bugün
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur12
- kadın olsaydım çok açık giyerdim7
- namus takıntısı olan erkek17
- ece irtem5
- kadınsı erkek3
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı5
- kavurmalı yumurta4
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- regl dönemi çirkinliği5
- curaçao6
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- kadınlar sözlük5
- güzel kızların isimleri9
- namus4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı6
- 15 haziran 20262
- true'ya arkadan sahip olmak3
- talkan ve curcan katliamları4
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- diyete başlama pazartesisi5
- pernado bey birader3
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- ekber ve erşed kanunları2
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- diamond bosphorusss2
- müzisyen yazarlar3
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi3
- sözlük yazarlarının suları3
- sari renkli seker ibnesi2
- buddy dude23
- iran'a iltica etmek2
- yem borusu çalmak3
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- ona bir şey söyle14
- suni arabistan2
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- deli1i6
gerekliliği gereksizliği bir yana, her sözlükte olduğu gibi burada da "karma karmayı çeker" deyişinin doğruluğu dikkat çekmektedir. herhalde insanoğlunun, "pahalıysa iyidir, biz de ondan alalım" yönelimine benzerlik göstermektedir bu kavram - fakat sanırım ki silik yemeden dramatik iniş-çıkışlar gösteremeyecek sistemdir.
kanımca iyi niyetli bir uygulamadır, zira sözlüğe olan arz ve talebi dengede tutma özelliği bulunur.
kanımca iyi niyetli bir uygulamadır, zira sözlüğe olan arz ve talebi dengede tutma özelliği bulunur.
bir günde 750 entry yazar ve bunların hepsi (+) artı oylanırsa karmanız hemen ulu olur.
bir de bunun yanında nesil atlama vardır. özellikle onuncu nesiller için söylüyorum bunu. çok uzun ve ağlamaklı entry yazıp 50'den fazla oy alırsanız bir nesil atlarsınız ve dokuzuncu nesil olursunuz. ben dokuzdum sekiz oldum mesela. saygılar.
kaynak: zall.
edit: bir sürü soru geliyor. arkadaşlar, uzunluktan kasıt görüntünün uzun olması değil. yılmaz özdil gibi enter'a abanmayın. veya mmmmm harflerini çok kullanarak alan kaplamayın. kelime türetin. çok müthiş entry yazarsanız nick altınıza bakınız olarak onu verin. bu en güzel entrym deyin. bunu beğeniyorum falan deyin. biz de okuyalım. sözlük formatı diye bir şey var.
bir de bunun yanında nesil atlama vardır. özellikle onuncu nesiller için söylüyorum bunu. çok uzun ve ağlamaklı entry yazıp 50'den fazla oy alırsanız bir nesil atlarsınız ve dokuzuncu nesil olursunuz. ben dokuzdum sekiz oldum mesela. saygılar.
kaynak: zall.
edit: bir sürü soru geliyor. arkadaşlar, uzunluktan kasıt görüntünün uzun olması değil. yılmaz özdil gibi enter'a abanmayın. veya mmmmm harflerini çok kullanarak alan kaplamayın. kelime türetin. çok müthiş entry yazarsanız nick altınıza bakınız olarak onu verin. bu en güzel entrym deyin. bunu beğeniyorum falan deyin. biz de okuyalım. sözlük formatı diye bir şey var.
eşeğin zikidir ve sakın deneme, yenmez.
sevenin çok, kankan bol olursa hemencecik yükselir. birkaç götüsiklinin keyfine kaldıysan; ne onarsın, ne de ölürsün. takma sen, yardır git!
sevenin çok, kankan bol olursa hemencecik yükselir. birkaç götüsiklinin keyfine kaldıysan; ne onarsın, ne de ölürsün. takma sen, yardır git!
karma hayatta yenilen kazıkların toplamıdır. Ya da onun gibi bi şey, bilemedim şimdi.
Iyi bi yazarın nick altına girilir ve yazar övülür, bir trollün nick altına girilir ve ayar verilir. Gelsin karmalar gelsin karmalar.
Siyasetten uzak durulur, keskin eleştiri(bu ne demekse artık) yapılmaz, gelsin karmalar gelsin karmalar.
Iyi bi yazarın nick altına girilir ve yazar övülür, bir trollün nick altına girilir ve ayar verilir. Gelsin karmalar gelsin karmalar.
Siyasetten uzak durulur, keskin eleştiri(bu ne demekse artık) yapılmaz, gelsin karmalar gelsin karmalar.
Yaran facebook iletileri başlığına kopyala yapıştır yaparak entry girilir. Bir bakmışsın karman tavan yapmış.
Edit: arkadaşımdan biliyorum yani yanlış anlamayın.
Edit: arkadaşımdan biliyorum yani yanlış anlamayın.
Karma sarmadır.
ya sen ne popülerlik delisiymişsin arkadaş ya.
karma, sıcak kumlardan serin sulara atlamaktır.
yavşaklık yaparak yükseltilir diğe yanıtlanması gereken soru başlığı.
benim yazdıklarımın tersini yaz. örneğin karmama bakabilirsin güzel yazar. anlayacaksın ne demek istediğimi.
pek o kadar da önemli olmasa da, yükseldiğini görmek insanı mutlu eder. bu yeni tasarımda benim karmayı sikertirseniz hacklerim oğlum siteyi. kız nickiyle birinize yavşarım, buluşur döverim amk hiç olmadı.
neye göre arttığını merak ettiğim şey. örneğin bir günde beş artı bir eksi oy alıyorum ama karmam bir artıyor. benim bilmediğim şeyler mi var? yoksa tam 07.14'te eksiye mi abanıyor musunuz lan ibneler?
turn the clock back diye güzel bir şarkıyı söyleyen hoş sesli bayan.
tarkan'ın ustalık albümü.
Doğruluğuna inanmak istemediğim.
Varsa tuttuk diyorum.
Varsa tuttuk diyorum.
+100 lerden -220lere nasıl gittik anlayamadım. bir enteresan sistem.
bir futbol takımı ile ilgili gerçekleri söyleme sonucunda eksilere taşınan şey. Futbol takımı başlıklarına yazarken dikkat edin.
tarkan'ın en iyi 3 albümünden biri.
çok artı aldığımda düşen, eksi aldığımda çıkan hede. moderasyon kayışınız mı kopuk kuzum sizin?
entarilerimin beğenilmesiyle düşüşe geçen puanımsı bir yapı. huuu moderasyon uyuma.
karma hint dinlerinde kullanılan bir terimdir. hint dinlerinin hepsinde reankarnasyona inanınılır. insanlar karmalarına göre-amellerine, yapıp ettiklerine göre ( hepsi aynı anlama gelir)- başka bir bedende tekrar doğarlar. karma düşükse yani günahlar çoksa amele göre hayvan ya da bitkiye dönüşürler. eğer karmaları yüksekse reeankarnasyondan kurtulup nirvanaya ulaşacaklarına inanırlar.
ayrıca bu terimin sözlüklere girmesini sağlayan kişiyi de merak etmiyor değilim.*
ayrıca bu terimin sözlüklere girmesini sağlayan kişiyi de merak etmiyor değilim.*
ne ekersen onu biçersin felsefesidir.
her zaman ''oha ne iyi karmam varmış !!'' diye sözünü ettiğim şeydir.
her zaman ''oha ne iyi karmam varmış !!'' diye sözünü ettiğim şeydir.
bilen bilir, karma umurumda olan ya da üzerine oynadığım bir şey değildir. ancak karma sisteminde öyle saçmalıklar dönüyor ki...
(bkz: karma sistemi/#18669016)
(bkz: karma sistemi/#18669016)
ilk gün yüksekken her gün düşen puan.
ilk gün yüksekken bir türlü düşüremediğim puan.
durduramıyoruz efendim sürekli yükseliyor.
durduramıyoruz efendim sürekli yükseliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar