bugün
- the merich12
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- cips olsa da yesek4
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- horoz hayası çorbası5
- matbaanın gecikmesine sebep4
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- kadim kültürler4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- bira cips6
- gocusuz sözlük4
- beurredebaies2
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- iddaa taktikleri2
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- laptop5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- 50 tl ile rolling yapmak3
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kafanızdaki ses4
- ömer hayyam3
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- binlerce dansöz var3
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- aga be şarkılar5
- sudekiray7
- sözlük kızlarının aletleri2
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- maden suyu4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- cin çarpma hikayeleri2
- arkadaşlar nasılsınız2
- ispanya20
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
Çok güzel başlayan zamanla saçmalayan Türk filmi. Aslında konu ve karakterden daha sağlam bir film gelebilirmiş. imdb puanı 6 olan film aynı zamanda.
yavruları çok tatlı olan tikenli heyvan.
çorlu'da bir rock bar adı.
(bkz: bmc kirpi mrap)
yıllar evvel tanıştığım biri ensesinde çıkan küçük küçük et benlerini bir kocakarı tavsiyesine uyup minik bir parça kirpi eti yedim ve benler yok oldu demişti..
herkese renkli günler
herkese renkli günler
bu arada görükle de toplu intihar eden hayvanlar. her gün yol kenarında başka bir kirpi cesedi var.
Kanı basura iyi geldiği rivayet edilen ancak üzerine oturuldugu zaman basuru daha çok azdiran dikenli hayvan.
Saç için olan benzetmelerde sıkça kullanılan hayvandır.
sevimli kirpi https://www.youtube.com/watch?v=SoZiZE2Zcng
dün fil tv'de denk geldiğim film. sanırım sulhi dölek'in bir romanından uyarlamışlar. esprileri güzel bir filmdi. bayağa bir güldüren yerleri mevcut. bir de şu sansürü yapmasalar tv'den, argo ve küfürleri net duyabilseydik.
o çizgi filmlerde gösterilen hunharca diken atma olayını görmediğim şirin mi şirin hayvan.
yıllardır bahçede arada sırada gördüğüm, ilk başlarda karşılaştığımızda ikimizinde tırstığı sonrasındaysa benim "vay.. naber ya" dediğim onun ise iplemediği bir ilişkimiz var.
unutmadan; uyandırırsanız ya da rahatsız ederseniz bir süre kafasını elleri arasına alıyor, "5 dk daha" yapıyor.*
tabii artık kış geldi ve ortamlardan çekildi, yaza görüşmek üzere.
yıllardır bahçede arada sırada gördüğüm, ilk başlarda karşılaştığımızda ikimizinde tırstığı sonrasındaysa benim "vay.. naber ya" dediğim onun ise iplemediği bir ilişkimiz var.
unutmadan; uyandırırsanız ya da rahatsız ederseniz bir süre kafasını elleri arasına alıyor, "5 dk daha" yapıyor.*
tabii artık kış geldi ve ortamlardan çekildi, yaza görüşmek üzere.
Beni kovalayan canlı. Korkutmuştur.
refik halid karayin takma adi.
evde beslemek istediğim cici hayvan.
bülent altınbaş ın lakabıdır.
beni klarnete başlatan güzide abilerimizden biridir.
ama onun gibi çalamadığım için kendisine giderek kin besliyorum.*
beni klarnete başlatan güzide abilerimizden biridir.
ama onun gibi çalamadığım için kendisine giderek kin besliyorum.*
bu aralar bizim apartmanın etrafını mesken tutan hayvan. kediler yanından geçerken meraklı meraklı bakıyorlar fakat kirpi tehlike sezip azıcık kıpırdadığında kediler hemen kaçıyor ondan. ne yiyor ne içiyor bilmiyorum.
benim bahçede de var bunlardan. 3,5 senedir buradayım, ne kediler, köpekler geldi geçti ama kirpiler taş gibi duruyor ve ürüyorlar. geçenlerde bi bebekleri daha oldu. bulursam çekeyim fotoğrafını çok tatlı bişi.
çok da korkusuz bi hayvan bu kirpi. geçenlerde 7-8 tane kedinin arasından tıngır mıngır bi geçişi var olmaz böyle karizma. seviyorum kirpileri.
çok da korkusuz bi hayvan bu kirpi. geçenlerde 7-8 tane kedinin arasından tıngır mıngır bi geçişi var olmaz böyle karizma. seviyorum kirpileri.
Bir kirpi bir kış mevsimi boyunca 100 ağaç öldürür. Ağaca çıkmak için keskin pençelerini kullanır, bir dala oturarak ağacın kabuğunu ve sürgünlerini kemirir. Ağaç kabuklarını çok sevdiği için kirpiler ormanlara çok zarar verirler.
Kirpiler suyun üzerinde batmadan kalırlar.
yarın avına çıkacağım hayvandır. sedefe iyi geliyor diyorlar. eti de lezizmiş.
yaz aylarında bizim evin etrafında dolanıp dururlar. ilk defa birine dokundum hemen suratını saklayıp tostoparlak bir diken topu haline geldi. dikenleri de tahmin ettiğimden sertmiş.
evcil hayvan olmadıklarından doğal ortamdan alınıp evde beslenmesi yasal değil sanırım.
evcil hayvan olmadıklarından doğal ortamdan alınıp evde beslenmesi yasal değil sanırım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar