bugün
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin7
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız5
- sinema tarihinde ayak fantazisi sahneleri5
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar13
- hot girl summer6
- rtük duyurusu4
- kuran kursları2
- fondöten sürmek10
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi4
- kadının azgını4
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi2
- sözlükten bir kıza basmak5
- true ile sevişmek7
- en gıcık olunan insan davranışı8
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- istanbul merkezli 8 ilde terör operasyonu2
- zincir mağazaları haraca bağlamak2
- leandro trossard2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı17
- note aura silk ruj 05 desert rose2
- cerave2
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu3
- velvet48
- arapperest2
- peugeot2
- üsküdar sahaflarını sel bastı3
- kekimi yeme beni'ye diyen kız3
- ona bir şey söyle10
- istanbulda hava durumu3
- pandela 319
- cd devrinin bitmesi6
- sinsi3
- sandalye9
- chp'yi salın4
- yeni sevgiliden beklentiler6
- kemal kılıçdaroğlu20
- deniz göktaş35
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz5
- ankara da kapanması en çok üzen mekanlar2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- kürt hareketinin devşirme olması15
- ilişkiyi mesajla bitirmek3
- bikini günü2
- sokuk yazarlar6
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın3
- aleyna tilki7
- sikişirken hüzünlenmek6
Bu yaz barınaktan sahipleneceğim, estetik ve kişilik sahibi canlı. Sokakta gördüğüme yapışıyorum ama eve götürmek, birlikte yatmak felan istiyorum. Purrr .
Candır..
Yirin!
Yirin!
eve almak istediğim sevimli mi sevimli hayvandır. ancak anne etkeni buna engel olmaktadır. kendi evim olduğunda direkt alacağım.
evde sebepsizce miyav miyav miyav diye dolanma sebebim olan şirinlik abideleri. yemek veriyorum her sabah dışarıda. nasıl koşuyolar.
dün sabah param olmadığı için veremedim. kedilerden biri kızarcasına miyavladı ya. yemek ver ulan köle dercesine.
yerim o şapşikleri.
dün sabah param olmadığı için veremedim. kedilerden biri kızarcasına miyavladı ya. yemek ver ulan köle dercesine.
yerim o şapşikleri.
çatılardan düşmekte, kediler kediler kediler.
keşke evde besleme sansim olsaydı.çok seviyorum ulan.
dünyanın en temiz hayvanıdır.
kediler sadece yeni doğduklarında süt içiyor. sonrasında laktoz'u sindiremiyorlar. kediler süt içer olayı tamamen asparagas. illa verecekseniz ya laktozu alınmış süt verin ya da sulandırın. eğer evde besliyorsanız kedi dışkısını ishal olduğu için tutamıyor bilginiz olsun.
not: kedim var.
not: kedim var.
Yemegime göz diktiği için biraz önce azarladim birini. Hemen kosarak Çatıya çıktı gelmiyor simdi. Bi bakayım dedim, beni görünce daha da geriye kaçtı. Bayai küstü herhalde. Çok alıngan hayvanlar yahu..
Keşke benim olsa...
12'den sonra enerji patlaması yaşayan ilginç varlıklardır.
Sevimli canlılardır.
Evimin önünde bir kedi 3 tane yavru doğurmuş ve koca gün başlarından ayrılmıyor yavruların. Başlarından ayrılmadığı için ve yemek yemediği için bitkin düşmüş. Bende yiyecek olarak salam, tavuk filan götürüyorum bayram etsin midesi diye. Sütte kabı da koydum bir de yanına. yanına demek isterdim ama uzağına koymak zorunda kalıyorum. Beni görünce öyle bir tıslıyor ki annelik duygusu ile, yavrularına zarar vereceğimi filan düşünüyor herhalde. Ulan pezo sana yemek getiriyorum, besliyorum, aç bırakmıyorum sen bana ne tıslıyorsun, tırnak gösteriyorsun. Tamam boynuma atlayıp, yalamanı filan beklemiyorum da artık dostuz anla işte yani sende. Bakalım kendimi tırmalatmadan yavruların kendi başlarının çaresine bakacakları zamana kadar besleyebilecek miyim? Belki sonra oda beni sever.
Evimin önünde bir kedi 3 tane yavru doğurmuş ve koca gün başlarından ayrılmıyor yavruların. Başlarından ayrılmadığı için ve yemek yemediği için bitkin düşmüş. Bende yiyecek olarak salam, tavuk filan götürüyorum bayram etsin midesi diye. Sütte kabı da koydum bir de yanına. yanına demek isterdim ama uzağına koymak zorunda kalıyorum. Beni görünce öyle bir tıslıyor ki annelik duygusu ile, yavrularına zarar vereceğimi filan düşünüyor herhalde. Ulan pezo sana yemek getiriyorum, besliyorum, aç bırakmıyorum sen bana ne tıslıyorsun, tırnak gösteriyorsun. Tamam boynuma atlayıp, yalamanı filan beklemiyorum da artık dostuz anla işte yani sende. Bakalım kendimi tırmalatmadan yavruların kendi başlarının çaresine bakacakları zamana kadar besleyebilecek miyim? Belki sonra oda beni sever.
Ağzını yediğim şapşal hayvan. Doğanın mucizesi. Evrimin mucizesi. manyak yemin ediyorum gerizekali bu hayvan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar