bugün

/43
League of legend'de supp ve mid karakteri. Ap ile oynanır.
an itibariyle, çevresinde sevilen sayılan olan karmam. sözlük bana çok ironik bir gönderme yapıyor. sözlükte hiç çevrem yok ki lan benim. konuştuğum bir tane insan bile yok.
ne işe yaradıgını bir türlü çözemedigim ama sürekli düşen şey.
Bir cacık olmayandır. üç artı oyla artmayan karma, bir eksi oyla düşebilmektedir. Bu neyin kafasıdır.
bir günde (10) derece soğumuştur, bunu özel yapan ibneye de saygılar. nerde o seri +layan tayfa yahu.
tarkan'in en guzeli albumudur..
Evrenin ağzımıza sıçma yöntemi.
sırf muhafazakar değilim diye -17 puan aldığım hede.
bi de hakaret etsem flan eksi bi milyon olcak heralde.
bir league of legends şampiyonudur. büyücüdür ayrıca bu hanım ablamız fakat support da yapılabilir. snare ve slow yetenekleriyle öne çıkar. Ultimate yeteneğinin 1 lvl de açık olması tr serverinde hilecilikle suçlanmanıza sebep olur.
2001 yılının en çok satan albümüdür .
bozuk bir makinedir.
Sanırım aldığın artı oylarla eksi oyların farkı alınıyor. Artı oy fazla geliyorsa artıyor, eksi oy fazla geliyorsa azalıyor. Sabah 7 - 7:30 gibi yenileniyor. Şahsen bende şuan 178 ve hevesli yazıyor.
devlet bahçeli'nin bile çözemeyeceği bir matematikle hesaplanan sözlük hedesi.
mesela, 25 artı oya karşılık 2 eksi oy alındığında 4 puan artıyor; 5 artı oya karşılık 20 eksi oy alındığında borsa gibi çakılıyor.
üstelik bu verdiğim örnek, herkeste aynısı oluyor demek de değil. 2,5 yıldır burdayım, ama nasıl bir matematikle hesaplandığını hala anlamadım.
Yanı ne ekersen onu bıçersın dıyo.
sana edenin başına, ettiğinin (bedduasız) gelmesi durumu.
ölürüm sana'dan sonra dönüm noktası sayılabilecek radikal bir tarkan albümüdür. tüm şarkıları güzeldir efenim arabanızda bulundurunuz.
dengesiz hayatımda istikrar yakaladığım tek şeydir. kayıt tarihimden bu yana ne çok arttı ne çok azaldı, hep böyle ilerledi.

görsel
http://ddragon.leagueofle...ampion/splash/Karma_2.jpg
Bizde çikita muzlarda sürünelim.
tarkan'ın en iyi albümünün adıdır.
League Of Legends oyununda genellikle support amaçlı kullanılan büyücü şampiyonu .
iki eksi oyla -10 yapıp, 12 artı oy ile +1 yapan sistem.**
kumarhane gibidir, her zaman eksi ye çalışır.*
sözlük uygulamalarından birisi. nikotin gibi etkisi var. baktıkça daha çok bakılan, üstüne düştükçe daha da ilgi bekleyen yapısıyla bailarda yazarı kendine bağlıyor. ancak adaletli bir uygulama değildir. sonuçta;
1- yazarda karşılığını görememe, hakkını alamama duyguları oluşturduğundan bir süre sonra yazarda soğumaya,
2- eksilerin hemen etkisinin olması, artıların ise ortalama ile karmaya eklenmesi sonucu yazarlarda yazmama etkisine,
3- artı oy alamama sonucu boşvermişlik ve troll olma sonuçlarına yol açıyor.
karma; yazarın yazdığı entry'lerin beğenilip beğenilmemesine göre artar veya azalır.

bir rivayete göre 500 karmaya ulaşan yazarlara bim'den 100 tl alışveriş çeki veriliyormuş. ben 337 karmadayım 2 aya kalmaz alışveriş çekimi alırım.
Her gün biraz daha düşen hede.

Aylar aylar önce her gün fazla fazla artıyordu.
Sonra benden nefret ettiniz, gereksizler.
© copyright 2005 - 2026