunan galip gelseydi " pileli etek, külotlu çorap, ponponlu ayakabı" kombini ile ayasofyanın önünde 3-5 nöbeti tutarak kıllı lopezlerin rahatsız edici bakışlarına maruz kalabilirdin düşuncesi ile, farklı bakış açısı getirebileceğim bom boş bir başlık.
futbol maçında, korner direğine yakın yerden yapılan ortaya çıkması durumudur.
bu yarışma programını izlemek için ekstra bir beyne ihtiyaç yok. beyinsiz olmak yeterli.
(bkz: günaydın)
bu sözde yarışma programını hala izleyen varsa beynini kafasından çıkarıp bir kenara koysun, boşuna hamallık yapıp taşımasın yanıda.
bu sözde yarışma programını hala izleyen varsa beynini kafasından çıkarıp bir kenara koysun, boşuna hamallık yapıp taşımasın yanıda.
birbirini nefessiz öpüyorlar. Yazdıkları sayfalarca entryleri bir okusanız varya zannedersiniz hepsi birer orgeneral hepsi birer harp dairesi başkanı.kendilerince bir sürü senaryo üretip ota boka saldırıyorlar.