bugün
- en son ne zaman namaz kıldın11
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- erkeklerin istediği tek şey14
- manifest11
- hiç çalışası olmamak5
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- sarapci diye nick alan akpli17
- kapadokya23
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- sözlükten kaç sevgili edindiniz6
- lancome idole parfüm4
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- dine inanmak isteyip inanamamak5
- fener balı15
- ölmüş helvasının çok lezzetli olması2
- şarapçı koala niye akp'li oldu sorunsalı3
- tüm evren dünya için yaratıldı2
- öbür partiden biriyle evlenir misiniz5
- namaz kılmayan erkekle evlenir misiniz2
- 28 ağustos 2026 uefa avrupa ligi kura çekimi5
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- game of thrones taki kerhaneci20
- rüyada böcek görmek2
- kep gitti göt gitti3
- yok ben söylerim çayı sen içeri geç içeri3
- günün sözü4
- hapoel beer sheva3
- sevgilisiz askerlik yapmak3
- hyundai bayon5
- pkk'nın bitmesi5
- sözlükteki tahriklere kapılmamak5
- 2023 te lozan açılacaktı ne oldu ona4
- fenerbahçe yarım düzine gol atıyor7
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı7
- dindar ile muhazakar arasındaki fark2
- zall birader kelimesini yasakla çocuğum3
- çekmeceli çikolata3
- seküler erkeklerin muhafazakar kız sevdası3
- sinope'li markion2
- koalayı ruh ve sinir hastalıklarına yatırmak4
- fenerbahçe vs galatasaray26
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan10
- şampiyonlar liginde bir tarafınızdan kan çekerler7
- vücudunu satarak para kazanan insan5
- gocu yu evine davet eden sözlük kızı4
- türbanlıların beni hiç sevmemesi7
- masa başı iş vs ayakta iş5
- gammaz çeteleri6
- mariyya2
özeleştiri olayını abartarak ,kendini taşlamaktan yorulan yazardır...
yüklenmesin bu kadar kendine,yaklaşıyor sonbahar dönemine..
yüklenmesin bu kadar kendine,yaklaşıyor sonbahar dönemine..
hoş ve güzel bir yazar arkadaş, neden kendisine karga diyor anlamış değilim. bilenler lütfen bilmeyenlere anlatsın dedirten bir isim.
100 yıl yaşayan bir karganın ilkbahar dönemidir bu yaşadığı.35 yıl nedirki insan hayatının çıtır dönemine denk gelmektedir.
megaloman yazar... *
insanlardan ortalama iki- üç kat daha fazla yaşayabilen... bunu da çirkin sesiyle sık sık başımıza gakan kuş.
uçuşu mukemmel olan kuş turudur ,ucmalarının bu kadar ahenkli olmaları zannımca 150 yıl cıvarı yasamaları sonucu uçuş konusunda baya bi tecrube kazanıyorlar... ayrıca, misal : telefon diregine carpan guvercın gordum yada telefon direginde dengede kalmak ıcın yırtınan serceler gordum ama karga (kuzgun) kesinlikle bu tur den olaylara gırmez delikanlı gıbı ucar tek kotu huyu kendi bokunu yemesi (bkz: karga bokunu yemeden)
insan:kışş kışş gidin Lan burdan!!
karga:ayıp Lan baban bize iyi davranırdı heLe deden beni cok severdi.
insan:sıçtırtma dedeme zaten adam oLsa bugünLeri görmezdik
karga:dooru konuş Lan dedenin babası hakimdi!
insan:onunda kafasına sıçim hadi sktr git sende, ne oLduysa senin yüsünden geLmiş başımıza uğursuz şey!rengine meymeLet yokki sende oLsun.bi geberde kurtuLak!
karga:yavaşş geL insan bozuntusu..ehh ben senin çocuuna yapacağımı biLiyom!
insan:way..a.k!
(ortaLama 200sene yaşiyan bir yaratıkLa kaçınıLmaz bir sohbet! soy ağacınızdaki herkesi tanıma şansı oLan hayvandır..)
(bkz: can boğazdan geLir)
karga:ayıp Lan baban bize iyi davranırdı heLe deden beni cok severdi.
insan:sıçtırtma dedeme zaten adam oLsa bugünLeri görmezdik
karga:dooru konuş Lan dedenin babası hakimdi!
insan:onunda kafasına sıçim hadi sktr git sende, ne oLduysa senin yüsünden geLmiş başımıza uğursuz şey!rengine meymeLet yokki sende oLsun.bi geberde kurtuLak!
karga:yavaşş geL insan bozuntusu..ehh ben senin çocuuna yapacağımı biLiyom!
insan:way..a.k!
(ortaLama 200sene yaşiyan bir yaratıkLa kaçınıLmaz bir sohbet! soy ağacınızdaki herkesi tanıma şansı oLan hayvandır..)
(bkz: can boğazdan geLir)
1000 entry 14 adet geçtikten sonra 1000 i geçtiğini farkeden geveze...ahanda 15 geçti bunlan
yazdığı yazılarla sözlüğe renk katan,severek okuduğum ve özellikle takip ettiğim yazar. (bkz: Okunulası yazarlar)
hakkında atıp tutanları esefle kınayan yazar.sevenim çok, benim sevdiğim de çok, hoş beş yapıyoruz neden kıskanılır bu kadar anlamam.terbiyesizlikten öte bişi diil...
intikamından kaçınılması gerekmektedir.nasıl olsa gün olacak devran dönecektir.herhalde bir kombiden korkmayacak kadar da zekidir...
yeteri kadar populer degilmis gibi girdigim entryi sildigim icin azar isittigim yazar. amma velakin sinir krizine birebirmis kendileri, bir nevi guzin ablagibi biseymis. iyiymis yani. boyle iste. *
"bu sözlükte takip edilesi yazar benim" diyerek koparan yazar*
en cok mesaj gonderen yazarlar istatistiginde zirveden indirilemeyen isim...
kendiside nasıl oluyorda hegin en çok mesajlaşan kişi oluyor şaşan yazar.100 ü geçtiği günler olmaktadır.yarısı kendi kendine desek geri kalan yarısı kimden o da merak konusudur.aslen arkadaşları onun mülayim sessiz ağzı var dili yok olarak bilirler.sanırım zirvede bu yönüyle konuşulacaktır...
alıngan bir kuş türüdür
şahsen tanımadığım ama yazdıklarıyla kendisine kanımın ısınmasını sağlayan yazar arkadaşımız.
çirkin görünüşlü ama eğlenceli ve zeki bir kuştur , buda insana dış görünüşe göre değerlendirmemeyi öğretmelidir.
yaşlı yaşlı yaşlı her yerde bundan bahsediliyor.dolayısyla insanın aklına yaşlı,hafif göbekli,saçları beyazlamış,gözünde gözlük oturmuş sözlük sayfalarını karıştıran uzun gagalı bir yazar canlanıyor.
uludag istanbul kaynasalım zirvesi'nde bizi güldüren, gecenin olmazsa olmaz uuser'ı.
ilgiyle takip ediyoruz. *
ilgiyle takip ediyoruz. *
tanıstığıma cok sevindiğim geveze sözlük yazarı, egosu ağırlığından fazlaymış diyorlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar