bugün
- yazarların favori oyun karakteri11
- futbol14
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- islam barış dinidir5
- abur öldü mü lan3
- osuruktan şiirler89
- para mı aşk mı sorunsalı8
- brezilya7
- nelerin koleksiyonu yapılabilir5
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- film önerileri2
- süper lig7
- tai lung26
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- milan skriniar8
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- dolar isterse 100 olsun41
- nervio varıdı nerede o11
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- velvet50
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- fenerbahçe19
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- ispanya3
- la liga3
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- türkiye5
- ismet gurbuz 202412
- 1948 arap israil savaşı8
- anın görüntüsü20
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- tom barrack'ın israil'in suriye saldırısı yorumu2
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler3
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- hakan fidan3
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- kasımpaşa4
- çorum4
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- sözlük kızlarının babaları5
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- telekinezi3
- yaprak3
- kanada3
Ergen milliyetçiliği kasan tipitip kesinlikle şüphesiz. Siyaset bilgisi bir 3 yaşındaki çocuk kadar dersek çocuğa hakaret etmiş oluruz sjsj.
bahçelici tai lung'a da, yeni chp'li sosyalist sarapci koala'ya, benim gibi kürtçü yiğite de dert olmuş kemofaşist.
seküler milliyetçiler ve kemalistler neden mi ezilmeli ?
işte bundan.
seküler milliyetçiler ve kemalistler neden mi ezilmeli ?
işte bundan.
Bu çocuk hem sağdan hem soldan cahil olarak görülüyor. Eşine az rastlanır bir numune. Gerçekten de öyle. Tüm bilgisi reelslerde gördüğü kadar.
O kadar cahil bir çocuksun ki az önce Atatürk'e farkında olmadan saygısızlık, terbiyesizlik ve edepsizlik ettin.
Karşındaki herkesi vatan haini olarak görme. Bol bol farklı fikirdeki insanların kitaplarını oku.
Atatürk'ün bütün eserlerini oku. Altını çiz, notlar al. Sen atatürkçü veya kemalist değilsin. Ergen ve cahil bir atsızcısın.
Karşındaki herkesi vatan haini olarak görme. Bol bol farklı fikirdeki insanların kitaplarını oku.
Atatürk'ün bütün eserlerini oku. Altını çiz, notlar al. Sen atatürkçü veya kemalist değilsin. Ergen ve cahil bir atsızcısın.
Yakındır ağlamalar.
ilkokulu ve liseyi zorla sürünerek bitiren, 22 yaşında vasıfsız ve işsiz bir yazar. ben demiyorum, kendisi diyor.
(#47947164)
(#47947164)
22 yaşında lise mezunu bir işsizdir.
kürdistancılara ve çakma osmanlı torunlarına yağlı yağlı sokup çıkaran kişidir.
Gitti gelmez nazo gelin.
Zoeycidir.
--spoiler--
Eskiden soğan'a sorgusuz sualsiz gönül vermiş biriydi şişirdiğiniz o balon pişman edecek sizi derdim de ergenler gibi savunur dururdu noldu şimdi dedirten ergen milliyetçiliği kasan tipitip kesinlikle şüphesiz sjsj.
--spoiler--
Omurgasızlığını görmemiştim o zaman.
Ayrıca sende o dönemler deli gibi Kılıçdaroğlu'nu savunmuştun.
Eskiden soğan'a sorgusuz sualsiz gönül vermiş biriydi şişirdiğiniz o balon pişman edecek sizi derdim de ergenler gibi savunur dururdu noldu şimdi dedirten ergen milliyetçiliği kasan tipitip kesinlikle şüphesiz sjsj.
--spoiler--
Omurgasızlığını görmemiştim o zaman.
Ayrıca sende o dönemler deli gibi Kılıçdaroğlu'nu savunmuştun.
Cevval azınlık.
kingtir. severiz.
kamos baskan naber ya.
--spoiler--
genelde yaşıtlarım sadece iktidarı eleştirip muhalefete toz kondurmaz mesela. ama bu yazar iki tarafı da eleştirebiliyor.
--spoiler--
Hmm şimdi anladım dostum. O zaman aynı kuşaktan yazarlar olarak üçümüz de muhalefeti eleştirebiliyoruz. *
Edit: giydirmek ağır sözler söylemek, hakaret etmek anlamına geliyormuş. Ben giydirmem, eleştiririm.
genelde yaşıtlarım sadece iktidarı eleştirip muhalefete toz kondurmaz mesela. ama bu yazar iki tarafı da eleştirebiliyor.
--spoiler--
Hmm şimdi anladım dostum. O zaman aynı kuşaktan yazarlar olarak üçümüz de muhalefeti eleştirebiliyoruz. *
Edit: giydirmek ağır sözler söylemek, hakaret etmek anlamına geliyormuş. Ben giydirmem, eleştiririm.
--spoiler--
Ama ben ikisine de giydirmem mesela. ikisinin de iyi yanlarını desteklemek kötü mü. illa ikisine de giydirmek mi gerekiyor. Ha yanlışları eleştirilebilir, o ayrı.
--spoiler--
sen dediklerimden bunu mu anladın dostum ?
giydirmek eleştirmek demek. bu anlamda söyledim. genelde yaşıtlarım sadece iktidarı eleştirip muhalefete toz kondurmaz mesela. ama bu yazar iki tarafı da eleştirebiliyor.
insan kendisini savunmak için önce kendisini eleştirmeli ki aynı haksızlık ona yapıldığında kendisini savunabilecek yüzü ya da hakkı olsun.
Ama ben ikisine de giydirmem mesela. ikisinin de iyi yanlarını desteklemek kötü mü. illa ikisine de giydirmek mi gerekiyor. Ha yanlışları eleştirilebilir, o ayrı.
--spoiler--
sen dediklerimden bunu mu anladın dostum ?
giydirmek eleştirmek demek. bu anlamda söyledim. genelde yaşıtlarım sadece iktidarı eleştirip muhalefete toz kondurmaz mesela. ama bu yazar iki tarafı da eleştirebiliyor.
insan kendisini savunmak için önce kendisini eleştirmeli ki aynı haksızlık ona yapıldığında kendisini savunabilecek yüzü ya da hakkı olsun.
Dangalak dangalak hareketler yapıyordu engeli basıp geçtim.
severim kendisini. o da nereden baksan benim gibi daldan dala yazıyor.
iktidara giydirdiği kadar muhalefete de giydiriyor. genelde yaşıtlarımdan bunu görmek çok zor.
iktidara giydirdiği kadar muhalefete de giydiriyor. genelde yaşıtlarımdan bunu görmek çok zor.
boş yapmıyor ve hayatla siyasete akılcı,dengeci ve sağlıklı bir zihinle bakıyor.
15 Temmuz olduğunda ben daha çocuktum ve ne olduğunun farkında bile değildim o zaman.
Televizyonda darbe haberleri vardı.
Neyse ki biz bunu atlattık.
Televizyonda darbe haberleri vardı.
Neyse ki biz bunu atlattık.
15 temmuzda demokrasi ve laikliği korumak için tankın önüne yatan bir laiklik aşığı.
pandela dingilinin mabadını çok uzun bir süre yakmış biraderdir.
Şovenizm, ırkçılık, sığ zihniyet dendi mi akla gelen tipitiptir kesinlikle şüphesiz sjsj. Tarihten anladığı tek şey tarihi şahsiyetleri övmek, geçmişin başarılarıyla övünüp tarihsel eskapizm girdabında boğulmaktır. Bireysel anlamda bir başarısı olmayınca geçmişiyle atalarıyla övünerek kendini tatmin etmeye, yetersizliğini örtmeye çalışıyor sjsj.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar