bugün
- çalışmak özgürlük müdür5
- gocu'nun debeye girmesi2
- cıvık çift5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- bu saatte yemek yemek4
- blackberry7
- sözlükte kadın yazar olması5
- sebahattin şirin14
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası3
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak6
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- vize dolandırıcılarına 6 ilde operasyon2
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- çerçeve yasa23
- mony tontana3
- renault 92
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- tenis oynayan erkek4
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- ekşi sözlük referans18
- su tabancasından su içen çocuk4
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- sözlüğün kapanması4
- dümbük2
- kalp krizi8
- anın görüntüsü15
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- apo piçtir piç kalacak12
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- havanın bir milyon derece olması2
- evleneceği kadının geçmişini merak etmeyen erkek2
- pipisiyle düşünenler buraya2
- burçlara inanmak3
- sanayi devrimi olmayaydı daha iyiydi aga2
- nokia 32102
- romelu lukaku7
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- profilini gizli tutma nedeni9
- eski türkiye5
- beyaz atletle balkonda çay içme sezonunun açılması2
- türk milletine kurulan pusu7
- karpuz yiyen erkek2
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- bir bela geliyor3
REMOLENT kepek şampuanı sayesinde kurtulduğum iğrenç problemdir.
(bkz: sen kim kepeksin)
Ne kullanırsam kullanayım yılın belli bir döneminde başıma bela olan şey. Elimi saçıma atınca kar yağdırıyorum amk resmen.
REMOLENT KEPEK şampuanı ile kurtulduğum iğrenç saç derisi rahatsızlığıdır. siyah giyemezdim remolent ile tanışana kadar
üç yılın ardından yeniden üzerime yapışan hede. nasıl kurtulduğumu en az nasıl yakalandığım kadar hatırlamıyorum maalesef.
kepek mantarini yok eden climbazol icerikli bir sampuanla kepekten kurtulmak mumkun ancak mutlaka dermatoloji uzmanina muayene olmak lazim oncesinde.
Bioblas, garip bir şekilde ilk kullanımda etki attı %50 azaldı 3 yıkamadan sonra sanırsam tamamen gider kepek sorunu yaşıyan arkadaşlara önerim.
çok saçma bir oluşum. en kaliteli şampuanda kullansan nanay ve kişinin psikolojisini bozuyor.
Yüzümde kepeklenme oluyor. Sakallarım var olduğundan görünmüyor. Hiçbir zaman geçmiyor.
tedavisi için satılan losyonların artık satılmadığı rahatsızlık.
saçınızda hafif kepeklenmeler oluyorsa şu öneririm. hoş kokulu yumuşak bir şampuan, kepekleri geçiriyor.
Bolca saçıma rağmen, nadiren rastladım belki 2 3 defa.
Zeytinyağı sürdüren.
kepek, dikey çalışan bir kapı modelidir. Roller shutter olarak ingilizce literatürde adlandırılır. üst tarafında bulunan motor şaftının dönmesi ile kepek lamellerinin bunun üzerine sarılması sonucu açılıp kapanma işlemi yapar.
en son izlediğimiz reklamlarda cristiano ronaldo, clear marka şampuan ile herkesin kepenk sorununa çözüm bulduğunu iddia ediyordu, gerçekten çok yazık...
en son izlediğimiz reklamlarda cristiano ronaldo, clear marka şampuan ile herkesin kepenk sorununa çözüm bulduğunu iddia ediyordu, gerçekten çok yazık...
hayvan yemine karıştırılır.
Kepek en çok karşılaşılan saç problemleri arasında yer alıyor. Saç dipleri aşırı kuruduğu zaman ve nemsiz kaldığı zaman pul pul dökülme gibi sorunlar ortaya çıkıyor.
Yanlış saç bakım ürünleri ya da yanlış bakım uygulamaları saç diplerinde kepeğe sebep oluyor. Kepekler de saç diplerini tıkadığı için zamanla saçların dökülmesine sebep oluyor.
Ayrıca saç diplerinde sürekli kaşıntıya sebep oluyor. Kepek saç köklerini zayıflatıyor. incelen saç telleri de güçsüzleşip dökülüyor. Saçların dökülmesini önlemek için saçları kepekten arındırmak gerekiyor.
Yanlış saç bakım ürünleri ya da yanlış bakım uygulamaları saç diplerinde kepeğe sebep oluyor. Kepekler de saç diplerini tıkadığı için zamanla saçların dökülmesine sebep oluyor.
Ayrıca saç diplerinde sürekli kaşıntıya sebep oluyor. Kepek saç köklerini zayıflatıyor. incelen saç telleri de güçsüzleşip dökülüyor. Saçların dökülmesini önlemek için saçları kepekten arındırmak gerekiyor.
nasıl kurtulacağım bundan bilmiyorum.
Iyyyyy.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar