bugün
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- koklayarak öpmek6
- akp kazandı6
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız5
- bir ilişkinin olmazsa olmazı4
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları5
- s'i l v'e r m'i s t11
- dünya52
- anın görüntüsü29
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor2
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum6
- morkstar yazdı bunu12
- fatma betül sayan kaya9
- siyahi peygamber olmaması6
- ahlak neden var2
- üründül plaza4
- morkstar11
- günün özeti3
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- sözlük yazarlarının ruh hali5
- aleyna tilki nin memeleri3
- gocu32
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- sürekli aynı odada aynı arkadaşla çalışmak2
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- gocunun elleri9
- ismet gurbuz vs ellerim bos gonlum hos5
- diamond bey birader ne yapıyor sorusu3
- yağız kaan erdoğmuş dünya ilk 20'ye girdi5
- sırrı süreyya önder türkmen dir7
- recep tayyip erdoğan8
- ter kokan kızların daha samimi olması2
- avrupa11
- sözlükte sürekli kavga çıkması3
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- bayana hesap ödetmek5
- mokar hastası nihan3
- firavun neden helak oldu5
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- sözlüğün en güzel kadını26
- kurtlar vadisi2
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan9
- anneye hakaret etmek6
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası4
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs4
- entry okumak2
REMOLENT kepek şampuanı sayesinde kurtulduğum iğrenç problemdir.
(bkz: sen kim kepeksin)
Ne kullanırsam kullanayım yılın belli bir döneminde başıma bela olan şey. Elimi saçıma atınca kar yağdırıyorum amk resmen.
REMOLENT KEPEK şampuanı ile kurtulduğum iğrenç saç derisi rahatsızlığıdır. siyah giyemezdim remolent ile tanışana kadar
üç yılın ardından yeniden üzerime yapışan hede. nasıl kurtulduğumu en az nasıl yakalandığım kadar hatırlamıyorum maalesef.
kepek mantarini yok eden climbazol icerikli bir sampuanla kepekten kurtulmak mumkun ancak mutlaka dermatoloji uzmanina muayene olmak lazim oncesinde.
Bioblas, garip bir şekilde ilk kullanımda etki attı %50 azaldı 3 yıkamadan sonra sanırsam tamamen gider kepek sorunu yaşıyan arkadaşlara önerim.
çok saçma bir oluşum. en kaliteli şampuanda kullansan nanay ve kişinin psikolojisini bozuyor.
Yüzümde kepeklenme oluyor. Sakallarım var olduğundan görünmüyor. Hiçbir zaman geçmiyor.
tedavisi için satılan losyonların artık satılmadığı rahatsızlık.
saçınızda hafif kepeklenmeler oluyorsa şu öneririm. hoş kokulu yumuşak bir şampuan, kepekleri geçiriyor.
Bolca saçıma rağmen, nadiren rastladım belki 2 3 defa.
Zeytinyağı sürdüren.
kepek, dikey çalışan bir kapı modelidir. Roller shutter olarak ingilizce literatürde adlandırılır. üst tarafında bulunan motor şaftının dönmesi ile kepek lamellerinin bunun üzerine sarılması sonucu açılıp kapanma işlemi yapar.
en son izlediğimiz reklamlarda cristiano ronaldo, clear marka şampuan ile herkesin kepenk sorununa çözüm bulduğunu iddia ediyordu, gerçekten çok yazık...
en son izlediğimiz reklamlarda cristiano ronaldo, clear marka şampuan ile herkesin kepenk sorununa çözüm bulduğunu iddia ediyordu, gerçekten çok yazık...
hayvan yemine karıştırılır.
Kepek en çok karşılaşılan saç problemleri arasında yer alıyor. Saç dipleri aşırı kuruduğu zaman ve nemsiz kaldığı zaman pul pul dökülme gibi sorunlar ortaya çıkıyor.
Yanlış saç bakım ürünleri ya da yanlış bakım uygulamaları saç diplerinde kepeğe sebep oluyor. Kepekler de saç diplerini tıkadığı için zamanla saçların dökülmesine sebep oluyor.
Ayrıca saç diplerinde sürekli kaşıntıya sebep oluyor. Kepek saç köklerini zayıflatıyor. incelen saç telleri de güçsüzleşip dökülüyor. Saçların dökülmesini önlemek için saçları kepekten arındırmak gerekiyor.
Yanlış saç bakım ürünleri ya da yanlış bakım uygulamaları saç diplerinde kepeğe sebep oluyor. Kepekler de saç diplerini tıkadığı için zamanla saçların dökülmesine sebep oluyor.
Ayrıca saç diplerinde sürekli kaşıntıya sebep oluyor. Kepek saç köklerini zayıflatıyor. incelen saç telleri de güçsüzleşip dökülüyor. Saçların dökülmesini önlemek için saçları kepekten arındırmak gerekiyor.
nasıl kurtulacağım bundan bilmiyorum.
Iyyyyy.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar