bugün
- kızlar naber5
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek9
- yağmurcu neden akpli3
- smallville'deki konuk oyuncular6
- arıların biraz mallaşmış olması4
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- erdal beşikçioğlu13
- en son gelen mesaj2
- taşaklardan birinin kayıp olması9
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- komşuya kahveye gitmek2
- çay içen kız13
- askeri ücretle evlenebilir mi8
- galatasaray10
- iş hayatı4
- ali vefa10
- bacanak2
- yazıp yazıp silmek2
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- isana2
- en tehlikeli insan tipleri3
- bir şeyler söyle5
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- doruklara sevdalanmak2
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- anın fotoğrafı14
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- uludağ sözlük çeteleri9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- duyulan en ilginç isim5
- oralet içen erkek5
- en boktan on yıl7
- çaya şeker atan erkek5
- dönmek istenilen yıl2
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- red flag erkek listesi9
- yunanistan29
- menemen9
- hırvatistan14
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- kalem4
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- gocu bak bi5
Vazgeç Vazgeç vazgeç. savaşmaya çalışmaktan karşı durmaya çalışmaktan vazgeç. Olduğunu kabullen.
Nasılsa dinlemiyorsun, artık sana not mot yok.
https://youtu.be/y1g-hspetX8?t=2000
çalan şarkıyı bul.
amına koyim bütün dikkatim dağıldı gece gece. metin çok ağır darmdağın etti bu parça beni.
çalan şarkıyı bul.
amına koyim bütün dikkatim dağıldı gece gece. metin çok ağır darmdağın etti bu parça beni.
Sırf çok güzel diye aşık olma. O da çok güzeldi sikti belanı. Aldanma çocuksu mahsun yüzüne.
Eğer kalbinde biri çiçek açtırabildiyse, onun hatırına o bahçeyi kimseye talan ettirme.
Sen harika bi adamsın. Artık üzüldüğünde, ağlayacağını hissettiğin anlarda gülmeye başlamaların falan başka bi boyut açtı önceleri olsa utanmadan salıverirdin ulu orta göz pınarlarını. Güvendiklerin tarafından terk edilmelerin sana güvenmemeyi öğretti. Herşey geride kaldı, o bile! Şimdi başka bir ülkede başka bir toplumun bir parçasısın ve bu senin mücadelen, senin eserin. Seninle gurur duyuyorum!
Bazı şeylerle yaşamayı öğrenmek zorundasın. kabullen.
Aşık olmalara tam gaz devam.
Elbet birini bulacaksın.
Elbet birini bulacaksın.
Gereğinden fazla değer verme 3 günlük insanlara.
(bkz: remember)
Herkes gelip geçici ey gönül sen kendine bak.
çok şükür büyüdün. insanların aslında çok önemli, çok belirleyici hatalarını affedip, onlar için bahane üretmekten, en son zarar görmekten kaçınıyorsun. gerektiğinde "güle güle " demeyi başarıyorsun. aferin cici kız . geç oldu ama öğrendin.
(img:#1969587)
Benden bana gelsin.
Benden bana gelsin.
rahatlık bana niye batıyorsun.
Şimdi ki zamanlarımı, düşüncelerimi, her gün yaşadıklarımı, şimdiki beni ileride ya özleyebilirim ya da kendimi şimdiden daha iyi bir yerde görebilirim.
Eğer daha iyiysem ne ala ancak şimdiyi özleyecek durumdaysam şu anımın kıymetini bilmek zorundayım.
Eğer daha iyiysem ne ala ancak şimdiyi özleyecek durumdaysam şu anımın kıymetini bilmek zorundayım.
Gülümse, mutlu görün ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam et.
Dobarlan bıragma gendini.
Bi kalk, bir şeyler yap ya.
Sevmeye kendinden başla, inan bana her şey daha kolay olacak. Önce kendini sev ki çevreni sevip mutlu edebilesin. Umutsuzluğa da kapılma negatif enerjinin sana hiç getirisi yok, biraz polyanna olmaktan zarar gelmez.
insanlara asla güvenme.
Unutma iyi bilirdik değil,iyilik yaparken görür ve bilirdik diyerek hatırlan.
Kan dökerek kahraman olanlar varken bu dünyada,kılıç tutan eller yerine,sevgiliye söylenen kelimeler gibi dil kullan.
Kan dökerek kahraman olanlar varken bu dünyada,kılıç tutan eller yerine,sevgiliye söylenen kelimeler gibi dil kullan.
Asla değişmek için çabalamayacağım. insanların ne dedikleri ne gözle baktıkları umrumda değil.
Aptallık etme.
kimseye güvenme kardeşine dahil.
yalan söyleme başına sadece bela açar. daha çok kitap oku. üzül üzül nereye kadar kendini toparla.
yalan söyleme başına sadece bela açar. daha çok kitap oku. üzül üzül nereye kadar kendini toparla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar