bugün
- tembel ve çalışmayan insan16
- mezarlıkları sevmek5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması5
- ktç birader4
- 1 saatte 10 bira içmek16
- en son ne yediniz3
- lahmacun4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet vs nervio19
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- instagram2
- manyak olmaya karar verdim9
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- selam sözlük3
- mezarlıktan geçerken ölülere selam vermek2
- jubel feat aleyna tilki diamonds2
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- ioçk bak bi buraya2
- velvet12
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- skyhunter2
- nervio11
- slavko vincic15
- hırt5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- otomobile ek vergi5
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- otokar3
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- haber turk2
- kıbrıs barış harekatı3
- sevilince şımaran kızlar4
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- cunda adası3
- teröriste o da insan demek4
- ispanya19
- blok33
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- yazık oldu yarınlara4
tekken serisinin benim gözümdeki en karizmatik karakteridir. eski bir din adamıdır kendisi. ne olmuş nasıl olmuşsa kendini dövüşe adamıştır ve bir amerikan güreşçisi * olmuştur. kendisi meksikalıdır. hayvani fiziği ve yüksek hasar veren tekmelerinin yanı sıra son derece estetik kavrama hareketleriyle beni benden alır. oynarken en fazla zevk aldığım karakterdir kendisi. iyi bilmeyen biri bile çok iyi sonuçlar elde eder king ile. iyi bilen biri ise rakipsizdir bana kalırsa. jinmiş, hwoarangmış yalan hepsi.
ahmet tan'ın da belirttiği üzere mehmet ağar'ın da abdullah öcalan'ın da çok iyi oynadığı oyun.
(bkz: mülkiye)
(bkz: mülkiye)
genellikle online oyunlarında kullanılan ve kral anlamına gelen kelime.
panter maskeli karizmatik mi karizmatik bir tekken karakteri. meksikalı ve profesyonel güreşle uğraşır kendileri. kodummu oturtan bir karakterdir.
4 kişilik popüler bir kağıt oyunudur. king oyunu versiyonları başlığı altında şimdiye kadar oynanmış pek çok versiyonunu kalemimden bulabilirsiniz.
henüz briç bilmesem de kanımca en güzel kart oyunudur. hızlı oynanmadığı taktirde 3 saat kadar sürebilir.
en güzel iskambil oyunlarından biridir. satranç oynar gibi oynayanlar vardır. hayranım kendilerine.
son ikiden kurtarabilitesi yüksek olan kişi iyi oyuncudur.
her türlü oyun gibi, online oynanmaması gereken oyundur. kağıtları eline alacaksın arkadaş. oyunu satranca cevirene elinin tersiyle geçireceksin. öyle masan zırt pırt çıkmalar girmelerle oyundan zevk alacağınız yere kanser olursunuz.
ömrümü yiyen oyun. batakla başlayan, ihaleyle devam eden ordan eşli ihaleye geçen iskambil hayatım kingte tavan yapmış beni de benden almıştır. durduramıyorum kendimi bir de kanlısı var bu oyunun adı gibi kan çıkabilir, sinirler gerilebilir, arkadaşınız sizi şirket kurmakla suçlayabilir. rıfkıyı yedirdiğniz arkadaşınız size vizede kopya vermez, öyle bir oyunudur, başlamayın en iyisi.
bir king of fighters karakteri.
en iyi iskambil oyunu...
(bkz: rıfkı)
almadım bilmiyorum ama bazı ürünleri iyi gibi duran elektronik ürün markası.
(bkz: kupa almaz vs fenerbahçe)
karışık kebap gibi bir şey.
Bir tür kozlu-cezalı iskambil oyunu. Üniversitelilerin başının belası. Her üniversite öğrencisi erkeğin oynamasının farz kabul edildiği kağıt oyunu. Halbuki king* üniversiteye varmadan hatim edilmiş olması gereken bir oyundur; çünkü üniversitede gerçek iskambil oyunları toy beyinleri beklemektedir. *
batağı güzelce hatim ettikten sonra king'e sararsın kendini ve bırakamazsın.
şöyle ki:
el almazda sinek 5li attığınızda, elin sizde patlaması için, 5ten küçük üç sineğin diğer üç oyuncuya eşit dağılmış olması gerekir. ya da elinde bu üç küçük sinekten biri olmayan oyuncunun aynı zamanda elinde başka sinek de olmamalı.
5liden küçük olan üç sinek, yani 2li, 3lü ve 4lü, diğer üç oyuncunun eline 27 farklı şekilde dağılabilir. bu 27 durumdan sadece 6sında, bu üç kart üç farklı oyuncunun elindedir (2-3-4, 2-4-3, 3-2-4, 3-4-2, 4-2-3, 4-3-2).
tabii bu 27 durumun gerçekleşme olasılıkları eşit değildir. aslında, üç kartın eşit dağılmadığı durumların olasılıkları, eşit dağılanlara göre biraz daha düşüktür. çünkü, mesela, sinek 5li sizdeyken, sinek 2li ali öktemdeyse; sinek 3lünün de ali öktemde olma olasılığı, diğer oyuncularda olma olasılığından biraz daha düşüktür. çünkü ali öktemin elinde sinek 3lü için bir tane daha az yer kalmıştır. tabii aynı zamanda, 2li, 3lü veya 4lüden hiçbiri elinde olmayan oyuncunun elinde başka hiçbir sinek yoksa da işinize yaramaz. dolayısıyla, elin sizde patlama olasılığı 27de 6dan biraz daha fazladır, yaklaşık olarak üçte bir olduğunu varsayabiliriz. yani yaklaşık üçte iki olasılıkla eli almazsınız.
ama sinek 6lı için durum vahimdir. sinek 6lıdan daha küçük dört sinek, diğer üç oyuncunun eline 81 farklı şekilde dağılabilir. bunların 36sında, diğer üç oyuncunun her birinin elinde en az bir küçük kart vardır. bu 36 durumun toplam olasılığı %50nin üstündedir. ayrıca elinde küçük sinek olmayan oyuncunun elinde başka sinek olmama olasılığı da sinek 5li durumundan daha fazladır. yani büyük bir olasılıkla el sizde patlar.
afşin kum
el almazda sinek 5li attığınızda, elin sizde patlaması için, 5ten küçük üç sineğin diğer üç oyuncuya eşit dağılmış olması gerekir. ya da elinde bu üç küçük sinekten biri olmayan oyuncunun aynı zamanda elinde başka sinek de olmamalı.
5liden küçük olan üç sinek, yani 2li, 3lü ve 4lü, diğer üç oyuncunun eline 27 farklı şekilde dağılabilir. bu 27 durumdan sadece 6sında, bu üç kart üç farklı oyuncunun elindedir (2-3-4, 2-4-3, 3-2-4, 3-4-2, 4-2-3, 4-3-2).
tabii bu 27 durumun gerçekleşme olasılıkları eşit değildir. aslında, üç kartın eşit dağılmadığı durumların olasılıkları, eşit dağılanlara göre biraz daha düşüktür. çünkü, mesela, sinek 5li sizdeyken, sinek 2li ali öktemdeyse; sinek 3lünün de ali öktemde olma olasılığı, diğer oyuncularda olma olasılığından biraz daha düşüktür. çünkü ali öktemin elinde sinek 3lü için bir tane daha az yer kalmıştır. tabii aynı zamanda, 2li, 3lü veya 4lüden hiçbiri elinde olmayan oyuncunun elinde başka hiçbir sinek yoksa da işinize yaramaz. dolayısıyla, elin sizde patlama olasılığı 27de 6dan biraz daha fazladır, yaklaşık olarak üçte bir olduğunu varsayabiliriz. yani yaklaşık üçte iki olasılıkla eli almazsınız.
ama sinek 6lı için durum vahimdir. sinek 6lıdan daha küçük dört sinek, diğer üç oyuncunun eline 81 farklı şekilde dağılabilir. bunların 36sında, diğer üç oyuncunun her birinin elinde en az bir küçük kart vardır. bu 36 durumun toplam olasılığı %50nin üstündedir. ayrıca elinde küçük sinek olmayan oyuncunun elinde başka sinek olmama olasılığı da sinek 5li durumundan daha fazladır. yani büyük bir olasılıkla el sizde patlar.
afşin kum
en zevkli kağıt oyunlarından biridir. oynaması basit, hakkını vermesi güç bir oyundur. oyunu okumak, kağıtları saymak icab eder. birine gıcık vermek istiyorsanız oturup onunla king oynayınız.
(bkz: the kingdom)
türkçesi kral olan ingilizce kelimedir.
keyif dolu iskambil oyunudur. bilmeyenlerin tez zamanda öğrenmesi gerektir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar