bugün
- insan nüfusu azaltma çalışmaları4
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz5
- bu dünyaya çocuk getirmek8
- coco star6
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- anne baba özlemi4
- yapay zeka moderatörü7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- tecavüze ceza önerisi7
- ctrlx abla11
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- erkek olmanın çok zor olması5
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- antipanik8
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- gocu31
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- kitap okuyan erkek9
- pitbull sami2
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- oytunkaran'ı özlemek6
- kemal kılıçdaroğlu36
- uysaljakoben adamdır3
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- cilgincapkin7
- silvermist8
- o son birayı içmek5
- sözlüğün sessiz sakin olması2
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- dinleri de insan yarattı2
- ktç'nin hala hayatta olması10
- hard seven kız3
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- ekonomi çok iyi11
- reha muhtar25
- gençler iş beğenmiyor11
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
Bildiğin sorunlu. kafasını ensest ilişki ve bakire kızlarla bozmuş.afedersiniz ama cool bile bundan daha delikanlıdır , sallar mallar ama en azından şerefsiz değildir.
dünyanın sonu gelmiş olmalı. Kernelin yazdığı #9527918 bir şeyi delirmeden sonuna kadar okuyabildim.
lafı döndürüp dolaştırıp aynı yere getirse de, kendi çapında özgün erotik eserler sunan yazar. bir de onu takip eden küçük çakma kerneller ve ayar vermeye çalışan tıfıllar yok mu, onlar da ayrı bir alem.
(#9527918) yazar burada beni anlatmış... gereksizdir bence bu telaş. karşıdan karşıya geçerken araba çarpmamış ya da kapkaççı çantasına saldırmamıştır sonuçta.
(#7825736) ile ne kadan ilkel olduğunu anladığım yazardır.
gay olduğundan şüphenilen yazar ayrıyeten büyük bir empati ustası. kutluyorum.
(bkz: ben yalarım ama sen de yalayacaksın diyen sevgili/#9546668) entrysinde başlangıcı mükemmel;
--spoiler--
insana, la havle ve la kuvvete illa billah'il aliy'ül azim dedirten partner.
--spoiler--
yaratıcı bi arkadaşımız. gülerek okuyoruz.
--spoiler--
insana, la havle ve la kuvvete illa billah'il aliy'ül azim dedirten partner.
--spoiler--
yaratıcı bi arkadaşımız. gülerek okuyoruz.
aklı, fikri ve zikri emmeli gömmeli, seks içerikli konulardan başkasına basmayan, gerçi aklının ve de fikrinin olup olmadığından bile şüphe ettiğim yazarcık.*
kimi zaman güldüren kimi zaman azdıran kimi zaman kızdıran entrylere sahip yazardır.
bazı entryleri gerçekten sözlüğün neşe kaynağıdır.
duygusallığını pervasızlıkla gizleyen mahallemizin haylaz oğludur.
(bkz: uludağsözlük mahallesi)
(bkz: uludağsözlük mahallesi)
olduğundan kötü görünmeye çalışan, muhtemelen normal birinin insanları kızdırmak suretiyle, başlığının altına yazmasını sağlayan biri.
normal hayatındaki efendi görünümüyle, asla ağzına alamayacağı şeyleri yazarken çok eğleniyor olmalı.
kadın haklarını savunuyor bile olabilir, özel yaşamında.
normal hayatındaki efendi görünümüyle, asla ağzına alamayacağı şeyleri yazarken çok eğleniyor olmalı.
kadın haklarını savunuyor bile olabilir, özel yaşamında.
Açık açık bir troll, bu yüzden ne yazdıysa artı oyluyorum... istediği şey sözlükte kötü adam olarak ün salmak, ibnelik değil mi, ben de onun seri artı oy veren meleğiyim işte... Diğer trollere de aynısını yapmaktayım.
yıllarca ve mütemadiyen vurulan zincirin halkalarında meydana gelen ani bir sürtünme sesiyle uyandırıldım ben. aslında bilinçlenme de denebilirdi bunun adına ama yağmura hasretmişçesine akan göz yaşları pek umrumda olmadığı için açıkçası ne söylendiğini siklemedim hiç.
hee, kadınlarımla arama kağıt koyduğum günlerden kalma bi' alışkanlıktır belki, bilemiyorum. incecik çizgilerin birleştiği yerden kopan iki bedenlerden bahsediyorum yani.
ilk buluşmanın heyecanıyla evine koşarak giden liseli günlerimin çoktan geride kalmış olmasından da kaynaklanmıştır, kim bilir?
ya da iki sevgilinin bir bulutu başka şeylere benzeteceği iyimserliği kaybettiğim zamanlardan tarafıma tereke bırakılmış miras da olabilir elbette.
sonuç olarak önemli değil.
önemli olan zincirlerimin o ani sürtünme sesiyle, en zayıf halkasından kopmuş olması...
hee, kadınlarımla arama kağıt koyduğum günlerden kalma bi' alışkanlıktır belki, bilemiyorum. incecik çizgilerin birleştiği yerden kopan iki bedenlerden bahsediyorum yani.
ilk buluşmanın heyecanıyla evine koşarak giden liseli günlerimin çoktan geride kalmış olmasından da kaynaklanmıştır, kim bilir?
ya da iki sevgilinin bir bulutu başka şeylere benzeteceği iyimserliği kaybettiğim zamanlardan tarafıma tereke bırakılmış miras da olabilir elbette.
sonuç olarak önemli değil.
önemli olan zincirlerimin o ani sürtünme sesiyle, en zayıf halkasından kopmuş olması...
her telden çalan, her ipte oynayan bir canbaz.
sevdiğim yazardır. seviyorum abi napim ?
ya troll ya da troll olmak için zorluyor. kararsız kaldım.
uludağ sözlük troll liginin açık ara biricisi ve ayrıca 2009 şampiyonudur.
sözlükler arası şampiyon troller kupası olsa eminim ki finali oynar.
elbette gönlümüzde orada da şampiyon olması yatıyor.
sözlükler arası şampiyon troller kupası olsa eminim ki finali oynar.
elbette gönlümüzde orada da şampiyon olması yatıyor.
kabul etmeliyim ki, kendisine sübyancı diye bok attığım ama bazı entryleri gerçekten güldüren yazar, troll.
(bkz: insanlık terk)
hayal dünyasını sözlüğe açan yazar. bizimde aynı şeyleri hayal ettiğimizi düşünüyor kendisi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar