bugün
- göğüs kıllarım çıkmıyor14
- abdullah öcalan orospu çocuğudur16
- sırrı süreyya önder26
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi12
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da4
- deccaliyet çağı5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- dün gece ne oldu12
- silver ile evlenecek erkek53
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- alman turistlere turist rehberliği2
- insan olmaya ceyrek kala4
- insan olmaya çeyrek kala8
- sarapci koala59
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- stt geçmiş kremle intihar etmek3
- arif kocabıyık9
- true'nun çaylak olması5
- sözlükteki linç kültürü8
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- gocu35
- popeyes6
- cezerye2
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- kurtlar vadisi ünsal2
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- sözlükteki bayan azlığı6
- öbür sözlük2
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- ellerim bos gonlum hos28
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- sedef hastalığı2
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- babysharkdodododododod o2
devletin kürdüdür.
başbakanlık örtülü ödeneğinden verilen ulufelerle geçimini sağlayan aydın(!) insan...
aydın olmak kaç para hacu?
aydın olmak kaç para hacu?
bir kedim bile yok sözüyle adnan hoca'nın ilgisini çekebilir. onda çok var nasılsa.
(bkz: kedi canını senin).
(bkz: kedi canını senin).
zaman gazetesinde yazacakmış, eskinin sosyalisti şimdi cam bardak olmuş.
31 yıllık sürgününden, kürt milliyetçilik ateşini körükleyen insan olmasına rağmen, vip karşılama ile dönen kürt milliyetçisi aydın.
birileri apo dan, pkk dan haetmez desede, apo nun ve pkk nın fikir babalarındandır.
pek saygıdeğer hükümetimiz şehit kanlarına bastıracak daha ne kürt milliyetçileri, daha ne kan kokan bedenler karşılar sınır kapılarında, hava limanlarının vip salonlarında bilemeyiz ama kürt milliyetçiliğinin yükselen trendine kapılan devlet ahalisinin türk milliyetçiliğini ötelerken, kürt milliyetçiliği yapan kesime gül dalları uzatması bu ülkenin geleceğinin ne kadar karanlık olacağının en büyük işaretidir diye düşünüyorum.
birileri apo dan, pkk dan haetmez desede, apo nun ve pkk nın fikir babalarındandır.
pek saygıdeğer hükümetimiz şehit kanlarına bastıracak daha ne kürt milliyetçileri, daha ne kan kokan bedenler karşılar sınır kapılarında, hava limanlarının vip salonlarında bilemeyiz ama kürt milliyetçiliğinin yükselen trendine kapılan devlet ahalisinin türk milliyetçiliğini ötelerken, kürt milliyetçiliği yapan kesime gül dalları uzatması bu ülkenin geleceğinin ne kadar karanlık olacağının en büyük işaretidir diye düşünüyorum.
özerkliğin bölünmüşlük olmadığını söyleyerek insanları neye hazırladığını, ne olduğunu, kim olduğunu az çok belli etmiş sözde aydın.
bir de bu var:http://galeri.uludagsozlu...om/r/kemal-burkay-166810/
bir de bu var:http://galeri.uludagsozlu...om/r/kemal-burkay-166810/
türkiye'yi "şirinler" dizisine uyarlayacak olursak akepe hükümeti tarafından "kürt şirin" olarak lanse edilmeye çalışılan gargamel'dir...
ne isa ya ne de musa ya yaranamayan tipik türkiyeli kürt silüetidir kemal burkay. ne yanda dursa sevmeyeni çok olacaktır. kürtler sistem adamı olmakla eleştiriyor, türkler bölücü olmakla. sonuç olarak sahipsiz ve orta yerde kala kalmıştır.
pkk barış için savaşıyor diyen yavşak.
barış için savaşıyor ne demek a ibne?
hergün askerim ölüyor benim bu nasıl barış isteği?
barış için savaşıyor ne demek a ibne?
hergün askerim ölüyor benim bu nasıl barış isteği?
görsel
bu fotoğraftan sonra bu adamı kimse bana iyi bir adam olarak tanıtamaz zaten. bu adam vatan hainidir, nokta.
bu fotoğraftan sonra bu adamı kimse bana iyi bir adam olarak tanıtamaz zaten. bu adam vatan hainidir, nokta.
Bir vatan hainini böyle kahraman gibi karşılamak neyin nesi.
cnn türk'te yayınlanan tarafsız bölge programında gerçek niyetlerini kusmuş olan kişidir. bir nevi kürtçülüğün ve bölücülüğün güler yüzlü hali. federasyon fikrinin halka benimsetilmesi için kullanılacak araçtır. kendisini yeterince tanımayan veya destekleyen kişilerin bu programı izlemelerinde fayda vardır.
http://tvarsivi.com/taraf...08-2011-izle-e_19660.html
http://tvarsivi.com/taraf...08-2011-izle-e_19660.html
ileri demokrasinin son temsilcisi. teröre kılıf arayan bir aydın !
tam adı babasının atatürk hayranlığından dolayı mustafa kemal olan, kahraman gibi karşılanıp açıklama yapacağı yerdeki atatürk resminin üstü örtülen, anlayacağınız yaman çelişkili kürt.
yağlı iplerde görmek istediğim nadir kişilerdendir. birincisi apo diğeride bu ne idüğü belirsiz kişidir. Ülkemin bütünlüğünü bozmaya çalışan kürt, it, köpek kim olursa düşmanımdır. Bu gün için taşları bağlayıp itleri saldılar yarın o taşlar götlerine girecektir.
(bkz: milliyetçilik faşistlik ise faşistim arkadaş)
(bkz: milliyetçilik faşistlik ise faşistim arkadaş)
cinayetlere yardım ve yataklık, suçu ve suçluyu övmek gibi suçlardan tutuklanması gereken adi suçlu...
muhafazakar mı muhafazakar, milliyetçi mi milliyetçi AKP seçmeninin en sevdiği siyasetçi suçludur. Sizin aklınıza...
rengini yavaş yavaş belli etmeye başlayan kürt aydın.
federal bir birlik istemiş paşam.
http://www.ekonomi-haber....bir-birlik-istiyoruz.html
federal bir birlik istemiş paşam.
http://www.ekonomi-haber....bir-birlik-istiyoruz.html
kürt seçmenin yapısını "kürtler, tek kalıptan çıkmış değil, kürtlerin politik tavırları bir değil" sözleriyle değerlendirmiş kürt siyasetçi.
desteklenmesi gereken kürt siyasetçi.
abd vatandaşı olaydı çoktan iğneyle ya da sandalyede titreye titreye geberdiydi. bizde akpkk ve kürtçü cemaat gözünün içine bakıyor...
sosyal medyada kendisi hakkında yorum yapanların çoğunun kemal burkayı türkiye ye gelmeden önce hiç tanımadıkları yada takip etmedikleri yaptıkları yorumlardan çok açık belli olan siyasetçi, yazar, teorisyen. buradan kemal burkay hakkında yorum yapanlara bir sözü hatırlatmakta yarar var ''bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olma'' .
35 yıldır söylediklerinden hala ödün vermeyerek konuşan siyasetçi ve şair.
(bkz: psk)
(bkz: psk)
Bizim Kürt.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar