bugün
- mason greenwood26
- velvet korumam altındadır17
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın14
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu15
- erdoğan'ın gerçekten asrın lideri olması4
- hiç eksi vermemek8
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek12
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi7
- gocu21
- kilo vermek isteyenlere tavsiyeler3
- güne bir tespit bırak3
- 15 18 yaş arasına müebbet hapis düzenlemesi2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek23
- iki birayla yatağa atılan kız devri bitmesi2
- ben geldim naneler33
- sinir bozucu şeyler12
- true adamlığı2
- kahve içmek3
- oğuzhan uğur4
- 14 temmuz şempanze günü7
- velvet18
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki9
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi13
- suça sürüklenen çocuk düzenlemesi tbmm de2
- kadidi çıkmak4
- gecenin şiiri4
- parliament night blue2
- kitap alıntıları4
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- silivri soğuktur2
- heykele tapan kamalist4
- simit2
- ilk buluşmada onlar konuşur akp yapar diyen kız5
- ellerine kurban olduğum sözlük kızı6
- sözlükteki deliler2
- katil israilli bakanın gazze'deki yıkımı iyi hisse3
- payton kiralamak3
- ölen senatörün yerine kardeşini atamak4
- turistin hesabına eklenen gönüllü bahşişe isyanı4
- 1 milyar 471 milyon dolar3
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak5
- tepkiselbiri5
- arkadaşlar lütfen kitap okur musunuz2
- diamond bosphorus6
- var olma zorunluluğu4
- geceye bir şarkı bırak15
- pasif sıçıcılık2
- hesabıma yatan 15k para3
- gizli artıcı2
- bu sene de iyi kur yaptı3
erkek olduğumun anlaşılmasıyla açılan 3 oyunun 2sinin başlamadan bittiği oyun.
amına kodumun salağı hangi kafayla burdan kız düşürmenin kolay olacağını düşündün? sevişmek isteyen kız \"dur kelimelik oyunundan beni tokmaklıycak bir iki adam bulayım\" diye mi düşünüyor sanıyorsun?oyun lan bu oyun.beyinsiz.
amına kodumun salağı hangi kafayla burdan kız düşürmenin kolay olacağını düşündün? sevişmek isteyen kız \"dur kelimelik oyunundan beni tokmaklıycak bir iki adam bulayım\" diye mi düşünüyor sanıyorsun?oyun lan bu oyun.beyinsiz.
saçma sapan hemcinslerim yüzündenn 10 kişilik oyuncularla oynamayı düşündüğüm 4 kişi ile düzenli oynadığım 6 kişiyi daha aradığım oyun. RefahA_312
ı harfinin ne kadar gereksiz bir harf olduğunu bize öğretmiş olan oyun.
abazan ergenlerin karı kıza cinsel organ adlarını kelime olarak yazmaktan büyük zevk aldıkları boktan oyun.
Sözlük yazarlarının oyun isteklerini kabul etmediği uygulama. Kiz düşürmek için mi yazdiniz lan nickleri. Ehe.
ara sıra yüklediğim ve gerçekten kaliteli rakip bulamadığımda sildiğim tek oyun.
(bkz: eeemmmrrraaahhh) kullanici adki herifi bir turlu yenemedigim oyun
Bi yardimci olursaniz. *
Ekleyin o aninda kabul eder...
Bi yardimci olursaniz. *
Ekleyin o aninda kabul eder...
Bir kaç dakika karşılık vermediğinizde anlamsız mesajlarla sizi rahatsız eden oyunculara yuva olmuş uygulamadır.
Güncellemesi gelmiş oyun, şikayet butonu eklenmiş,
görsel
görsel
vakit geçirmek için ideal bir oyun, keyiflidir. lakin benim şöyle bir sıkıntım var: arkadaşlarımla oynadığımda belaltı kelimeleri yazacak harfim olsa da utanıp yazamıyor, böylece avantajı kaybederek genelde yeniliyorum sözlük. çok üzülüyorum.
ios ve android platformunda bulunan, bazen bekleme süresi yüzünden can sıksa da, yeni bir oyun açıp o süreyi değerlendirebileceğiniz keyifli, bağımlılık yapabilecek kelime oyunu.
Güzel oyun, iyi ve kaliteli vakit geçirmeye vesile ama bazen çok bekletiyorlar sinir bozucu oluyor ..
normal oyunda 72 saat, hızlı oyunda 24 saat içinde hamle yapma hakkı veren, zeka ve bilgi oyunu.
(bkz: bir süre sonra sıradanlaşan oyun)
(bkz: bir süre sonra sıradanlaşan oyun)
Uzun süre ara verince özlenen ciddi anlamda kafa dağıtan zevkli oyun.
Bir ara hastalık boyutunda uğraştığım oyun .
üniversitede oynarken puan hesaplamak zulüm gelirdi. bu nedenle ağız tadıyla oynayamadık. telefonda kurulu iki oyundan biri.
Başarı puanı eklenmiş, gerizekalı abazanları göndermek için oyunu kendi kendime bırakmamdan mütevellit puanım %78 iddialıyım, farkla yenerim, hiç acımam.
efsane oyun. var mı hoca hızlıca bi kafa dağıtalım diyen?
Uyumak icin citten atlayan koyunlari saymak gibi olan oyun.
bence çok çok çok sağlam bi oyun. sıkmıyor. tabi 7/24 değil belki ama ara ara adamın kelimeliki geliyor. en azından benim için böyle.
harf bulmaca tarzı oyunların hastası valideye öğrettim bu oyunu. kadın hastası oldu.
paso kapışmaya başladık. ekşici piç olmak istemiyorum ama mecburen kullanıcam:
"an itibariyle" valide 30 puan önde. göt yazarak 54 puan alıyorum. ama nasıl yazayım lan? şu an bildiğin bi nefis sınavı haline geldi oyun benim için. kendimi banka kasasının önünde paralara bakarken hissediyorum sanki. benden olmayacak de mi hacı?
edit: göt yazmadım ve yenildim. annem arıyor ve meşgule alıyorum. lanet olsun ben baya baya bireyvhartım be dostum.
harf bulmaca tarzı oyunların hastası valideye öğrettim bu oyunu. kadın hastası oldu.
paso kapışmaya başladık. ekşici piç olmak istemiyorum ama mecburen kullanıcam:
"an itibariyle" valide 30 puan önde. göt yazarak 54 puan alıyorum. ama nasıl yazayım lan? şu an bildiğin bi nefis sınavı haline geldi oyun benim için. kendimi banka kasasının önünde paralara bakarken hissediyorum sanki. benden olmayacak de mi hacı?
edit: göt yazmadım ve yenildim. annem arıyor ve meşgule alıyorum. lanet olsun ben baya baya bireyvhartım be dostum.
Guzel oyun.oynamak isteyen mesaj atabilir.
Rakip tanimam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar