bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ragnar rockefeller38
- babamın hiç 31 çekmemesi8
- gocu meme ucu5
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- ertelemenin gelecekteki kendine iş kitlemek olması2
- ilk buluşmaya giderken alınacak çiçek2
- üstad dostoyedisiki2
- lahmacunun yanında ne içilir10
- deniz göktaş37
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım3
- bir kadın size hakaret ediyorsa2
- dünyanın en iyi teknik direktörü2
- 2026 dünya kupası20
- dünya17
- futbol16
- türklerin tembel bir millet olması8
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- norveç5
- brezilya6
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- evli olduğunu saklayan kişi9
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- ronaldo gaucho de assis moreira2
- doa3
- tipimi sikeyim diyen erkek3
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- tarkan'ın eşcinsellikten tedavi olarak kurtulması2
- kimseye yaranılmaz3
- ısparta3
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- aşkı ölçmek2
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar5
- gocu10
- haklı olduğuna inanmak3
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi7
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi7
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin8
- kızlarla nerede tanışılır3
- ayak fetişi erkek popüler kültürün köpeğidir5
- türk birliği3
- queen feristah7
- super mario3
"diyeceğim herkes herkese bir kazık atıyor, sonra kendi canı şu kadarcık yandı mı veryansın ediyor, basıyor yaygarayı. hepimiz birbirimize bir kazık atarsak nasıl düzelir bu işler? ben derim ki karşılıklı olarak saygılı olalım haklarımıza." diyen üstadımız.
Ölümüne barış mançodan daha çok üzüldüğüm efsane sanatçı. Bin kere izlediğim, her repliğini ezberlediğim filmlerini yine tv de gördükçe izliyorum. izliyoruz. Bir kemal sunal daha gelir mi? Gelmez.
insan tanımadığı birini özler mi? bu adamı özlüyorum. allah gani gani rahmet eylesin. evet.
iyi ki doğmuşsun ve iyi ki seni tanımışız güzel insan.
görsel
görsel
fırsat buldukça televizyonda gördükçe izlediğim üstat. mekanı cennet olsun.
Çöpçüler kralı filminde hayranı olmuştum Kemal Sunalın "Kürdün gelini" türküsünü söylüyordu.
Kürt varlığının kabul edilmediği zamanlara inat
Kürt varlığının kabul edilmediği zamanlara inat
karga kafası ne güzel çizmiş... https://twitter.com/karga...s/749748974349905924?s=09
Dine en büyük zararı vermiştir.
abartılmış birisiydi. hiç güldürmez. gülenin mizah anlayışı zayıftır. şahan daha komik.
Küfürsüz guldurebilen tek insandir. Bok atacak başka insanlar bulunmalıdır.
ne cemi şahan bile daha komik. mizah anlayışı saflıktan ibaret.
hiç bir zaman güldürmeyen oyuncu. biraz overrated birisi.
komik değildir. mizahı şahan gökbarkarinkinin farki versiyonu.
üstad kelimesinin sözlük anlamıdır.
Hanzo filminde oskarlik oyunculuk kabiliyetini gostermis buyuk usta.
Kemal Sunal ın tiplendirdiği kişiler hayatın aynasıdır.
Cahili, okumuşu, zengini, safı, iyi niyetlisi, türlü pisliği filmlerinde vücut bulur.
Bu adam ölmedi kolay kolay da ölmeyecek.
Cahili, okumuşu, zengini, safı, iyi niyetlisi, türlü pisliği filmlerinde vücut bulur.
Bu adam ölmedi kolay kolay da ölmeyecek.
görsel
Kendisi bu diyardan göçüp gitmiş olsa bile, başarılı oyunculuğu ile,büründüğü rollerle, gülüşleriyle ölümsüzleşmiş, sesiyle, gülüşüyle içimizi sıcacık etmiş, bizde bıraktığı izlerle hepimizin hayatına dokunabilmiş ender oyuncularımızdandır.
Yeri hiçbir zaman dolmayacak.
Kendisi bu diyardan göçüp gitmiş olsa bile, başarılı oyunculuğu ile,büründüğü rollerle, gülüşleriyle ölümsüzleşmiş, sesiyle, gülüşüyle içimizi sıcacık etmiş, bizde bıraktığı izlerle hepimizin hayatına dokunabilmiş ender oyuncularımızdandır.
Yeri hiçbir zaman dolmayacak.
Ölümüne en çok üzüldüğüm sanatçıdır.
Ancak bugün bir de şu açıdan baktım; ülkemizin yetiştirdiği ve halkımız tarafından ailesinin bir neferi olarak görülen ender sanatçılarımız vardır. Bunların çoğu yeşilçam oyuncularıdır ve günümüzde artık yavaş yavaş hayatlarını kaybederek sevenlerini yasa boğmaktadırlar.
Bugün de onlardan biri olan tarık akan'ı kaybettik. Ancak, zengin-fakir demeden hemen hemen her evin bir parçası olmayı başaran bu büyük sanatçının arkasından sırf siyasi görüşü zıt düştüğü için bayram yapanları gördükçe bugün kemal sunal için ilk defa öldüğüne sevindim.
Tam zamanında gittin güzel adam. Yoksa bu beyinsizler seni de kirletirdi pis ağızları ve yobaz elleriyle.
Ancak bugün bir de şu açıdan baktım; ülkemizin yetiştirdiği ve halkımız tarafından ailesinin bir neferi olarak görülen ender sanatçılarımız vardır. Bunların çoğu yeşilçam oyuncularıdır ve günümüzde artık yavaş yavaş hayatlarını kaybederek sevenlerini yasa boğmaktadırlar.
Bugün de onlardan biri olan tarık akan'ı kaybettik. Ancak, zengin-fakir demeden hemen hemen her evin bir parçası olmayı başaran bu büyük sanatçının arkasından sırf siyasi görüşü zıt düştüğü için bayram yapanları gördükçe bugün kemal sunal için ilk defa öldüğüne sevindim.
Tam zamanında gittin güzel adam. Yoksa bu beyinsizler seni de kirletirdi pis ağızları ve yobaz elleriyle.
seksenli yıllarda verdiği bir röportajını okudum hatta sizlerle de paylaşmak istedim. gerçekten de doğal ve içten bir oyuncuydu, ölmeseydi balalayka isimli bir filmde oynayacaktı belki sonrasında başka filmler dizilerde yapacaktı ama buraya kadarmış. allah taksiratını affetsin.
http://www.cafrande.org/kemal-sunal-roportaji/
http://www.cafrande.org/kemal-sunal-roportaji/
en başarılı Türk oyuncudur.
liseli ergenlerin tanıyamayacağı, anlayamayacağı kemal abimizdir. gülüşü yeterdi bizleri aydınlatmak için. dertlerimizi unuttururdu düttürü bir dünyayla. sonrası mı dokunmayın şabanıma, gülen adam, gurbetçi şaban, şabansız hababam sınıfımı olur dediğimiz habvabam sınıfı serisi izledik biz. daha sayamayacağım kadar film onu özlüyoruz ve saygı, rahmet özlemle anıyoruz.
- ediyorum ve burayı dağıtıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar