bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın22
- etek giyen erkek8
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı12
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- kadınların erkekleşmesi4
- eskorta aşık olmak3
- kadınlar mı döver erkekler mi4
- daha 17 teoman3
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- manuel vites araba kullanan kadın4
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız2
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- mekke anlaşması7
- devalüasyon yakın mı9
- lost2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- günlük tutan erkek9
- hurdacılık3
- samsunspor2
- kotor6
- böyle müslüman ülke olmaz olsun2
- yavrum diye hitap eden erkek7
- kadınlar kötü araba kullanmaz diyen erkek2
- velvet hanım çay içelim mi6
- fenerbahçe de romelu lukaku gelişmesi3
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır11
- sözlükte kavga olacak hissi2
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- iki pedal olan bir arabada yanlış pedala basmak2
- anın görüntüsü9
- kadın kocasının hizmetkarıdır4
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- gulmekicinyaratilmis12
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei4
- israil3
- ülkücüleri ciddiye almak3
- burunla blok flüt çalabilmek6
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- bir günde 100 bayana merhaba demek3
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı2
- kadın yazar çekme başlıkları6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- ortega sedat3
- ümmetçilerin azerbaycan düşmanlığı2
- cersei lannister'in dincileri patlatması3
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
Yunan mitolojisinde, bulunduğu kehanetlere kimsenin inanmamasıyla cezalandırılmış tanrıça..
(bkz: yalancı coban)
bütün gün çalıştıktan sonra bilgisayarın başına geçtiğim ilk dakikada öss'ye 10 gün kaldı,öğrenci milleti ne işin var burda diyerek kulağımı çekmiş bursalı yazar.
(bkz: daha hızlı bir sözlük için içiyoruz) zirvesinin 8.rengi,bambaşka bir insan. blues dinleyicisi,anıları hoş yazar.
kadıköydeki akmar pasajında bir kitapçıda çalışan,oraya giden hemen herkesin tanıdığı ve güzeelliğine hayran olduğu hatun kişisi.
öğrencilik yıllarının sıcaklığını kaybetmemiş, olanı değil olması gereken şeyleri tecrübeleriyle harmanlayıp geyik yapabilen ender insan. sözlükte daha çok vakit geçirmesini temenni ettiğim emektar hocam. hani çok zevdiğiniz bir öğretmeniniz olur ya o kadar tanıdık geliyor insana.
daha hızlı bir sozluk icin iciyoruz zirvesinde tanıstıgım fizigi ve gonlu ile gencliginden hic birsey kaybetmemiş güzide insan.**
kassandra nam-ı diğer aleksandra, troya'da priamos'tan olma hekabe'den doğma bi de ikizi bir erkek kardeşi olan lanetli hanım kızımızdır. doğumları münasebetiyle verilen şölen sırasında ironik biçimde orada unutulurlar. rivayet der ki: bir yılan arındırır çocukları yanlarına yaklaşıp ve o geceden eser olarak kehanet yeteneği kazanır yavrucaklar. yok der bir başka efsane, kassandra'ya bu yeteneği apollonvermiştir. apollon aşıktır kendisine ve "benim olacaksın." der. kehanet yeteneği verecektir müstakbel karısına mihrolaraktan. akıllı kadın velhasıl öğrenir ilmi ve yan çizer sonra. buna çok sinirlenen apollon ondan yeteneğini geri alamaz belki ama inanadırıcı olma niteliğini geri alır. zavallı kızceğiz her şeyi görür, söyler ama kimseyi kendine inandıramaz ondan sonra. troya yağmalandığında, o güne kadar çok talibine rağmen evlenmeyen kassandracık agamemnon'a ganimetlerden düşen pay olur. kassandra'ya aşık olan agamemnon'un karısı ikisi için de ölüm nedeni olacaktır sonunda. mit'ti... bitti...
(bkz: cassandra)
ilk zirvelerimden birinde tanışmıştım, geçen yaz.*
(bkz: daha hızlı bir sözlük için içiyoruz zirvesi)
bir iki saat aynı masada bulunduk; yedik, içtik, sohbet ettik, hatta şarkı da söyledik birlikte.
bir sene geçti üstünden. ne bir telefon görüşmesi, ne bir yazışma ne de bir tesadüf. hiç görüşmedik bir daha. bugün dershaneye gittim kayıt için, biraz bekledim ama görüştüm kendisiyle. söz verdi daha hızlı bir sözlük için içiyoruz zirvesi 3 için.
nedense eski arkadaşlar gibi bir samimiyet vardı aramızda. birbirimizi tanıyorduk. tanımıyor muyduk? sadece bir dönem aynı sanal ortamda yazmış ve bu sayede bir iki saat aynı masada oturmuş idik.
garip. eskiden bir sıcak aile ortamı vardı gerçekten burada. üstelik başlıklar da bu kadar boş değildi.
işte kassandra rumuzlu bu edebiyatsever yazar; o eski, samimi ve görece nitelikli uludağ sözlük'ün yazarlarındandır. böylelerini geri getirmek gerek.
(bkz: daha hızlı bir sözlük için içiyoruz zirvesi)
bir iki saat aynı masada bulunduk; yedik, içtik, sohbet ettik, hatta şarkı da söyledik birlikte.
bir sene geçti üstünden. ne bir telefon görüşmesi, ne bir yazışma ne de bir tesadüf. hiç görüşmedik bir daha. bugün dershaneye gittim kayıt için, biraz bekledim ama görüştüm kendisiyle. söz verdi daha hızlı bir sözlük için içiyoruz zirvesi 3 için.
nedense eski arkadaşlar gibi bir samimiyet vardı aramızda. birbirimizi tanıyorduk. tanımıyor muyduk? sadece bir dönem aynı sanal ortamda yazmış ve bu sayede bir iki saat aynı masada oturmuş idik.
garip. eskiden bir sıcak aile ortamı vardı gerçekten burada. üstelik başlıklar da bu kadar boş değildi.
işte kassandra rumuzlu bu edebiyatsever yazar; o eski, samimi ve görece nitelikli uludağ sözlük'ün yazarlarındandır. böylelerini geri getirmek gerek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar