bugün

A.ş.k dizisinde konuk oyuncu olarak oynayan, benimde çok sevdiğim başarılı yakışıklı oyuncu.
çok seksi.
fazla karizmatik oyuncu.
Çok cekici ve karizmatik olan oyuncu ama nerde kıytıda köşede dandik rol var bu adama veriyolar halbuki zengin züppe rollerinin daha çok yakışacağı bir tipi var.
(bkz: ideal erkek)
Uzun süredir ortalarda görünmeyen karizmatik oyuncu. Nerden aklıma geldiyse akşam akşam.

Umarım yakışıklılıktan ölmemiştir.
Yakışıklılığıyla ses tonu ters orantılı bir oyuncu.

Gerçek sesini duyduktan sonra soğumuştum kendisinden.
Güllerin Savaşı oyuncu kadrosuna dâhil olmuş meteor parçası.Şu ülkede sarışın olmayip yakışıklı olan tek adam.
Yaşı ilerlemesine ragmen yakisikliligindan hiçbişey kaybetmeyen aktör. Kaybetmemeyecek gibi de.
yakışıklı,karizmatik,tatlı,vb.
Ben bu adamın bir yerlere geleceğini biliyordum lan. Tee şu osmanlı dizisindeki yakışıklı çapkın rolünde göründüğünden beri.
Canan Ergüder ile evleniyormuş.

http://www.posta.com.tr/m...yor-.htm?ArticleID=356859
Çok yakışıklı herif ya. Adamın maşallahı var karizma tavan yapmış.
bu oyuncunun birçok filmini izledim ama bana hep sıradan geliyordu.. yani ne bileyim " lan herif çok güzel oynamış " demedim o filmleri izlerken ta ki ver kaç filmini izleyene kadar. önce samimi olacaksın aga. ben bu filmde o tadı aldım. iyisin iyi. böyle devam.
Açık açık yalın, kenan doğulu ve keremcem mixi bu adam. Bakamıyorum, Sinirim bozuluyor.
O kim amk tepkisi verdirten ünlümsümtırak.
dizilerde başrolden neredeyse figüranlığa düşmüş oyuncu.
Canan Ergüder ile evlilik yaramamış anlaşılan, şimdi gardiyan o.
© copyright 2005 - 2026